1 Naposledy upravil: Ailine (16.11.2014 19:29:16)

Téma: Poraďte!

Můj manžel je uzamčený cca měsíc... za tu dobu měl možnost mít dvakrát orgasmus. Poraďte pánové i dámy, co byste si představovali, že s Vámi Vaše paní bude dělat nebo co dámy děláte se svými samečky.

Má naplánovaný orgasmus na 18.11. (kdy má narozeniny a to by ode mně bylo opravdu podlé, mu ho nedopřát). Je jen na Vás na jak dlouho ho potom uzamču. Za každý nápad /jeden uživatel=jeden nápad=jeden den uzamčení/ jak dlouho bude uzamčen po tom. Podle našeho kalendáře má základ minimálně 5-12 dnů.

Sledovat jak to prožívá on a jak se na to dívám já můžete zde: http://chastity-stories.webnode.cz/

2

Re: Poraďte!

Za sebe doporučuji hrátky se znecitlivující mastí, kterou mu důkladně potřete žalud a za pár minut ho začnete důkladně stimulovat s tím, že mu mimořádně dovolíte orgasmus, když se pro vás udělá do třeba 5 minut. V podstatě nemá šanci ani za 20 :-) a když se mu to nepovede, samozřejmě následuje trest alespoň týden...

3

Váš blog mě donutil se po delší době přihlásit, je to fajn čtení! No a den navíc za těch pár vět stojí...Rada ode mě: Vemte ho za odměnu do kina s tím, že mu ho vyjímečně sundáte, ale pod žalud mu přivážete provázek, které provléknete tak, aby jste ho měla pod kontrolou. Když vydrží tahání celý film, bude večer sex, když ne (a to je skoro jisté třeba po měsíci bez výstřiku) má další měsíc bez a navíc bude v dost nepříjemné situaci lol

4

Jeden krat som cital taky, verim ze vymysleny pribeh. Manzelsky par, kde manzel mal moznost orgasmu 2x do roka. Pocas vianoc a pocas sviatku behom leta. Tentokrat si vsak pripravila prekvapenie. Po polroku bol muz riadne nadrzany, tak sa mu to manzelka rozhodla spestrit. Priviazala ho, zakryla oci, nasadila sluchatka, odomkla a nechala tak. Povedala ze pokial nebude tvrdy ked sa vrati, zasa ho zamkne a odomkne opat az o rok. Odisla, zavrela dvere a nechala ho s pomaly ochabujucim penisom cakat. Trvalo dve hodiny nez sa vratila, vtedy uz bol uplne makky co spravilo ze ho opat zamkla bez moznosti sa ho na dalsi rok co i len dotknut.
Viem ze je to vymysel, ale nieco tak krute moze byt v jemnejsom prevedeni, povedzme po polhodine, so zamknutim na dalsi casovy usek celkom realne.

5

madamterese napsal:

Váš blog mě donutil se po delší době přihlásit, je to fajn čtení! No a den navíc za těch pár vět stojí...Rada ode mě: Vemte ho za odměnu do kina s tím, že mu ho vyjímečně sundáte, ale pod žalud mu přivážete provázek, které provléknete tak, aby jste ho měla pod kontrolou. Když vydrží tahání celý film, bude večer sex, když ne (a to je skoro jisté třeba po měsíci bez výstřiku) má další měsíc bez a navíc bude v dost nepříjemné situaci lol

Tak tohle by zcela jistě u mého subíka skončilo tak, že by po chvíli tahání měl v kalhotách totálně mokro a lepkavo. :-))))

6

discipline napsal:
madamterese napsal:

Tak tohle by zcela jistě u mého subíka skončilo tak, že by po chvíli tahání měl v kalhotách totálně mokro a lepkavo. :-))))

S tím se samozřejmě počítá big_smile a big_smile a pokud mám ještě náladu, tak ho vezmu po nákupech a na sklenku vína nebo ke kamarádkám. Pár hodin se procházet s mokrými spodky (a že tam toho má) je dost motivační :-) A pro Ailine, dala bych mu trestný den za každý comment ne jen za nápady, my jsme ty které určují pravidla, jinak přichází tresty!

7

madamterese napsal:
discipline napsal:
madamterese napsal:

S tím se samozřejmě počítá big_smile a big_smile a pokud mám ještě náladu, tak ho vezmu po nákupech a na sklenku vína nebo ke kamarádkám. Pár hodin se procházet s mokrými spodky (a že tam toho má) je dost motivační :-) A pro Ailine, dala bych mu trestný den za každý comment ne jen za nápady, my jsme ty které určují pravidla, jinak přichází tresty!

Tohle by u nás bylo možné asi je tak, že by musel mít plenu smile)))

8

discipline napsal:
madamterese napsal:
discipline napsal:

Tohle by u nás bylo možné asi je tak, že by musel mít plenu smile)))

A proč ne? :-) Stačila by i větší vložka a pevné kalhoty, aby to nebylo tolik vidět. Několikrát už si to můj subík musel čistit i z ponožek... cool

9

Já tedy pro tyhle situace používám KTB. Taková návštěva kina či divadla, kdy mu nenápadně položím ruku na rozkrok a bavím se tím, jak chudák musí trpět. Nebo večeře, kdy ho pod stolem dráždím nožkou přes kalhoty smile

10

madamterese napsal:
discipline napsal:
madamterese napsal:

A kamarádky vědí? smile

11

krasne citanie :-) mozem len zavidiet tym subom :-) ale pekne napady..

