Jak to myslis? Jak dlouho te ma nechavat zamceneho, co mas delat pro odemceni? To zalezi jen na vas. My jsme normalni par, obcas ale BDSM provozujeme, ale zamceny jsem porad.
Planovali jsme, ze budeme pouzivat to kolo stesti co tady je a podle nej me bude odemykat. Ale to hodne omezuje i ji, protoze treba bude chtit kdyz mam byt zamceny. Pak to ztraci smysl. Existuji i dalsi hry, hazeni kostkou, losovani ze sacku atp. nebo plneni jinych ukolu napr. domaci prace , ale to u nas neprichazi v uvahu, protoze oba delame vsechno.
Takze jsem odemceny proste podle nalady moji lasky, nekdy denne pak tyden mebo dva pod zamkem v kuse. Nikdy nevim co bude. Vecer u televize mi slibi, ze me odemkne, ale nakonec si to necha udelat jen pusou a jdeme spat. To je mozna lepsi nez neco za neco protoze opravu nikdy predem neznas datum. A dalsi vec, po vyzkouseni zkazeneho orgasmu, kdy tomu prisla na chut, te muze odemknout klidne denne, uzije si s tebou vyzdima te a ty pritom nic. To je uplne nejlepsi, ona si vzdycky uzije neni o nic ochuzena a ja pritom nic, libi se mi to, ma me pod zamkem, pouzije me, muj ocas jen pro svoje uspokojeni a zase me bez meho uvolneni zamkne.
Je jen na vas jak si budete hrat a co budete delat.