Téma: CB6000 VS The Curve
Tak jsem si řekl, že jsem napíšu taky nějaké info. Třeba to někomu pomůže=)
Dříve jsem užíval třeba na několika denní nošení CB6000, ale docházelo k poměrně velkému tlaku na varlata bez erekce a to nemluvím o tom když přišla. CB jako by nedrželo u kořenu at jsem dal jaký jsem dal kroužek (malý) pokud jsem dodržoval zdraví, že modrá barva za studena neznační nic dobrého. Tak jsem obědnal větší "The Curve" a nošení bez zoubků je pohodlější. I dkyž jsem nepochopil proč daly na kroužek pant(který může tlačit protože jakoby vystupuje z hladkého tvaru O kroužku)
Takže si myslím, že pokud máte penis v povadlém stavu kolem 10cm už by jste asi měli přemýšlet o něčem větším než CB 6000. Protže to už pak víc nenastavíte a nenatáhnete. Já jsem si říkal, že se tam nějak vejde, ale pak zjistíte že když se trošku přes den prokrvuje a dosáne třeba 12cm tak začne tlačit pás dolů.A pořáde ho posouváte z5 atd..(když dáte menší kroužek tak vám zmodrá a při stopoření je vám hodně špatně)
CB 6000 tedy dle svých zkušenostní doporučuji asi opradvu do 10cm za studena.
The Curve tedy pro mě nabízí větší možnosti a má navíc i zoubky ALE další postřeh! S těmi hodně opatrně.
U the Curve si dávejte pozor na pokožku mezi klecí a vloženýma zoubkama. Ať se vám tam nějak nemačká a POZOR opticky tam není nijak vidět. Takže jsem si udělal otlaky a stinky hned první den nošení. Takže na ty Zoubky opravdu opatrně a s rozumem je to hnedka.
Jinak se tím příjemně bavím=) Hodím jsem ještě zajímavý odkaz pro vás na který jsem úplně náhodou narazil=) je to nějaká hustá blogerka někteří tam možná najdete inspěrace nebo s ní dokonce budete spolupracovat http://choutky.blogspot.cz/2013/09/jak- … ziich.html
Tak to je asi všechno. Hodně dnů bez výstřiku pindíci=D