1

Téma: Úkoly pro zamčeného subíka

Dobrý den,

já a má Paní spolu momentálně nebydlíme (musel jsem se přestěhovat kvůli práci), ale i tak se vídáme o víkendech (většinou čtvrtek - neděle). Přes týden jsem tedy zamčený a čekám na svou Paní, která mě po svém příjezdu odemyká a je jen na ní, jestli mě po víkendu opět uzamkne bez orgasmu, nebo mi to během víkendu udělá. Zároveň praktikujeme BDSM (bondage, strap-on, spanking, oddalování orgasmu, uctívání bot a nohou, nylon fetish,  ...) a má Paní by pro mne chtěla nějaké nové úkoly, odměny a tresty. Proto jsem dostal úkol, ať sem napíšu a poprosím zde o nějaké nápady. Paní si pak vybere to, co se jí bude líbit a provedeme to. Rád bych sem pak dával průběžně info o tom, co jsme dělali, co se tu Paní líbilo a možná i nějakou fotodokumentaci, když má Paní dovolí.

2

Re: Úkoly pro zamčeného subíka

Po týdenním uzamčení a prvotním uspokojení své Paní, za odměnu postříkat Paní nožičky v silonkách a za trest, že jsi Jí zašpinil si to vše slízat...
Přes týden, kdy Paní není doma se jistě hodně nudíš :-) a tak bys mohl vyleštit Paní všechny botky. Pokud by Paní nebyla spokojena, tak by ses nemohl tento víkend udělat...

3

Děkuji za první příspěvek, ale bohužel nebude nic z toho možné provést. První část má Paní již praktikuje na první ejakulaci po tom týdnu co se nevidíme a druhá část není možná právě kvůli tomu, že se nevidíme a Paní má své boty ve svém bytě.

4

- uklizet nahy (tedy az na pas smile a natocit z toho pro pani video, aby bylo videt, ze ses neflakal smile
- uvazat na sebe diamantovy uvaz a nosit ho treba cely ctvrtek, kdyz uz se uvidite
- obdobne muset vydrzet posledni den s analnim kolikem
- muset jit v silonkach do prace

Co je za trest a co za odmenu necham na tobe... Jen doufam, ze jsem se trefil aspon do neceho, co jste jeste nedelali smile

5

A bonusovy - sepsat pro pani erotickou povidku... S tou by ses pak mohl pochlubit i nam smile