1

Téma: Problém s erekciou

Prajem všetkým pekný deň.
Mala by som na Vás dotaz. S mojím subíkom-otrokom/pred tým bol mojim Pánom, no zmenilo sa to už/ sme už dlhší čas spolu.Od konca júla, začiatku augusta je uzamknutý v kovovom páse CB6000s. Orgazmus mal naposledy koncom júna. Odomknutý je priebežne, tak raz za 10dní, keď ma musí uspokojiť a  je mu umožnené aj vytečenie-pokazený orgazmus. Včera sme sa stretli, odomkla som ho,aby ma uspokojil, dotera vždy u neho nastúpila erekcia hneď po odomknutí, teraz to trvalo dlhšie, musela som mu pomôcť.Po dosiahnutí erekcie tá chvíľku vydržala, no po pár minútach opadla a bol problém mu ju znova dosiahnuť. Pritom mi stále vraví,ako sa strašne teší na to,ako ho odomknem,ako ma uspokojí.
Pred samotným uzamknutím, cca. 6 mesiacov nazad fungoval úplne v pohode. Myslíte, že za problémy môže pás a pokazené orgazmy? Sám mi vravel pred pár dňami,že začína mať pocit menejcennosti.O frustrácii vie už dávno. Na jednej strane ma jeho frustrácia vzrušuje, no na druhej strane chcem,aby mal normálnu erekciu.Ďakujem.

2

Re: Problém s erekciou

Těžko říct, určitě je to hodně individuální. To s tím pocitem méněcennosti znám, první rok jsem ho zažíval hodně často.

Také to může být tím, že mu ta role subíka úplně nesedí. Nebo pojetí hry, které ho třeba nezvrušuje tak, jak by bylo potřeba. Podvědomě si pak hledá jiné oblasti, na které se zaměřuje, ale sex (s tebou) to není.

Zkuste třeba měsíc bez CB a uvidíte, jestli se to srovná.

Také bych se zamyslel nad tím, jestli je nutné, aby neměl vůbec žádný orgasmus. To by podle mne nemělo být cílem. Kromě jiného se necháváme zamykat proto, abychom byli odemčeni. No a když, tak pak se vší parádou.

3

Ohledně erekce. Já to mám tak, že mi stojí na povel (což při nošení klece není zas takové terno), ale když je blbej den (většinou se sejde vícero negativních věcí naráz), tak se moje žena musí hodně snažit, aby se jí to povedlo.

A jedna vlaštovka jaro nedělá wink

4

davidt napsal:

Těžko říct, určitě je to hodně individuální. To s tím pocitem méněcennosti znám, první rok jsem ho zažíval hodně často.

Také to může být tím, že mu ta role subíka úplně nesedí. Nebo pojetí hry, které ho třeba nezvrušuje tak, jak by bylo potřeba. Podvědomě si pak hledá jiné oblasti, na které se zaměřuje, ale sex (s tebou) to není.

Zkuste třeba měsíc bez CB a uvidíte, jestli se to srovná.

Také bych se zamyslel nad tím, jestli je nutné, aby neměl vůbec žádný orgasmus. To by podle mne nemělo být cílem. Kromě jiného se necháváme zamykat proto, abychom byli odemčeni. No a když, tak pak se vší parádou.

Myslím si, že nie je to rola pre neho byť subíkom.On ním je, nemusí to hrať.Je oddaným otrokom, poslušným, spravil by pre mňa absolútne všetko. Vieme to obaja, že sa navzájom zbožňujeme. Obaja vieme, že komunikácia je prvoradá a preto vždy všetko konzultujeme. Nemal doposiaľ výhrady voči ničomu,práve naopak, chce a spolu chceme skúšať nové a nové veci. Nesúhlasil, že by PC bol na mesiac odložený.On sa s nosením už ztotožnil a nechce ani počuť byť bez neho. Viem, že sex so mnou zbožňuje, aj keď má zákaz prežiť pri tom orgazmus. Aj on to sám navrhol, že orgazmy u neho už nie sú potrebné,takže sme sa dohodli,že zatiaľ bude mať život bez orgazmov. Maximálne pokazené orgazmy. My dvaja sme zástancami toho, že orgazmus raz za 3-4 mesiace, vtedy si po  odomknutí môže užiť veľa orgazmov a to len počas 1-3 dni kedy je vypustený z klietky a užíva si pocit volnosti spojený s orgazmami. Keď je v takomto režime  uzamknutý , bez možnosti vyvrcholiť je viac aktívnejší, prítulnejší, ohľaduplnejší, pozornejší, vnímavejší aj pri mojom uspokojovaní. Citiť u neho väčšiu oddanosť a neskutočné vzrušenie .

5

IN napsal:

Ohledně erekce. Já to mám tak, že mi stojí na povel (což při nošení klece není zas takové terno), ale když je blbej den (většinou se sejde vícero negativních věcí naráz), tak se moje žena musí hodně snažit, aby se jí to povedlo.

A jedna vlaštovka jaro nedělá wink

Aj ja ho chcem naučiť aby mu stál na povel.Vtedy, keď si to želám ja. Skúšali sme to a chceme skúšať aj naďalej, že si musí uvedomiť, že je zbytočné aby mu stál, alebo sa pokúšal o erekciu v PC ak to ja nechcem. No som pre neho strašne príťažlivá a pri uzamknutí,keď som pri ňom má problémy s neskuročným vzrušením a s tým spojenou  bolestou.

6

No což o to, aby stál na povel problém není. Ale neumím si představit, aby ma povel nestál..

7

Tak ať se daří. Každopádně čas ukáže, zda se jednalo o jednorázové selhání nebo jde o dlouhodobý problém.

8

Myslím, že hlavně "větší kousci" jsou k podobným problémům citlivější. Zrovna před pár dny jsem měl velké potíže udržet erekci a nakonec se ani nepovedlo, druhý den jsem se jen o trochu víc najedl a šlo to, takže pokud to není nějak trvalejší, nepovažoval bych to za problém.

9

Jestlipak jsou nějaké pokroky ve "Stání na povel"?

10

U mě je to spiš opačně,paní pracuje na tom aby napr ranni erekce potlacila. Hned jak vidi ze se mi stavi tak 10 rakoskou. No po asi dvou letech staci nechat rakosku na stolku a erekce nikde. Pravdou je ze ale ja ji mnohokrat uspokojim jinak nez ,,zasunutim,,A ji to velmi vyhovuje a me dnes prave z duvodu mozne frustrace ze selhani vyhovuje take. A ona zboznuje pohled na uzamcenou klicku a dnes jiz nepruhlednou.