Téma: Různé typy konstrukcí pásů cudnosti
Jakých pásů si nejčastěji užívá sub? Konstrukcí je mnoho takové, které lze nosit stále i takové co jsou "trestné"?
(Původní dotaz uživatelky adalia přesunutý z jiného tématu)
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Různé typy konstrukcí pásů cudnosti
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Jakých pásů si nejčastěji užívá sub? Konstrukcí je mnoho takové, které lze nosit stále i takové co jsou "trestné"?
(Původní dotaz uživatelky adalia přesunutý z jiného tématu)
Jak jsem psala nejvíc nosí kovový CB6000, na sportovní aktivity má ještě silikonovou variantu a k trestným účelům má KTB.
KTB je síla, jinak je tedy sub denně u Vás, už kvůli výměny pásů
Nechci zabíhat do přílišných detailů stran soukromí. Nežiji s ním trvale, ale když mám náladu, tak je u mne. Prostě, když ho u sebe potřebuji a chci, tak tady je. Když na něj nemám náladu nebo čas, tak ne.
Vrátím se zpátky k původní otázce. Když se ptáte, jakých nejčastěji, tak se tedy pokusím odpovědět za většinu z nás.
Nejčastěji si užíváme samozřejmě ty pohodlné klícky, co nejsou kolem pasu a omezují naprosto minimálně jakékoliv aktivity kromě sexuálních. Dá se v nich vydržet minimálně týdny.
Pak existují různé méně pohodlné typy, buď mají zevnitř klícky ostny a nebo jsou kolem pasu. Ty už nejsou na takovou dlouhou dobu, ale třeba na pár hodin jako trestné posloužit mohou.
KTB jsou trestné, samozřejmě, ale ty bych neřadil mezi pásy cudnosti. To je taková hračka navíc. Není to taková síla, jak to vypadá a je to jen na chvíle, kdy jsou ti dva hrající si partneři spolu, protože po opadnutí erekce jdou z penisu sundat.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Různé typy konstrukcí pásů cudnosti
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB