26

Re: Nemáte komu svěřit klíčky?

falcon napsal:

Nevím, proč bych měl mít problém :-) S žádnou z přítomných domin nejsem v žádném vztahu, takže nevím, proč bych se měl tvářit jako subík.  :-)

Hlavně aby Tvá paní nebyla v žádném vztahu se zde přítomnými dominami. To by jsi měl asi problém. smile))

27

Kdyby jsem neměl přítelkyni, hned žádám o přijetí. smile

28

falcon napsal:

Nevím, proč bych měl mít problém :-) S žádnou z přítomných domin nejsem v žádném vztahu, takže nevím, proč bych se měl tvářit jako subík.  :-)

A ty jseš si 100% jistý, že tvá "přítelkyně" není v žádném vztahu s námi?

29

To Martin6000: Kdepak, má Paní je poněkud vyšší level mezi dominami :-)

To Alexis: To je pravda, škoda každé rány, která padne vedle :-) Však ze mne byly v OWK celý špatný, když jsem byl po nějaké té stovce rákoskou v pohodě. Komentář, že mám dobrou mistress, hovořil za vše :-))

Jinak včera mi byl PC sejmut po 42 dvou dnech nepřetržitého nošení. Šest týdnů bylo sice docela dost, ale dalo by se i déle.

30

falcon napsal:

To Martin6000: Kdepak, má Paní je poněkud vyšší level mezi dominami :-)

To Alexis: To je pravda, škoda každé rány, která padne vedle :-) Však ze mne byly v OWK celý špatný, když jsem byl po nějaké té stovce rákoskou v pohodě. Komentář, že mám dobrou mistress, hovořil za vše :-))

Jinak včera mi byl PC sejmut po 42 dvou dnech nepřetržitého nošení. Šest týdnů bylo sice docela dost, ale dalo by se i déle.

Tak už bychom tady mohli přestat machrovat, kdo je víc a kdo je míň, co vy na to? Dobrej výkon, Falcone, ale už je to daleko od tématu. Díky.

31

Zní to hrozně zajímavě a je to i lákavé, ale popravdě si nedovedu představit v tom vydržet nějaký delší čas, to musí být k zbláznění. Asi to chce vážně pevnou vůli big_smile

32

Klobouk dolů před těma, co to vážně zvládnou nosit desítky dnů, i když to je lákavé, na tohle bych si asi netroufl big_smile

33

Z tveho prispevku je hodne citit, ze to touzis zkusit, ale nechces zklamat sam sebe, nebo Pani, tim, ze jsi by jsi o klice prosil driv... je jen otazka casu, nez se k tomu odhodlas a peclive si vyber komu klicky sveris, jde to udelat i tak, aby jsi z kazdeho dalsiho dne a pokoreni sam sebe mel radost, ne spatny pocit a strach z neuspechu.

34

Děkuju za hezké vysvětlení a snahu mi to trochu srovnat v hlavě, ale jak já se znám, tak bych asi potřeboval osobní dozor, jinak bych to asi nezvládl dodržet. No a navíc k mé dosavadní sexuální náruživosti, bych to asi jen tak nerozdýchal.