12

discipline napsal:
madamterese napsal:
discipline napsal:

A kamarádky vědí? smile

On si myslí že ne ;-)

13

madamterese napsal:
discipline napsal:
madamterese napsal:

A kamarádky vědí? smile

On si myslí že ne ;-)

Zasvěcení několika kamarádek a následné bavení se tím, jak se on stydí a různé jeho ponižování opravdu miluji.

14

Ailine napsal:

Wow z toho se da čerpat smile Ad kamarádky, to muže byt zajímavé, ale neumím si představit, ze by to některá zkousla

Přesunula bych debatu na Klíčnice, kam nemůžou všichni, všechny zbraně není dobré prozrazovat :-) navíc se Ailine nevyjádřila, zda se naše příspěvky budou počítat do jeho trestu, co Ty na to? big_smile a big_smile Pokud ano, tak si tady ráda ještě pár zkušeností vyměním. :-) Kamarádky musí být kamarádky a dělám jim tak trochu průvodce a vůdce ve vztazích. Tři z nich už se baví podobně a na společné akci je to legrace...

15

Zrovna přemýšlím, že mu započítám každý příspěvěk a ještě mu pošlu odkaz, aby to mohl sledovat...jeho výraz bude jistě k nezaplacení :-D Jak je psáno výše, aby z toho nakonec nebyl rok pod zámkem :-D nic naplat, to bych asi ani já sama nedala, jeho orgasmus mě rajcuje...i když kdo ví :-)

16

Ailine napsal:

Zrovna přemýšlím, že mu započítám každý příspěvěk a ještě mu pošlu odkaz, aby to mohl sledovat...jeho výraz bude jistě k nezaplacení :-D Jak je psáno výše, aby z toho nakonec nebyl rok pod zámkem :-D nic naplat, to bych asi ani já sama nedala, jeho orgasmus mě rajcuje...i když kdo ví :-)

To je jednoduché, dej časový limit na tento trest a potom se další komenty budou počítat do trestu dalšího :-), věřím, že se bude modlit, aby už nikdo nepřispíval a tady se určitě najde pár potměšilých, kteří mu to zpříjemní :-). Otázkou je, zda dokážeš být natolik razantní, že to dotáhneš do cíle, vím že to není jednoduché. Ale stojí to za to...

17

madamterese napsal:
Ailine napsal:

To je jednoduché, dej časový limit na tento trest a potom se další komenty budou počítat do trestu dalšího :-), věřím, že se bude modlit, aby už nikdo nepřispíval a tady se určitě najde pár potměšilých, kteří mu to zpříjemní :-). Otázkou je, zda dokážeš být natolik razantní, že to dotáhneš do cíle, vím že to není jednoduché. Ale stojí to za to...

Možná bych to udělala jednodušší, dej nový příspěvek a každý kdo ho okomentuje den navíc, 1 člověk = 1 den. Verze za trest, každý příspěvek = den navíc lol big_smile

18

Zatím to nechám tak, jak jsem plánovala, co uživatel a příspěvek, to jeden den...čekala jsem, že se ozve víc podzámečníků..ale jsou to subíci, tak čekat, že by vyjeli se svými představami, bylo asi naivní :-D

19

Zatím je to tedy 5 dní k jeho standardním 5-12 ti dnům :-) záleží jak moc mě bude vytáčet :-))) a jak moc uspokojovat...

20

Tak 5 + (5 až 12) je pohodička, takže ráda ještě přispěji

21

Protože z nějakého důvodu vidím ideální leden pro jeho uspokojení :-) přidávám komentář...

22

Ná bych i přidal, ale nějak jsem nenašel recept, jak do toho vstoupit. Když člověk ani netuší, co se oběma líbí/nelíbí, tak se těžko vymýšlí..

Možná by byla zajímavá věc pokažený orgasmus masturbací wink

23

Máte hezký web , i moji ženu nadchnul. Jako trest by také mohl uklízet nahý a Paní připravit večeři v den odemčení a pokud paní nebude chutnat tak má smůlu.

24

To už není bráno jako trest: zkrátka vždy, když se do mě udělá, musí mě i jazykem očistit - ta představa ho vzrušuje do okamžiku, než se udělá: když se udělá, tak už to dělá jen z donucení,, čili to vlastně splňuje podmínku trestu - není mu to příjemné a já si to užívám.. To ovšem není případ současných dní, protože nyní je až do Vánoc uzamčen - vloni jsme to zkusili poprvé, když byl šest týdnů před Vánocemi uzamčen a myslím, že si docela sáhl na dno, jenže 23. prosince mě hrozně  naštval (jako opravdu, ne naoko) a 24. jsem ho neodemkla, i když to tak bylo domluveno: neuvěřitelně vyváděl a ponižoval se přede mnou, tak jsem mu řekla, že za trest to musí ještě měsíc vydržet. No nestalo se - na Silvestra už jsem neměla vůli, odemkla jsem ho a krásně jsme se pomilovali. Letos zkoušíme osm týdnů před Vánoci..

25

Ještě přidám další kousek. Když zlobil, tak mu dopřeju také luxusní požitek, jdeme do restaurace, kde ho pošlu s kalíškem na záchod, ať si to udělá, potom přijde a musí to přede mnou vypít - super zážitek :-)