1

Téma: CB6000 VS The Curve

Tak jsem si řekl, že jsem napíšu taky nějaké info. Třeba to někomu pomůže=)
Dříve jsem užíval třeba na několika denní nošení CB6000, ale docházelo k poměrně velkému tlaku na varlata bez erekce a to nemluvím o tom když přišla. CB jako by nedrželo u kořenu at jsem dal jaký jsem dal kroužek (malý) pokud jsem dodržoval zdraví, že modrá barva za studena neznační nic dobrého. Tak jsem obědnal větší "The Curve" a nošení bez zoubků je pohodlější. I dkyž jsem nepochopil proč daly na kroužek pant(který může tlačit protože jakoby vystupuje z hladkého tvaru O kroužku)
Takže si myslím, že pokud máte penis v povadlém stavu kolem 10cm už by jste asi měli přemýšlet o něčem větším než CB 6000. Protže to už pak víc nenastavíte a nenatáhnete. Já jsem si říkal, že se tam nějak vejde, ale pak zjistíte že když se trošku přes den prokrvuje a dosáne třeba 12cm tak začne tlačit pás dolů.A pořáde ho posouváte z5 atd..(když dáte menší kroužek tak vám zmodrá a při stopoření je vám hodně špatně)
CB 6000 tedy dle svých zkušenostní doporučuji asi opradvu do 10cm za studena.
The Curve tedy pro mě nabízí větší možnosti a má navíc i zoubky ALE další postřeh! S těmi hodně opatrně.
U the Curve si dávejte pozor na pokožku mezi klecí a vloženýma zoubkama. Ať se vám tam nějak nemačká a POZOR opticky tam není nijak vidět. Takže jsem si udělal otlaky a stinky hned první den nošení. Takže na ty Zoubky opravdu opatrně a s rozumem je to hnedka.
Jinak se tím příjemně bavím=) Hodím jsem ještě zajímavý odkaz pro vás na který jsem úplně náhodou narazil=) je to nějaká hustá blogerka někteří tam možná najdete inspěrace nebo s ní dokonce budete spolupracovat http://choutky.blogspot.cz/2013/09/jak- … ziich.html

Tak to je asi všechno. Hodně dnů bez výstřiku pindíci=D

2

Re: CB6000 VS The Curve

Díky za solidní rozbor... Docela se mi Tvé zhodnocení hodí. Jakožto majiteli CB6000s jsem si v poslední době uvědomil, že často vidím na webu tuto klec poloprázdnou. Říkám to proto, že se mi nikdy nestalo, aby mi můj penis nevyplnil moji klec na míň než 100%. Neupozorňuji na to, protože si fandím, ale protože si myslím, že je na mě klec 6000s malá. Kroužky si už vyberu, ale řeším, zda nemám přejít do větší klece...? Curve se mi líbí i kvůli lepší hygieně... Poraďte, která klec z kovových je vhodná pro větší penis? Zřejmě se mých 204cm někde projevuje, ale nebojte - třeba je o něco málo větší, ale při erekci už tolik nevyroste...

3

Re: CB6000 VS The Curve

Ahoj, já měl i Curve, jenže je víc vidět, a navíc můj problém byla předkožka co povylezla otvorem vpředu a to se mi stávalo i u Curve. A kroužek s nýtkem tlačil... CB0000 bylo lepší, ale kroužek totéž. Nejvíc mně nyní vyhovuje kovový CB6000, prostě se mi uvnitř nehýbe a jsem fakt spokojený nositel, manželka pořád nemůže uvěřit jak mi sedí a nestěžuji si a nemám otlaky...