1

Téma: Tisková zpráva z CUDNOST.CZ

Vážení příznivci cudnosti,

je mi velkou ctí vám oznámit, že cudnost.cz ode dneška nebude spjatá už jen s mým jménem a se mnou. Rád bych vám představil mou kolegyni Adélu, která se ode dneška bude starat mimo jiné o odesílání vašich objednávek. Dále ji budete moci potkávat na facebookových stránkách cudnosti, na diskusním fóru nebo třeba na profilu cudnosti na amateri.cz, kde si s vámi také velmi ráda popovídá.

Cudnost je pro mě samotného mnohem víc než jen internetový obchod a snažím se jí od samého začátku věnovat na 100%. Ale přestal jsem už sám všechno stíhat. S Adélou jsme se poznali ve správný čas. Nejen, že jsme si porozuměli na téma cudnosti v osobní rovině, ale domluvili jsme i tuto naši spolupráci.

Jsme si oba stejně jisti, že ve dvou se to lépe táhne. Spolupracuje se nám od prvního okamžiku úplně ideálně, skvěle se pracovně doplňujeme a je to pro nás oba mnohem víc než jen práce. Proto oba věříme, že spolu pro vás dokážeme vymyslet a trvale zajistit ještě lepší služby, všestrannější zákaznickou podporu a mnoho dalších zajímavých zpestření a novinek.

Za tým cudnost.cz vás zdraví

Vojta a Adéla

Re: Tisková zpráva z CUDNOST.CZ

Zdravím všechny příznivce cudnosti a fóra,

jak již Vojta nastínil, dějí se tu velké změny a oba jsme si jisti, že povedou k lepšímu - nejlepšímu. Za sebe musím říct, že si nabídky takové spolupráce velmi vážím, a to hned z několika důvodů. Vojta je můj velmi dobrý kamarád a chci mu pomoct. Kromě toho, klícky a vše kolem nich je věc, jež mě opravdu od srdce baví a dokážu se v tom vyžít.

Těším se na věci budoucí, na vaše dotazy, návrhy a vše co vás zajímá a věřím, že tento krok posune naši společnou zábavu ještě dál.

Už taktéž za tým cudnost.cz

Adéla

3

Tak to teda vitej a preju plno uspechu obema. Vita

4

Gratuluji a věřím, že se díky Áďe posune cudnost.cz zase o kus dál...Ženy mají kouzelnou moc wink

5

Ahoj Áďo, vítej mezi námi. A tobě a Vojtovi přeju krásnou a dlouho spolupráci.

6

Taky přeju spousty nových a dobrých nápadů a hlavně ať Vám to spolu co nejdéle klape.

7

Dobry den, to je skvela zprava a je dobre, ze budeme videt nektere problemy i z te druhe strany.
Jen bych se rad zeptal, jak vas mame oslovovat, nechci pusobit jako nevychovany blb, ale zase nechci tady ze sebe delat nejake jelito... dekuji za info.

uz se tesim nove podnety

s uctou subbi

8

subbi:

Díky za ten dotaz na oslovení. Svolali jsme narychlo týmovou poradu a přicházím s naším společným usnesením :-)

Myslím, že se pohybujeme v oboru, ve kterém probíráme dost otevřeně i hodně důvěrné věci, tak jestli už si natolik důvěřujeme, tykání se k tomu tak nějak přirozeně hodí.

Pokud jde o mě, tak já si rád potykám s každým a kdo mě ještě neznáte jménem, tak jsem Vojta.

A Áďu můžete všichni oslovovat jménem - Áďo nebo Adélo - a i jí můžete tykat.

9

Dekuji za informaci smile

cudnost.cz napsal:

subbi:
A Áďu můžete všichni oslovovat jménem - Áďo nebo Adélo - a i jí můžete tykat.