1

Téma: Dnes to začne - klícka

Tak přátelé manželka už objednala CB6000 nevím tedy kde, ale dnes má přijít poštou, takže jsem měl za úkol ráno se důkladně oholit a uvidím co bude večer. Budu psát tedy postupně svoje pocity.
S manželkou žijeme 11 let a ona sice není na BDSM ale když jsem ji ukázal tento web nadchlo ji to a řekla že alespoň už nebudu moct masturbovat a budu jen její smile

2

Re: Dnes to začne - klícka

Tak ti nebo spis vam obema hodne spokojenosti. Moje Laska je na BDSM je dominantni i kdyz ne porad a klec jsme si poridili ze stejneho duvodu jako vy, chtela mit naprostou kontrolu a abych ji takhle patril. Pak byla ze zacatku mozna trochu opatrnejsi, ale po otestovani si to ted pekne uziva. Uzivejte si to taky, preju vam to.

3

Držím pěsti a bacha - nepřepálit začátek a nejdřív zkoušet!

4 Naposledy upravil: armyk (3.10.2014 04:39:58)

Takže dostal jsem klícku a musím říci jsem spokojený, obrázky jsem přidal do fotogalerie na cudnosti, Armyk

5

Takže včera manželka dojela večer domů, zahnali jsme spát děti a šli se okoupat, pak následoval krásný sex s výstřikem do ní. Znovu koupačka a čekala na mne v posteli, lehl jsem si na záda a ona mi sedla na boky a hrála si s kroužky, následně cítím klícku a cvak, jsem už jenom můj a tím že budu mít teď menzes tak taky nic nebude ,, když já ne tak ty taky ne,, takže počítám s tím  že budu minimálně 7 dní uzamčen.
Průběh  noci, večer jsem usnul bez problému na boku, první erekce v 00.30hod  další v  02.45hod a ve 04.00 to už mi tedy dozpěvu nebylo stisknuty penis napěchovaný v klícce. Ráno jsem vstal v 5:00 a šel hned na záchod penis velký obtisklý po cele klícce, močení sice chvilku trvá ale není problém. Chystám se do práce, ještě jsem tedy oblékl kalhoty prozkoumal zda není nic vidět a vyrazil. Po cestě v autě cítím že mi stále teče mazivo z penisu a teče i teď. Napíší další zážitky večer.

6

Preju ti, aby ti to sedelo, ale podbne jsem zacinal ja. Hned zamknkout a myslel jsem, ze je hotovo a na rady, ze mame nejdriv zkouset jsem nedbal. Pak jsem dostal zpet klice a skoro mesic jsme testovali nez jsem je zase odevzdsl. Ted uz k nim nemam pristup vubec. Jestli ti sedi a nikde navadi, tak je to fajn, ale aspon nezapomen holit a mazat.

7

Ale nezapomeň,  že on má CB, tam je přeci jen větší variabilita wink A navíc první noc dvě je v té "euforii" ok, ale pokud se pořádně nevyspíš třeba týden, tak už to stopy zanechá.

Ale přeju vám, aby to vydrželo (hlavně manželce) a byli jste oba spokojení (ona samozřejmě víc). A kdyby se ti cokoliv nezdálo, klidně se zeptej, myslím že ti poradit dokážeme wink

8

Děkuji všem za příspěvky, klícka mi sedí nic neskřípe apd. kroužek mám největší těch 51mm, a středový kolíček 1,5cm ale ten dám asi menší  večer jak se budu koupat, nemám žalud až u konce což nevím zda má byt klec spíše více k tělu a žalud až na konci, taky se chci zeptat když nasazujete klícku mažete penis aby vklouzl dobře dovnitř?

9

Čím víc je klícka u těla a čím těsněji kolem penisu, tím lépe (pokud to je při erekci snesitelné). Ale někomu může vadit že se špička penisu koukající z otvoru v CB otírá o prádlo, je to individuální.

Já osobně nemažu, protože se pak předkožka shrnuje a kouká ven a při erekci dojde ke skřípnutí kůže, co že je velmi bolesitvé. Takže jen navlhčím a snažím se ho dát dovnitř poloohrnutý wink

10

Prave, ze ma CB a ten je hodne variabilni. Myslel jsem, ze je zamceny a hotovo, ale podle posledniho prispevku je patrne, ze ma jeste moznost upravpvat "za chodu", tak snad nebude mit problem. Ale ja byl taky prvni dva tri dny v pohode, az pak jsem dva tydny trpel a musel hodne testovat a vymyslet.

11

Ja nemam CB, ale klec. Mazu az po nasazeni, ale u me je to jine nez s tvym pasem.

12

Jen možnost upravovat nemám budu odemčen až večer na umytí a pak si vyměním délku středu abych to měl blíž k tělu a penis více v klícce. Jsem uzamčen a všechny klíče má manželka.

13

On to myslel tak, že můžeš měnit kroužky a trny, což u většiny kovových nejde. A samozřejmě že až po odemknutí wink

14

Tak docela me zajima co vecer napises. Jak jsi si prvni den uzil, pocity i pri moceni, proste pri vsem a pak doma s manzelkou, jestli to budes mit podobne jako ja nebo jestli budes mit uplne jine poznatky a pocity. Jak se citis jako jeji majetek a jak si to uziva ona.

