1

Téma: Bolest po dlouhé erekci při dráždění v pásu

Pokud si s partnerkou jakkoliv hrajeme, celou dobu mi stojí, resp vyplňuje volné místo v kleci. Kolikrát to je i přes hodinu a pak už bolest ve varlatech začíná být nesnesitelná a ani fialová barva nevypadá nic moc.. V té chvíli mě partnerka odemyká, protože to oba vnímáme jako problém. Je jasné, že to je vlivem zaškrcení a překrvení, ale co s tím? Přestat hrát si nechceme..

Jak to máte vy ostatní?

2

Re: Bolest po dlouhé erekci při dráždění v pásu

Napadá mě jen pořídit si ještě jeden pás cudnosti na hraní, který má větší kroužek a klec.

3

No, tak já bych mohl přehodit kroužky, ale to myslím že nepomuze, protože když bude víc místa, víc se postaví a tím se dostane kroužek dál od těla. Takže by to mohlo drtit koule ještě víc.

A nebo ještě menší klec, ale to netuším, kde a jakou bych sehnal..

4

IN napsal:

Pokud si s partnerkou jakkoliv hrajeme, celou dobu mi stojí, resp vyplňuje volné místo v kleci. Kolikrát to je i přes hodinu a pak už bolest ve varlatech začíná být nesnesitelná a ani fialová barva nevypadá nic moc.. V té chvíli mě partnerka odemyká, protože to oba vnímáme jako problém. Je jasné, že to je vlivem zaškrcení a překrvení, ale co s tím? Přestat hrát si nechceme..

Jak to máte vy ostatní?

Nápad: Při překrvení přivázat za ruce a nohy k posteli nebo židli, sundat pás cudnosti, nechat odpočinout. Případně škádlit na jiných místech. Nebo nahradit pás během odpočinku něčím jiným.

5

Jo, de fakto všechny metody se snímáním pásu budou fungovat.. Jediné, co me napadá bez sundání je led..

6

IN napsal:

Jo, de fakto všechny metody se snímáním pásu budou fungovat.. Jediné, co me napadá bez sundání je led..

Nebo hodně studená sprcha, pěkně aspoň na 5 minut s pouty na rukou za zády:)