1

Téma: Koupě klícky prosím o pomoc

Zdravím objevil jsem tento web a moc mne láká se nechat uzamčít, prosím o radu jaký model si mám pořídit aby pasoval. Můj obvod kolem varlat vč penisu bude kolem 45mm, délka penisu od kořene v klidovém stavu kolem 8,5cm průměr 4cm. díky za rady.

2

Re: Koupě klícky prosím o pomoc

Asi zalezi co od toho ocekavas, ktery pas se ti libi. U kazdedo pasu mas dane rozmery. Penis v nem by nemel byt moc na tesno, ale ani na volno. Mel by ti byt v klidovem stavu akorat. U nekterych typu se da hodne "nastavovat" u nekterych ne. Ja mam kovovy Spiderwire a kdyz jsem ho koupil tak me mistni upozornovali, ze budu muset mozna vyzkouset vic typu, malo kdo se trefi napoprve. Ani ja se netrefil, ale resil jsem to upravou klece, resp. krouzku a ted jsem naprosto spokojeny. Projed si tady cele forum, vstrebavej informace a nakonec az se rozhodnes pro nejaky typ si nech poradit od admina.

3

Dobrý den, už jsem vám poradil v emailu, ale pro ostatní to tady ještě rád shrnu.

Začátečníkům doporučuji průhledné klícky, aby včas odhalili sebemenší případný problém - odřeniny, modřiny, zarudnutí, otok předkožky apod. A první klícku vyzkoušejte raději větší než menší, pak se časem k menší klícce můžete propracovat, když už budete vybaven prvními dojmy a zkušenostmi.

Další argument pro plastovou klícku pro začátečníka je i více kroužků a spojovacích dílků v sadách. Takže armykovi jsem podle rozměrů doporučil plastový CB6000.

4

Nejsem si jistý, jestli bych CB6000 pro průměr 4cm označil jako větší... IMHO to bude hodně natěsno.

5

Ja nemam s plastovymi zkusenosti, takze ani s CB6000. My volili kov, libil se nam a ta kovova klec je pocitove takova vic "tematicka" nebo jak to nazvat spravne, proste jsem zavreny v kleci, kovove kleci na prani moji Lasky.
Teprve ted uvazujeme, ze bychom koupili jeste neco plastoveho nebo silikonoveho. Zatim u nas jako druha varianta vitezi The Curve.
Jak jsem psal, projdi si forum, nech si poradit, ale hlavne (na to prijdes sam po precteni fora) musis vedet ty co od toho ocekavas, jak dlouho to budes nosit, kam to budes nosit, co v tom budes delat.

6

synonym:

To jsou mé zkušenosti. Začátečníci nemají představu o tom, že klícka může mít v pohodě pár milimetrů "stisk". A kroužek kolem penisu a varlat také, tam je to markantní ještě víc. Nedávno mi jeden zákazník psal, že má průměr žaludu v nejširším místě 5 cm, přitom 5 cm průměr mají ty největší kroužky kolem penisu a varlat.

Tím se nechci vůbec do nikoho osobně navážet, jen jsem chtěl naznačit, že po zkušenostech, které se opakují, už snad dovedu správně poradit. Proto začátečníkům už ani nedoporučuji metodu na zjištění obvodu provázkem.

7

cudnost.cz:

Já se o těch zkušenostech nepřu, jako osobní navážení to vůbec nevnímám a dokáži si představit, že spousta lidí má velké oči. Ale chtěl jsem nechat zaznít i opačnou zkušenost. Klícku, vybranou právě s ohledem na to, aby nebyla "zbytečně velká". A v praxi naprosto nepoužitelná na nošení delší než na hraní, protože přiškrcuje až nebezpečně moc.

Většina zákazníků si možná napoprvé vybere rozměr příliš velký. Ale existují i opačné případy. A tak si říkám, že je dobré na to upozornit a upozornit i na to, že trefit dobrý typ a rozměr napoprvé není vůbec zaručená věc, protože různí lidé mají různá, různě fungující a reagující nádobíčka.

8

To navážení jsem myslel do těch začátečníků, kteří se špatně změří. Vůči nim to nemyslím nijak zle nebo pohrdavě, každý jsme někdy začínali.

Opačných případů si z praxe vědom nejsem, všichni spíš dodatečně řeší menší klícky a kroužky než naopak. Ale stát se to samozřejmě taky může, upozornit na to nebylo určitě od věci. Díky.

9

A taky je potřeba si uvědomit, že klícka CB6000 má rozměry přes 8 cm a k otmu se musí připočítat síla kroužku a velikost distančního trnu. Takže výsledná délka bude minimálně 9 cm, ale spíš ještě víc..

10

Děkuji za rady já zkusím nejdříve CB6000 protože manželka již objednala beze mne, a když jsem si měřil délku penisu v klidu za poslední dva dny tak jsem kolem 8-9cm v klidu, a pozoroval jsem že v noci nebo ráno jsem kolem 12-15cm a občas tvrdý tak uvidím jak to půjde.