1

Téma: laka me to poradite

ahoj poradi nekdo co si mam vybrat chci bejt uzamcenej po dobu co bude pritelkine pryc v jake poloze se nasazuje kdyz pero stoji nebo kdyz je norlamni kdyz neni stoporeny dekuji za rady

2

Re: laka me to poradite

Já mám například CB6000. A snad každý pás se musí nasadit, když není stopořený, jinak se ti to nepodaří.

3

Hlavně se nenech zamknout, aniž by sis dostatečně předem nevyzkoušel tu správnou velikost. Zabere to několik dnů a nocí, dej si aspoň týden na zkoušení.

4

to ono je takových druhu a velikostí??? Přitahuje mě to ale nevím jak si to koupit,jít do sex shopu a prosím vás,já by jsem chtěl éhééé takový to tento.....boooože :-))))

5

Piňďo, všechny velikosti kroužků a délky kolíků máš v základním balení.

6

pindik: Dobrý večer, napište mi na email info@cudnost.cz. Rád to s Vámi všechno proberu až do podrobností a určitě dojdeme k tomu, co by Vám vyhovovalo nejlépe. Přede mnou se stydět nemusíte, mám spoustu zkušeností a rád se o ně podělím. Rád vám povím, jaké má nošení pásu cudnosti účinky, jaké jsou přitom pocity... Zeptejte se mě bez ostychu na cokoliv.

Vojta - www.cudnost.cz

7

Namor0808 napsal:

ahoj poradi nekdo co si mam vybrat chci bejt uzamcenej po dobu co bude pritelkine pryc v jake poloze se nasazuje kdyz pero stoji nebo kdyz je norlamni kdyz neni stoporeny dekuji za rady

takove rozhodnuti te slechti smile))