Téma: Odhalenie pásu cudnosti na súde
Podelím sa s Vami o zážitok, ktorý sa včera stal môjmu Markovi. Oznámil mi to cez telefón. Nakázala som mu, aby o tom napísal príbeh, ako sa to stalo a čo pri tom zažíval. To čo sa stalo je reálne.
"Dnes som bol prizvaný na súd ako poškodený, vedel som o tom asi mesiac. Mal som stanovený presný termín, no ani v ten deň ma netrklo, že každý kto ide na súd musí prejsť cez detektor kovov. Pás mám nasadený už pekne dlhú dobu, moja Jenny má od neho dva kľúčiky a ja jeden, ale ten je uschovaný v práci a ani by ma nenapadlo ho odtiaľ vybrať a použiť ho. Som verný len a len mojej Jenny.
Tak ako som spomínal, šiel som na súd, pri vchode detektor a službu konajúce dve policajtky. Ešte stále ma to netrklo, mal som ruksak v ňom pár vecí tablet a bundu. Skontrolovali veci v ruksaku a dali pokyn, aby som prešiel bez ruksaku cez detektor, ktorý samozrejme hneď oznámil, že niečo nie je v poriadku. Spýtali sa ma, či mám mince vo vrecku. Vybral som ich, položil na stôl a znova prešiel detektorom. Zas pípal. Tak povedali, opasok z nohavíc dole. Až vtedy mi doplo, že aj keď dám opasok dole, tak budem pípať. Oblial ma pot. Vedel som, čo bude nasledovať. Opasok bol dole a prešiel som detektorom, ten pípal, samozrejme. Pozreli na mňa, či ešte niečo mám vo vrecku. Nemalo zmysel to zdržiavať, tak som im povedal, že im to nemôžem takto na chodbe, na verejnosti ukázať, že je to intímneho charakteru. Vydali pokyn, aby som ich nasledoval. Vzali ma do svojej kancelárie a zavreli dvere. Celý v strese som vyšiel s pravdou von. Povedal som, že som uzamknutý v páse cudnosti. Pozreli sa na seba a jedna z nich povedala, že si mám dať dole nohavice a aj boxerky. Stál som pred nimi úplne nahý, uzamknutý. Jednej z nich sa to očividne páčilo, skoro na to siahla, na perách mala ľahký úsmev a bola z toho očarená. Ja som však prežíval strašnú hanbu a poníženie. Po pár sekundách tá druhá povedala, že v poriadku, že sa môžem obliecť a ísť na pojednávanie. Všimol som si, že si potom niečo šuškali a keď som šiel z pojednávania von, tak obe po mne pozerali. Toto už nikdy viac nechcem zažiť, ale pre svoju Jenny spravím absolútne všetko."
To je koniec jeho príbehu, som rada že je ochotný pre mňa spraviť absolútne všetko. Zažil si svoju krásnu lekciu poníženia. Najbližšie ho nechám uzamknutého ísť do wellnes centra. V plavkách, uzamknutý v kovovom páse. Samozrejme pôjde sám, bezo mňa. Je krásne uzamknutý takmer stále odhliadnuc od toho, že ho odomknem len pri tom, aby ma nádherne uspokojil. Podotýkam, že je už celých 12 týždňov bez orgazmu. Je mu umožnené len vytiecť bez možnosti dosiahnutia orgazmu. Je neskutočne nadržaný a túžiaci po plnohodnotnom orgazme, ktorý mu umožním už čoskoro. ![]()