1

Téma: Pokažený orgasmus

Jak se provádí přesně zkažený orgasmus, znamená to před vyvrcholením přestat honit penis? Neznáme to a žena čte tento web tak aby jsi to mohla přečíst a pochopit. Díky

2

Re: Pokažený orgasmus

Obecně asi jakkoliv jinak než vyhoněním. Nebo vyhoněním při zabránění erekce. A konkrétně je spousta různě rafinovaných možností. Nechal bych o tom povyprávět ostatní a kdyžtak je doplním. Ale spousta už toho tady zaznělo v jiných diskusích.

3

Presne tak jak pises prestat honit v momente kdy uz se to neda zastavit, takze se vystrikas porad cekas kdy prijde i pocit orgasmu, ale nic neprijde vsechno postupne odezni, zustane jen tva nadrzenost.
My jsme zjistili, ze mi ho dokaze zkazit i kdyz jsem v ni. Abych mel opravdu orgasmus musim se zarazit co nejvic dovnitr, ale ona udela to, ze kdyz je na zadech tak me nadzvedne nohama a povoli posevni svaly. Jsem v pulce, necitim jeji sevreni a jen strikam bez orgasmu.
Jinak se da udelat, ze ti pevne stiskne zalud pres uzdicku, ale nehoni nebo ti prstem privre dirku, pokud ti neni cizi trocha BDSM muze pevne stisknout a trochu trdit koule.
Musite sami zkouset co vam nejvic bude vyhovovat. U nas vede strikani dovnitr a pak to musim po sobe uklidit.

4

Nejzkaženější orgasmus je, když těsně před vrcholením maximálně zpomalí, chytne ti ho jen dvěma prsty a začne tě pomalými krouživými pohyby dráždit přes předkožku v místě, kde začíná žalud, vždy dokud neucítí mírné cuknutí v penisu, načež na cca 10 vteřin přestane, a opakuje to několikrát za sebou. Pokud vždy přestane ve správnou chvíli, tak to může dělat třeba hodinu a až se jí to konečně jednou nepovede a začneš stříkat (jinými slovy, vyteče nepatrná kapička spermatu), tak tě při tom párkrát pleskne pravítkem přes varlata. Zaručuji ti, že žádnou rozkoš z toho mít nebudeš :-)

5

No, já bych řekl, ze tohle je hodně individuální. Na netu pod pojmem ruined orgasm toho je spousta, včetně různých technik. Vseobecne stačí těsně před vystrikem přestat dráždit..klidně může dojit k normálnímu vystriku, ale není u toho ten hezký pocit orgasmu..

6

Jak tu zaznělo, je to hodně individuální. Nejjednodušší je přestat se stimulací těsně před vyvrcholením, tím se minimalizuje rozkoš z orgasmu. Sice k němu dojde, ale není příliš intenzivní ani uspokojivý.

Nejúčinnější je, a to může alespoň zpočátku vyžadovat mužovu spolupráci, trefit přesně takový způsob stimulace, že v mozku spustí reflex pro ejakulaci ale ne orgasmus. Dojde k výtoku spermatu, kontrakce jsou obvykle mnohem slabší, ale nedojde k orgasmu a muž zůstává neuspokojený a nadržený. Základ může být, jak psal UFO, mnohokrát opakovaná slabounká stimulace těsně před hranicí vyvrcholení.

Zajímavá alternativa je i pokažený orgasmus v pásu. Přivést muže těsně před vrchol například vibrátorem přitlačeným k pásu a pár vteřin před vyvrcholením, kdy už nejde ten orgasmus zastavit, vibrátor oddálit.

7

V klícce je to pokažený orgasmus i bez toho včasného oddálení vibrátoru, není potřeba to hlídat. Když není erekce, tak výstřik se dostaví, ale to pocitové uvolnění ne. Krása.
Jinak já na to nepoužívám vibrátor, ale takovou tu masážní hlavici ve tvaru mikrofonu. Je to na 220 voltů, ne na baterky, takže to má intenzivnější vibrace.

8

Děkuji všem za rady.

9

A pokud jsem si všiml ještě tu nezezněla jedna důležitá informace. Pokažených orgasmů můžet mít několik hned za sebou, alespoň co se týká toho zkaženého tak, že člověk jen trošku "vyteče". Nedochází totiž k ochabnutí a výrazné zvýšení citlivosti, jako to je při klasickém orgasmu. Já mám nejvíc asi 4 za sebou , pak už to nešlo..

10

V neděli ráno mne žena odemkla a odvedla do koupelny, sundala mi PC a začala mne honit penis který byl během chvíle jako kámen, otočila se abych do ni mohl proniknout zezadu , sklonila se nad vanu a začala sama přirážet jak cítila že to na mne jde přestala se pohybovat, udělala to takto asi 3x a pokaždé intenzivněji jak věděla že se to blíží zastavila a trošku povyjela netrvalo dlouho a sperma ze mne vytrysklo do ní ale já neměl žádné stahy tedy jsem zažil poprvé zkažený orgasmus.

11

Ja uz nekolik mesicu provozuji pokazeny orgasmus. Nevim proc ale proste me to laka mnohem vice nez si ho jen tak vyhonit. Kdyz zrovna nemam nasazeny pas cudnosti, tak si ho aspon na chvili nasadim a drazdim takovym vibracnim strojkem dokud nedojde k vytoku semene. Je to uzasne. Zatim jsem ale nezkousel to opakovat. Docela me to ale laka byt treba pripoutany a na zamknutem penisu v PC mit pripevnenou nejakou masazni hlavici treba na pul hodky...