1

Téma: Taková kamarádská hra

Tak, milí zámečníci, teď v tom jedu s vámi. Nějaký čas teď nebudu moct testovat klícky ve vlastní režii, protože...

Jednoho dávnějšího dne jsem se díky cudnosti seznámil s jednou sympatickou slečnou. Uplynula nějaká doba a předevčírem jsme se domluvili, že zajdeme na kafe. Něco jsme si mezitím o sobě řekli a něco bylo jasné tak nějak samo od sebe, takže když jsme naše setkání domlouvali, dostal jsem takový milý návrh. Slečna si chtěla hrát, tak jsem si měl nasadit černý plastový CB6000s, protože ten se jí moc líbí. K němu jsem si měl vzít i klíčky a hned jak se setkáme, klíčky jsem měl slečně odevzdat s tím, že když ji náš rozhovor uspokojí, tak mi je pak vrátí.

Bavili jsme se o všem možném a o našem malém tajemství nepadlo skoro ani slovo. Ale když nastala chvíle loučení, slečna se tvářila, že by si klíčky ráda ponechala. Byl jsem na tom stejně a požádal jsem ji sám, aby mi je nevracela. Klíčky si navlékla na prstýnek a byl to zvláštní pocit, když mi tou rukou zamávala na rozloučenou. Hodně zvláštní, pro mě úplně nový a okořeněný vědomím, že příště se uvidíme nejdřív za 14 dní.

Vyrazil jsem k domovu a hlavou se mi honilo tisíc dojmů a myšlenek. Jako první mi asi za 5 vteřin blesklo hlavou, že jsem si ten den vyměnil kroužek za menší, který moc často nenosím. Jen tak, prostě jsem o tom nepřemýšlel, protože sám si klícky střídám docela často, jenomže kroužky zas tak často ne. Už se ale nedalo nic dělat, holt moje chyba.

Cestou domů jsem si uvědomil, kolik je na tom pravdy, že cudnost je především v hlavě. Řešení pro případ nouze mám, ale nemám vůbec pokušení ho jen tak využít. To bych tu hru zkazil nám oběma, nejen sobě. A to nechci. Takže to jsem z hlavy hned pustil, protože klícky nosím rád pro ten submisivní požitek z uzamčení a ne proto, abych všemožně vymýšlel a zkoušel, jak se z nich dostat. Jak jsem se téhle myšlenky zbavil, ovládla mě ta příjemná nejistota z blízké budoucnosti, kterou mnozí taky znáte. A zároveň radost, zvědavost, vděčnost a nevím, co všechno ještě. Úplná lavina pocitů a dojmů.

Když jsem ten večer šel spát, nadával jsem si za ten malý kroužek. I přes den cítím jeho stisk, napíná mi neustále kulky, a co teprv v noci, však víte, jak to chodí. Moc jsem se nevyspal. Druhá noc byla ta na dnešek a už to bylo lepší.

Slečna mi mezitím z dálky píše, jak ji naše hra baví, vyzvídá mé pocity a svěřuje mi ty své. Když vám řeknu, že se těším, až se příště uvidíme, má to víc významů než jeden.

2

Re: Taková kamarádská hra

Gratuluju a přeju spoustu příjemných a vzrušujících prožitků.

3

cool  Tak aby se to všechno vydařilo jak má wink

4

Vzhledem k tomu, že vím kdo klíčky vlastní a měl jsem možnost vnímat její oči a úsměv, tak musím říci, že svým společným nadšením pro věc, pochopením toho, že hlava je to pravé, nikoliv jen fyzické uzamčení a mlčení, tak dnes pro mne prezentujete nádherně vzorový pár, který si to užívá naplno, s radostí, vášní i vzrušením...

5

Mám za sebou třetí noc naší hry. Vyspal jsem se docela dobře, ale mám štěstí, že nemusím vstávat na budík. Ty noční tlaky jsou docela síla. A je to hlavně tím menším kroužkem. Naštěstí jak je těsný, tak mi netlačí klícku dopředu od těla a drží na svém místě. Kulky mám sice permanentně napnuté, ale kroužek mi za ně netahá, tak je to vlastně lepší. Ostatně přesně tohle často doporučuju i vám ostatním. Tak vidíte :-)

A začínám se trochu bát, jak to vydržím další dny a hlavně noci, protože chudinky moje kulky budou každým dnem o něco plnější a už teď je nad ránem mám natlakované jak před explozí.