15

A jednu dobrou radu od mě: Až si budeš myslet, že zvládáš čůrání ve stoje, věz že jakmile budeš někde venku, nebo třeba budeš ve měste - trefíš se přímo do kalhot wink Takže bacha na to!!

16

Tak máme po obědě, nikdo na firmě nic nepoznal smile  Občas mám náběh na erekci a škrtí to tedy na žaludu dost ale dá se to vydržet, kroužek drží ale příště když budu nasazovat -musím si ho dávat více k tělu.
Jelikož sedím v kanceláři tak nohy musím mít od sebe, v autě je to trošku horší protože to zavazí smile
Vzrušivost je a kapičky štěstí tečou pořád. Zatím je to krátký čas mého nasazení 15hod.
Moje manželka už mi psala sms jestli jsem v pořádku a ptala se jak se cítím, tak jsem ji řekl že jí to doma popovídám.

17

IN napsal:

A jednu dobrou radu od mě: Až si budeš myslet, že zvládáš čůrání ve stoje, věz že jakmile budeš někde venku, nebo třeba budeš ve měste - trefíš se přímo do kalhot wink Takže bacha na to!!

Pravda, pravda, chce to cvik :-)

18

Ahojte je večer, během odpoledne místy erekce ale nebylo tak těžké, i kapičky přestaly. Večer s mojí ženou jsem se koupal a otevřela mne abych mohl provest hygienu a vyměnit dílek, na otazku zda se mám zamčít odpověděla s usměvem no samozřejmně. Cvak a jsem opět v její kompetenci. Miluji ji.

19

Je ráno dnešní noc byla lepší první erekce v 3.10hod a pak v 5.50 ale silná penis byl 15cm a kroužek od těla mačkal varlata nakonec jsem dal studenou sprchu a ted  už je v klidu. Neprovozujeme doma BDSM ale rádi  si spolu taky hrajeme proto se ptám  Ty páry které jsou jako my poradte jaké věci děláte nebo máte vymyšlené, tzn. doba uzamčení a scenky po odemčení? Tento web si čte i moje žena tak aby věděla co a jak smile Je to krásná manželka a jsem jí zcela oddán.

20

Jak to myslis? Jak dlouho te ma nechavat zamceneho, co mas delat pro odemceni? To zalezi jen na vas. My jsme normalni par, obcas ale BDSM provozujeme, ale zamceny jsem porad.
Planovali jsme, ze budeme pouzivat to kolo stesti co tady je a podle nej me bude odemykat. Ale to hodne omezuje i ji, protoze treba bude chtit kdyz mam byt zamceny. Pak to ztraci smysl. Existuji i dalsi hry, hazeni kostkou, losovani ze sacku atp. nebo plneni jinych ukolu napr. domaci prace , ale to u nas neprichazi v uvahu, protoze oba delame vsechno.
Takze jsem odemceny proste podle nalady moji lasky, nekdy denne pak tyden mebo dva pod zamkem v kuse. Nikdy nevim co bude. Vecer u televize mi slibi, ze me odemkne, ale nakonec si to necha udelat jen pusou a jdeme spat. To je mozna lepsi nez neco za neco protoze opravu nikdy predem neznas datum. A dalsi vec, po vyzkouseni zkazeneho orgasmu, kdy tomu prisla na chut, te muze odemknout klidne denne, uzije si s tebou vyzdima te a ty pritom nic. To je uplne nejlepsi, ona si vzdycky uzije neni o nic ochuzena a ja pritom nic, libi se mi to, ma me pod zamkem, pouzije me, muj ocas jen pro svoje uspokojeni a zase me bez meho uvolneni zamkne.
Je jen na vas jak si budete hrat a co budete delat.

21 Naposledy upravil: armyk (5.10.2014 06:43:59)

Další den, včera jsem byl ráno odemčen a pomilovali jsme se spolu, sex s kondomem protože už nebere prášky a následujících 7 dní mám smůlu, následovala sprcha a uzamčení, přes den žádný problém už si zvykám, večer první koupání bez odemčení, hygiena sice složitější ale poradil jsem si, noc proběhla celkem v klidu erekce slabá cca ve 3hod ale spal jsem dál. Teď je to celkem 58hod v klícce od začátku co nosím. A uvidím kdy si mne má drahá polovička otevře, zda budu moct mít orgasmus nebo co vymyslí, už teď se moc těším.

22

Jen co znamená ,,uzije si s tebou vyzdima te a ty pritom nic,,

23

Tím myslel ten pokazene orgasmus ;-)

24

Presne mel jsem na mysli zkazeny orgasmus a kdyz tomu ta tvoje prijde na chut jako ta moje, tak s klasickym vyvrcholenim se na hodne dlouho rozluc, protoze ona bude mit vsechno a jestli si opravdu ma chut s tebou pohravat tak tobe to muze odepirat libovolne dlouho.

25

Téma pokažený orgasmus jsem založil zvlášť a přesunul jsem do něj pár posledních příspěvků odtud.

http://forum.cudnost.cz/topic/482/pokazeny-orgasmus/