1

Téma: pc pro dlouhodobé nošení

Zajímalo by mě,jaký pc by byl nejlepší z hlediska dlouhodobého nošení.Spousta výrobců tvrdí,že právě jejich pc se může klidně nosit i několik týdnů/měsíců v kuse,ale i tyto se musí dříve či později sundat kvůli hygieně nebo odřeninám.Ví někdo o nějakém pc který by se nemusel téměř vůbec sundávat?

2

Re: pc pro dlouhodobé nošení

Ahoj,

u dlouhodobého nošení nejde o to, jaký typ pásu nebo klícky používáš. Jde jednak o to, že CB 6000 nebo CB 3000 se musejí sundávat aspoň tak obden kvůli hygieně a jednak o to, že ze zdravotního hlediska bysis měl dopřát ejakulaci minimálně 1x za měsíc, ať už jsi zamčený v čemkoliv.

Jarda

3

Ejakulaci ti dopřeje příroda, ať chceš nebo nechceš. Tělo si umí poradit samo a říká se tomu "poluce". smile

4

Mám zkušenosti s dlouhodobým nošením. Měli byste zájem o nějaké kompendium zkušeností, tipů a rad?

5

Vyzkoušel jsem už několik pásů avšak absolutní špice je CS 100. Dlouhodobě nositelný (zkušenosti 3 týdny opakovaně), totálně nesundatelný, dobře se provádí hygiena. Více zájemcům na požádání.

6

A co všechno za běžné činnosti jsi prováděl? Přijde mi, že ten opasek musí být hodně limitující. Sám jsem rád, když si večer sundám kalhoty, kde pásek mít potřebuju. Nosit ještě jeden na holé kůži mi nepřijde komfortní.

7

Jarda napsal:

Ahoj,

u dlouhodobého nošení nejde o to, jaký typ pásu nebo klícky používáš. Jde jednak o to, že CB 6000 nebo CB 3000 se musejí sundávat aspoň tak obden kvůli hygieně a jednak o to, že ze zdravotního hlediska bysis měl dopřát ejakulaci minimálně 1x za měsíc, ať už jsi zamčený v čemkoliv.

Jarda

čau, nesouhlasím. Mám CB 6000 a hygiena jde provádět i bez sundání tedy pokud nemáš péro v klidu 15cm :-)

Obvykle bývám zamčený 14dní-3týdny a zatím jsem neměl s hygienou jediný problém.

8

Po několika pokusech vydržet den či dva, mě nyní čeká týden zamčení v CB 6000 a proto by mě zajímali nějaké rady právě na hygienu. Už jsem se dočetl o používání vatiček do uší apod. Znáte někdo další dobré způsoby čištění. Přítelkyně mi ještě přislíbyla každodení rozdělání (asi 10x až 20x) a poté zpět zamčení s tím že jí smím pouze lízat, tak bych nerad aby jí smrděl :-D díky

9

jsem zamčený půl roku v pásu. přítelkyně mi zamkla ze žárlivosti na ostatní milenky a na moje každodenní honění... odemyká mi když chce cca asi jednou za týden nebo 14 dní. velice se zpestřil vztah a sex je naprosto úžasný a vášnivý. bohužel se z pásu nelze nijak dostat ani jej obejít. posílám typ . je opravdu pohodlný. http://www.latowski.de/latowskiFlash/410.htm

10

Tento pás mám taky. Je super. Není to plastová hračka, ale slipy z nerezu. Abych ho měl půl roku, na to bych potřeboval ženskou. :-)

11

to: don, mssteel: dotaz ohledně PC Latowski.
Byli jste u něj osobně? Jinou možnost pro dodávku na webu neuvádí.

12

Pokud vím, tak jiná možnost není. Ale stojí to za to :-)