6

A když máš menší kroužek, tak se ti při noční erekci nezaškrcuje průtok krve?

7

Ne, jen mám koule napnuté, vypadají už teď přeplněné, ale na nedokrvení si stěžovat nemůžu.

8

Vrátil jsem se domů z víkendu a mám za sebou další dvě noci v plastovém CB6000s. Vydržel jsem je v pohodě, pomohl tomu trochu alkohol. S malým a těsným kroužkem už jsem se skamarádil a přestal jsem si za něj nadávat :-)

Submisivní pocity mi dost chyběly, ale uvědomil jsem si, že v každé volné chvilce myslím na tu chvíli, kdy mě slečna klíčnice odemkne. Jak to asi bude probíhat? A kdy to vlastně bude? S jistotou to totiž zatím nevím. A co bude dál, skončím znovu pod zámkem do našeho dalšího setkání? Ale na to si holt musím počkat. Nejistotu nesnáším nikdy moc dobře, ale v tomhle případě je to zatím vyjímka.

Teď jsem rád, že už jsem zase zpátky doma. Budu se moct na své uzamčení zase plně soustředit a užívat si ho. Při koupeli jsem se v okolí klícky oholil, protože tak je mi to příjemnější.

9

Ahoj, gratuluju k novym a zajimavym zazitkum a preju, at to dlouho vydrzi.

10

Děkuju, Davide. Snad to dlouho vydržím i já tam dole i celé naše hraní. Zatím to zvládám v pohodě, i když cítím, jak mám kulky den po dni plnější.

Mám za sebou 6 dní a nocí a ten malej kroužek opravdu stál za to, abych si za něj prvních pár nocí nadával. Překonal jsem to a větší už odteď nosit nebudu.

11

Dneska je to devátý den, co jsem odevzdal klíčky kamarádce, a musím říct, že moje nadrženost už se malinko projevuje.

V penisu ani ne, ten už si v klícce zvykl a dalo by se říct, že je to tak nějak pořád stejné. Přes den o ní ani nevím a erekce se o mě nepokouší. V noci se občas vzbudím, musím si trošku posunout kroužek a myšlenkami zahnat snahu o erekci, abych znovu usnul. Naštěstí mi to trvá vždycky jen chviličku, v tom už mám trochu praxi.

Změnu ale cítím v hlavě. Je to takový divný nutkání, touha po úlevě, která ale naráží na to, že ulevit si není jak. Těžko to popsat, líp to asi nedovedu. Kdybych měl klíčnici doma, už bych na ni vrhal škemravé pohledy a vymýšlel, jak ji potěšit a uspokojit, aby mě odemkla. Ale to mám smůlu, ještě mám před sebou týden.

12

13. den: Už jsem si na uzamčení i konkrétně na CB6000s s menším kroužkem perfektně zvykl. Čtvrtek už máme se slečnou domluvený, ale vůbec se mi nebude chtít naši hru ukončovat.

V hlavě už cítím vliv uzamčení. Nechybí mi vzrušení ani orgasmus, touhu po erekci mi klícka asi úplně potlačila. Přes den mi v penisu jenom občas trochu zacuká a v noci už je to taky paradoxně snadnější. Už se v pohodě vyspím do jedenácti a probudím se za noc maximálně jednou a ani ne úplně do bdělého stavu. Na včerejšek jsem si schrupnul dokonce 11 hodin.

Takže jsem se s klíckou za ty necelé dva týdny parádně sžil. Malý kroužek mi nevadí, necítím nikde žádnou odřeninu, žádnou skřípnutou kůži. Nevadí mi ani doma ani venku, vsedě, vestoje, při jízdě na kole, prostě úplně všechno v pohodě. Klidně bych takhle zůstal napořád, jen s nějakým tím občasným vypuštěním stavidel, aby se neřeklo :-)

Ale všechno má svůj konec. Až nám naše hra skončí, tak už asi týden mám na stole nový typ klícky na otestování pro vás. Jmenuje se Blackjack a jestli se s ní skamarádím já, můžete se i vy těšit na něco nového a rozhodně zajímavého.

