1

Téma: Náhradní kolíček

Zdravím, kupoval jsem tu cca před třemi měsíci CB The Curve a spokojenost je velká. Jen se mi teď zlomil nejkratší z těch 3 bílíh kolíčků, jak jsou v balení. Proto se chci zeptat, jestli tu není nějaký hodný vlastník tohoto typu, který tento nejkratší kolíček nepoužívá, že by mi ho přenechal? Nebo jestli by jste někdo nevěděl, zda by se dal někde sehnat, nebo vysoustružit? Případně můžu vyměnit zase za delší kolíček z té sady.

2

Re: Náhradní kolíček

Ahoj, napiš mi na info@cudnost.cz, rád ti ho pošlu. Je mi to teda záhadou, jak se může zrovna tenhle dílek zlomit, ale když už se stalo, tak s tím něco provedeme.

3

Tak jen doplním, že vše má šťastný konec a kolíček je díky Vojtovi z cudnost.cz na cestě ke mně. Moc děkuji za rychlou reakci a pomoc. A všem zvědavcům, kdo pořád váhají s koupí CB a chtěli by, tak doporučuji objednávat zde. Dočkáte se tu pomoci, rychlého jednání a naprosto bezkonkurenční ceny.

A ještě se zmíním, že kolíček se mi ulomil mojí blbostí tam, kde je v něm dírka na zámeček. Neuroticky jsem si hrál a otáčel zámkem, až se mi vzpříčil a při tahu (vlastně jsem vytvořil ze zámečku páku) kolíček v nejtenčí částí praskl... Takže dobrá rada pro zamčené neurotiky, jako jsem já. Nehrajte si se zámečkem :-)

4

Tak takhle to bylo, hmm :-)

Jen si klidně hrajte, milí neurotici. Já vám včas řeknu, až mi náhradní díly dojdou :-)