1

Téma: Spiderwire 2 otázka

Zdravím, všetkých vyznávačov PC.

Mám jednu záľudnú otázku. PC Spiderwire 2 používame s priateľkou už nejakú tu dobu aj s prestávkami. Po dlhšej prestávke ho mám opäť na sebe a trápi ma stále ta istá otázka čo vždy. Nakoľko sme celkom aktívny párik mám dole klietku niekedy aj každý deň na hranie, alebo sex a penis ide vždy naspäť do klietky (bez spravenia, alebo po pokazenom orgazme).

Problém však nie je keď sa dáva dole klietka, ale keď má isť dole krúžok. Mám momentálne 45 mm a rozmýšľam nad 40 mm, len vždy keď priateľka prinesie kľúče a dávam si dole klietku tak musím počkať kým mi opadne penis, prevliecť krúžok von a pokračovať. Nemáte nejaký tip, alebo trik ako to spraviť jednoduchšie alebo ako to poprípade dať naraz von po odomknutí?:D

Je to dosť otravné vždy čakať, hlavne keď niekedy som zviazaný keď mi dáva dole klietku priateľka a vtedy je to naozaj dosť obtiažne to vyriešiť. Čakám na rady smile

2

Re: Spiderwire 2 otázka

To je vlastnost téhle klícky a jejího kroužku. Jiné klícky mají kroužky třeba otvírací s pantem nebo ze dvou dílů ve tvaru C, u nich je sundávání kroužku snadnější. Ale zároveň s výběrem Spiderwire2 sis vybral i tuhle její vlastnost. Ale to není velký problém, tréninkem se v tom určitě zlepšíš a půjde to rychleji.

3

Jojo to znam, kdyz jsem pouzival krouzek dodavany ke kleci, byl jsem na to stejne. Takze ti asi nic nezbyde jineho nez cekat. Ale treba ma nekdo nejaky figl jak to sundat se "stojicim".

4

Načo kružok stale dávať dole...? My to ponechame v pohode aj pri sexe, akurat to treba pootočiť.

5

Chápu, že je to vlastnost tohoto CB - ale nemáte přece jen někdo nějaký tríčky, jak kroužek nandavat? Ona je to fuška i v klidovém stavu.

6

Viete mi prosim poradit ako vyriesit problem? Mam kruzok 45 mm aj 40 mm, ale ten uz je moc uzky. No a 45 mm kruzok umoznuje to aby som v kludovom stave dostal penis von a to aj zo spanku, cize nie idealna situacia? Jednoduchy navod? Dakujem.

7

To je častá věc u všech PC. Buď si uděláš vlastní kroužek, nebo zkusíš zesílit ten větší (třeba silikonovou hadičkou).

8

A mohol by si pls napisat ako?

9

To nevím, já tenhle pás nemám..

10

Skoda, mohol by Sa niekto najst..na anglickych forach ties urcite nieco vymysleli ale az taku angl. Nemam.

11

Zkus například silikonovou bužírku: http://www.gme.cz/ohebna-izolacni-silik … 5-p656-651 Já to navlékal pomocí dětského olejíčku. Pokud je potřeba průměr kroužku více zmenšit, tak mě ještě napadá to před tím omotat izolačkou a teprve potom přetáhnout tou bužírkou.
Potom je tady ještě možnost pomocí horkovzdušné pistole. Buď větší průměr zmenšit, nebo menší zvětšit. V každém případě by to chtělo mít přichystaný požadovaný průměr, např. železnou (dřevěnou) tyč, na kterou se kroužek v měkkém stavu přitlačí a bude to rovné (kulaté).

12

Dakujem, Ta silikonova brozurka snad nude stacit..este zistit ako to tam dat a any to tam ostalo hehe..:)