Téma: Oživení chatu
Přijde mi trochu škoda, že na chatu nedávno přidaném na toto fórum se jen pár dní po jeho zprovoznění přestalo cokoliv dít. A vrtá mi hlavou, jak jeho přednosti využít. Máte to stejně jako já, že byste si třeba pokecali rádi, ale když vidíte, že na chatu nikdo není, tak se tam nepřihlásíte ani vy?
Máte někdo nějaký nápad? Já bych jeden měl, co byste řekli na nějaké pravidelné časy ke scházení a k pokecání? Návštěvní špička je tady vždycky v neděli večer, tak třeba mezi osmou večer a půlnocí bychom si mohli vyhlásit sraz na chatu, kde budu moc rád odpovídat na vaše dotazy a sdílet s vámi své a vaše zkušenosti. Kromě toho bychom mohli třeba jednou týdně vyhlásit nějaké užší téma spadající pod cudnost a v domluvený čas se na chatu scházet při debatě o tom tématu. Přičemž dané téma by bylo jen takový námět, od kterého bychom se odrazili a další průběh už by nijak regulovaný nebyl.
Prosím, zatím nepište komentáře ve stylu "já jsem tady ve středu, o víkendu nemůžu", pobavme se nejdřív obecně o tom, jestli má smysl něco takového vyzkoušet.
Když společně s mou novou kolegyní Áďou z vašich ohlasů uvidíme, že zájem by byl, zkusíme něco vymyslet i spolu. Třeba že bychom se u těch užších témat střídali, jednou by "moderovala" ona a jednou já. Věřím, že v takovém případě by témata k debatě nikdy nebyla vyčerpána a bylo by to pro nás všechny přínosné, zábavné a možná i vzrušující.