13

A jaký je ten malý průměr kroužku? Pamatuju si dobře, že normálně používáš 50 mm? A pokud ano, tak teď nosíš 45 mm?

14

Jojo, teď mám 45 mm. V noci se mi posune dopředu maximálně o půl centimetru, což mi dopřává ten klidný spánek. Vím, že ty máš jiný problém, ale za mě - chce to jen překonat těch prvních pár dní s pocitem, že je těsný až moc. Není.

15

Zapomněl jsem vám napsat, jak to před týdnem dopadlo s naší kamarádskou hrou. Minulý čtvrtek to bylo po 16 dnech, co jsem dostal od kamarádky klíče zpátky. Když jsme se setkali, osobně mě odemkla a doma jsem si druhý den dopřál gejzír.

Dal jsem si dva dny pauzu a po černém CB6000s jsem začal testovat pro změnu klícku Holytrainer. Tentokrát průhlednou ve velikosti mini. Jsem z ní nadšenej, asi vám o ní napíšu podrobnou recenzi. Včera jsem ji měl pátý den v kuse, s kamarádkou jsme se znovu setkali a hrajeme naši hru znova. Jeden klíč teď nosí na řetízku kolem kotníku a druhý mám já v zapečetěné obálce. Pro jistotu, kdyby něco. A tentokrát to nebude jen 16 dní, domluvili jsme se na delší dobu. Až mě to děsí, na jak dlouhou, ale zároveň mě to strašně vzrušuje.

16

Ted by to jeste chtelo, aby te behem te dlouhe doby nekolikrat navstivila a treba mu i udelala inspekci. Stejne to musi byt super kamaradka. Zavidim.

17

To my se mezitím občas uvidíme a inspekce budou :-)

18

Asi je ještě brzy, po 3 dnech, ale jak se jeví Holytrainer? A oproti CB6000s? Na svých stránkách se chlubí, že s Holytrainerem buzení kvůli noční erekci s tím nehrozí. A snad by měl být i z jiného materiálu.
A na jak dlouho, že je to tentokrát? Od úplňku k úplňku?

19

poj:

Díky za optání. Holytrainer mám dneska 9. den. Před začátkem druhého kola naší hry jsem si dal trochu náskok, abych se s ním skamarádil. Do něčeho úplně neznámého bych se v rámci téhle hry nepouštěl. Materiál je tvrdý plast, pocitově stejný jako u jiných plastových klícek, ale podrobněji složení té hmoty neznám. A nevím jestli je to jen pocit, ale přijde mi silnější a bytelnější. Ale bohužel bude muset dolů, nepříjemně mě tlačí na horní straně vstupu do klícky.

Klícka tam má takové nepatrné zaoblení směrem dovnitř, které má mít protiskluzovou funkci. Zpočátku jsem z toho byl nadšený, i přes noc mi klícka skvěle drží a nesklouzává, ale už se mi tam udělal asi 1cm škrábanec. Sice se mi druhý den zase zahojil, ale domluvili jsme se s kamarádkou, že Holytrainer musí dolů.

Je to škoda, protože jinak je to vyšlechtěná klícka, na které je vidět pečlivý a důmyslný vývoj. Má super kroužek, super vestavěný zámek, super tvar klícky, jenom má tuhle jednu vadu na kráse. Škoda. Rád se k němu zase někdy vrátím.

Ale nemyslete si, naše hra tím nekončí. Za 3 dny se s kamarádkou setkáme na BDSM srazu, tak mě odemkne, ale hned (nebo možná až za chvilku, kdo ví) mě zase zamkne zpátky do její oblíbené klícky, což je černý CB6000s z prvního kola naší hry, s kovovým kroužkem. Vymění si klíček na kotníkovém řetízku, zapečetíme spolu novou obálku s jedním nouzovým klíčkem pro mě a budeme počítat dny vesele dál.

A kolik těch dní bude? No... víte, mně se nějak nechce vám to prozrazovat. Má jich být fakt hodně a chci to vydržet. Když to náhodou nedokážu, nechci zklamat kromě sebe a jí ještě i vás všechny. A taky nechci to číslo vidět napsané, děsilo by mě to mnohem víc. Psychika je mocná čarodějka.

