1

Téma: Potřebuji pár rad do začátku

Zdravím všechny nositele pásu.

Mám již delší dobu CB6000 a CB6000s ale zatím si s ním jen tak hraju...
Teď jsem se rozhodl, že je potřeba začít ho užívat...
Zamkl jsem se do CB6000s, klíčky dal do neprůhledné petlahve a tu do mrazáku...ať to chvíli vydržím...

Dnes jsem s ním poprvé vylezl z domu - na nákup...asi v klidu myslím, že vidět snad moc nejde ale chtěl bych pár rad..

1: jaké nosíte spodní prádlo ať to není moc vidět příjde mi, že slipy budou asi nejlepší jelikož ho udrží kde má...2:
2: nosíte pás v kalhotech přesně uprostřed nebo v nohavici...v nohavici je to pohodlnější ale zdá se mi, že jde vidět, uprostřed se mi ale rozkrok kalhot zařezává do spáry pásu...
3: který pás jde podle Vás nejlépe schovat
4. nějaká rada aby mi v něm pořád neteklo péro?

2

Re: Potřebuji pár rad do začátku

1. žádné nebo těsnější boxerky
2. uprostřed, do nohavice je nesmysl, ale chce to volnější kalhoty
3. Spiderwire2, CB6000s... všechny těchto rozměrů
4. zvykneš si, přestane to

3

1+2) Vidět to není skoro nikdy, možná kdyby měl člověk jen spodní prádlo, nebo třeba plavky, tak pokud se někdo pozorněji podívá, tak si toho všimne. Co se týká nošení přes den, tak spíš než prádlo jsou důležitější vhodné kalhoty - třeba těsné rifle nejsou moc ideální, obzvlášť pokud se někde dlouho sedí wink

4

1+2: tohle asi bude hodně individuální, třeba já bych hlasoval pro dostatečně elastické slipy a nošení v nohavici. Dostatečně volné kalhoty jsou nezbytnost, v těsných a strečových je dokonce občas vidět kontury pásu. Tedy, občas jde zahlédnout i u těch volných, ale to člověk musí sledovat a vědět na co kouká
3: CB6000s je jeden z nejlepších co se utajitelnosti týče, Spiderwire je masivnější a drátěná klícka má nápadnější otisk.
4: a pokud si nezvykneš, asi leda nosit intimky...