Téma: Problém s erekciou
Prajem všetkým pekný deň.
Mala by som na Vás dotaz. S mojím subíkom-otrokom/pred tým bol mojim Pánom, no zmenilo sa to už/ sme už dlhší čas spolu.Od konca júla, začiatku augusta je uzamknutý v kovovom páse CB6000s. Orgazmus mal naposledy koncom júna. Odomknutý je priebežne, tak raz za 10dní, keď ma musí uspokojiť a je mu umožnené aj vytečenie-pokazený orgazmus. Včera sme sa stretli, odomkla som ho,aby ma uspokojil, dotera vždy u neho nastúpila erekcia hneď po odomknutí, teraz to trvalo dlhšie, musela som mu pomôcť.Po dosiahnutí erekcie tá chvíľku vydržala, no po pár minútach opadla a bol problém mu ju znova dosiahnuť. Pritom mi stále vraví,ako sa strašne teší na to,ako ho odomknem,ako ma uspokojí.
Pred samotným uzamknutím, cca. 6 mesiacov nazad fungoval úplne v pohode. Myslíte, že za problémy môže pás a pokazené orgazmy? Sám mi vravel pred pár dňami,že začína mať pocit menejcennosti.O frustrácii vie už dávno. Na jednej strane ma jeho frustrácia vzrušuje, no na druhej strane chcem,aby mal normálnu erekciu.Ďakujem.