51

Re: Určete délku uzamčení mého přítele v pásu

Teda takovouhle kamaradku je potreba vyvazovat zlatem.

52

Jak postupujete? Teď je zamčen bez žádných překvapení?

53

Ahoj,

teď už zamčen není, jen někdy si občas pohraju nebo si výjdeme na večeři s tím, že musí mít na sobě pás, ale řekly jsme si, že si teďka na chvíli dáme pauzu od pásu smile

54

Takže  naše největší opora tady z tehdle stranej je free
jo sakra, co budeme dělat :-)

55

Dobry vecer Andilku, omlouvam se ze se ptam... je nejaky duvod proc si davate pauzu od pasu? Ptam se jako cerstve uzamceny novacek, proto se nezlobte.
dekuji subbi

56

Ano, ano...už je free, ale na dlouho to nebude big_smile No daly jsme si jen takovou menší pauzu a to z toho důvodu, že toho teďka máme trošičku hodně, takže na to není zas tak moc času, ale díky tomuhle se zase na to moc těším, až si ho zamknu a budu si s ním znovu hrát a pořádně ho potrápím.

Jinak jsme se bavily i o tom, že by pás nosil do práce na běžné nošení. Dost o tom uvažuji a příjde mi, že to není zase tak špatný nápad smile aspoň ho budu mít pěkně pod kontrolou smile

57

Po přečtení vlákna se zmohu jen na konstatování „tichá závist“. Kéž by takových „Andílků“ bylo víc ... nebo bych věděl jak je poznat a kde sad

58

Našla jsem si tedy tu diskuzi teda dost pozdě, ale je mi velkou inspirací do budoucna! smile díky  všem smile K.

59

Takové vánoční překvapení bych si taky nechal líbit. Nádherná inspirace. Díky.

60

Tak taky přeji hezké vánoce a trošku potrápení. Tímto se přídávám.