1

Téma: zkoncovani se sexem a masturbaci

Zdravim,
mam nĕkolik otazek najednou.
Je mi 19 a bohužel jsem už mĕl sex a už nemluvim o tĕch promasturbovanych hodinach. Dost toho všeho lituji. Chtĕl bych si pořidit pas cudnosti. Neni to nabožensky duvod či nĕco podobneho.
Chtĕl bych zustat zamknuty mĕsice v kuse ale jak je to s hygienou nechci pas každy den sundavat, pak chtĕl bych pas CB 3000 ale nevim zda si pořidit pruhledny či černy a jak je to s močenim ne vždy se trefim do dirky?  Dekuji za odpovdi a rady

2

Re: zkoncovani se sexem a masturbaci

Hygiena je v klidu, ale i tak to chce treba 1x tydne odemknout a poradne umyt.

3 Naposledy upravil: Ange (23.11.2014 09:24:24)

A nabozenska vec to neni.

4

A co se tyce barvy tak je to taknijak asi jedno. Ja mam ted CB6000 cerny na prani me pani, ze kdyz uz si snim nebudu moc hrat sam tak je zbytecny abych ho i videl. :-D

5

A co něco jako je Spiderwire2? Ten je co se týče hygieny hodně dobrej.

6

Já mám CB 6000s a hygiena nic moc. Napsal jsem Ježíškovi o Spiderwire2. Už se na něj moc těším jak malé děcko na hit hračku!!! Očekávám od něj právě lepší hygienu. Jen vybírej rozumem!!

7

Podle mého má to občasné sundání kvůli hygieně své kouzlo.. Můžete si na něho sahat (dokonce musíte), ale jste pod dohledem, takže po umytí hned zamknout wink

8

Já si od Vojty objednal Birdlocked Pico s ostny,a jsem moc spokojený.

9

Ja mam CB6000 cerny to proto,ze ma pani prohlasila, ze kdyz uz si s nim nemuzu delat co chci ja tak je zbytecny abych ho i videl. Tak je to i s hygienou dene mam nakazane vatove tycinky a strikacku, ale jednou za tyden me odemkne ALE mam spoutane ruce, ocni masku a vetrelce nafoukanyho v riti az do zamceni. Takze ja nesmim dokud nebude chtit ma pani se ho dotknout natoz videt bez klece :-)

10

Ja mam holytrainer a maximalni spokojenost, s cb6000 jsem mel problem s noční erekci a stale od krouzku trochu odřený u holytraineru absolutne zadny problém.

11

panbubacek napsal:

Já mám CB 6000s a hygiena nic moc. Napsal jsem Ježíškovi o Spiderwire2. Už se na něj moc těším jak malé děcko na hit hračku!!! Očekávám od něj právě lepší hygienu. Jen vybírej rozumem!!

Nevím jak v plastovém a kovovém CB6000s, ale v silikonovém je to s hygienou celkem dobré wink Za to může ale hlavně pružnost materiálu.

12

Mi je 26, sex jsem teda ještě neměl, ale taky mě už párkrát napadlo skončit s masturbací navždy a sex mít jen za odměnu. Nebo ne navždy, orgasmus by mohl být povolen jen párkrát za rok a v případě mé neposlušnosti by ten orgasmus byl nějakým ponižujícím způsobem (něco jako v jedné povídce, ale tam je to zase až moc velký extrém, takže vše z ní bych zažít nechtěl ani jen jako hru.. http://bdsm-povidky.freebdsm.cz/index.p … /240-inzer ).

13

Zdravím
jsem tu nový. Mám ten samý problém jako mr.bajmangal. Spousta promasturbovanych hodin.... Chtěl bych se zeptat, jestli je řešením mít PC? Mě se docela i líbil Birdlocked Pico, ty ostny mě vzrušují. Popřípadě 6000silikon.
Dobu po zámkem bych si představoval tak 1-2týdny.
jinak je mi 19, jsem zdravý jak rybička a single, jen to prohánění..., chci se toho zbavit. Popřípadě pak po "odvykačce" odložit i PC.
děkuji za odpovědi.

14

Ahoj,
určitým řešením pás cudnosti je. Jenže to nemůžeš nechat "jen" na tomto zařízení. Nemá tu moc Tě  od Tvých choutek 100% odradit. Musíš tomu pomoci vědomím, že to tak opravdu Ty sám chceš. Každý pás typu klícky chycené za koule má nějakou slabinu a pokud bys chtěl být opravdu nucený sexuálně abstinovat, pak bych doporučoval zařízení kolem pasu s propojkou mezi nohama, typ T-steel nebo do Y. Nevím, jak to funguje s pásem s ostny, ale pokud s tím hodláš teprve začít, tak doporučuji zatím pás bez těch ostnů a stupňovat své uzamčení. Píšeš, že jsi sám, tudíš se pokusit najít nějakého kamaráda /-dku, které bys svěřil klíče od zámečku a tím si odepřel možnost neplánovaného odemknutí. Bude to pro Tebe ze začátku asi dost těžký, jsi mladej a navíc zvyklej moc honit...;-)

15

Díky,
pochopitelně že nespoléhám jen na PC, rozhodně je to o té vůli. Každopádně ty klíčky nehodlám zatím nikomu svěřovat. Spíš je schovám na nějaké dobré místo, třeba do porcelánovýho prasete, nebo zatavím do svíčky. A to zařízení kolem pasu je moc nápadné, a cenově nedostupné.
Ještě bych se rád zeptal, proč nedoporučujete Pico?
každopádně ano, asi jsem se rozhodl pro nějaké CB...

16

Rucnicek96 napsal:

Ještě bych se rád zeptal, proč nedoporučujete Pico?
každopádně ano, asi jsem se rozhodl pro nějaké CB...

Já ti Pico doporučuji, pokud máš rád trochu bolesti, je to vynikající produkt - ze začátku ale v něm vydržíš cca 5 hodin, a pak postupně přidávat čas. Je dobrý mít něco na střídání, v čem by jsi si odpočinul od hrotů, a nezůstal bez klícky.

17

Rucnicek96 napsal:

Zdravím
jsem tu nový. Mám ten samý problém jako mr.bajmangal. Spousta promasturbovanych hodin.... Chtěl bych se zeptat, jestli je řešením mít PC? Mě se docela i líbil Birdlocked Pico, ty ostny mě vzrušují. Popřípadě 6000silikon.
Dobu po zámkem bych si představoval tak 1-2týdny.
jinak je mi 19, jsem zdravý jak rybička a single, jen to prohánění..., chci se toho zbavit. Popřípadě pak po "odvykačce" odložit i PC.
děkuji za odpovědi.

Jako skvělý prostředek proti masturbaci a ani nemusíš mít PC pomáhá mít dostatek jiného programu- v prvé řadě práci, alespon brigádu, pak třeba mít nějaký zájem, třeba turistiku a mít co nejméně volného času, pak nebudeš mít na masturabaci ani myšlenky smile ..a nebo budeš, ale nebudeš mít hlavně čas a uděláš se tak jednou týdně smile

Osobně vyzkoušeno, bohužel toho programu nemám tolik takže musel nastoupit PC :-/