Jestli vám ale moje průběžná reportáž přijde bez toho čísla až moc ochuzená, tak mě můžete zkusit přemluvit.

20 Naposledy upravil: davidt (4.11.2014 22:15:08)

Jen si to nech pro sebe. Z vlastní zkušenosti vím, že když jsem znal datum odemčení, tak to nebylo ono. Není nad neznámo. Člověk pak může každý den doufat a má se na co těšit.

21

Včera jsme se se slečnou klíčnicí znovu setkali a zase vám mám co vyprávět.

Rozlepila obálku, ve které byl zapečetěný jeden klíček od mého vězně a kterou jsem přinesl z domova. Odemkla a sundala mi klícku Holytrainer, ve které jsem strávil uplynulých 12 dní. Byli jsme domluveni, že mi ji vymění za černý CB6000s. Jenomže ještě předtím mi dopřála nečekanou studenou sprchu - se šibalským a škodolibým úsměvem mi oznámila, že tímto začínáme počítat znova od nuly. Polil mě studený pot, ale zároveň jsem si uvědomil, jak úžasný to je pocit a jak nás to oba těší a vzrušuje, že mě má ve své moci. Že mi pomocí klícky a klíčku doslova vládne. Přátelsky mi doporučila zapomenout, že těch 12 dní proběhlo a zakázala mi o nich mluvit. Něco, čím jsem těch uplynulých 12 dní naplno žil ve dne v noci, smázla jediným svým rozhodnutím a jedinou větou. Proč mi to udělala? Prostě proto, že mohla.

Ale zato mi dopřála nádhernou útěchu. Klečel jsem před ní svlečený, pohodlně se přede mnou uvelebila a několik krásných minut se svými chodidly věnovala mému na chvilku osvobozeného penisu. Sledoval jsem její krásné nožky v akci a vzrušeně jsem mhouřil oči a lapal po dechu. Když usoudila, že už jsem si užil dost, můj překvapený penis ještě ani nedosáhl svých maximálních rozměrů, natož aby mohla být řeč o přiblížení se k vrcholu.

Pak jsem si na pomalu uvadající penis dílek po dílku nasadil CB6000s. Jeden po druhém mi je podávala se spokojeným úsměvem a její pohled naznačoval, že vše je tak, jak má být. Když jsem si nasadil klícku, zacvakla mi na ní zámek. A můj závěrečný úkol a velká pocta byla po výměně klícky vyměnit klíček na jejím kotníkovém řetízku. Moc to pro mě znamená, že ho tam stále nosí, že ho doma prostě jen tak neodloží někam do šuplíku a ať se ptáček potrápí. Jedeme v tom přece spolu.

Druhý klíček jsme pak zalepili do nové obálky, tu jsme zapečetili dvěma podpisy a mám ji tady před sebou na stole, celý den na očích. Takže dnes začínám počítat dny znova od jedničky, ale jak jsem včera zjistil, rozumnější bude moc se na ty počty neupínat.

22

Auu, chci seznámit s tou kamarádkou. :-) Jak já ti závidím.

23

Čekal jsem, že HolyTrainer bude lepší na dlouhodobé nošení než CB6000, ale třeba to časem vylepší. Jestli bude nějaká podrobněší recenze, tak si rád přečtu. Asi nejvíc mě zajímá - jak jsem psal, že se s tím vytahujou - že vyřešili problém s noční erekcí a tím i nepříjemným buzením.
Jinak souhlasím s ostatníma, musí to být super kamarádka. A jak časté jsou inspekce? Jsou osobní nebo přes web kameru?

24

Holytrainer recenze bude, vydržte ještě. Nechci to odfláknout jedním odstavcem, když to pro mě bylo tak intenzivních a tak krásně vynulovaných 12 dní.

Inspekce zatím asi nějak nebyly potřeba. Včera to byla spíš taková mezihra v té naší hře. Webkamery sice máme, ale zatím jsme je nevyužili.

25

Naše kamarádská hra se přesouvá na blog, který založila moje úžasná klíčnice a včera mi ho věnovala k narozeninám. Byl to pro mě nádherný dárek. Budeme tam psát oba dva, tak se stavte občas podívat, jak naše hra pokračuje:

http://sheforhimandviceversa.blog.cz/