26

Re: Poraďte!

No a jako zajimavy trest pro nej je za zlobeni nebo neposlusnost stahnout do damskeho korzetu na den i ř tim jit i do prace. Da se dokorenit podvazkovym pasem  puncochy a mini sukni pod zadek a botky strevice  i vysoke kozacky a kdo chce tak i pekne nalicit.
To liceni muze byt i ukolem :-D takze panove zacnete trenovat linky a odstiny stinu ;-)

27

Marlene napsal:

... To ovšem není případ současných dní, protože nyní je až do Vánoc uzamčen - vloni jsme to zkusili poprvé, když byl šest týdnů před Vánocemi uzamčen a myslím, že si docela sáhl na dno, jenže 23. prosince mě hrozně  naštval (jako opravdu, ne naoko) a 24. jsem ho neodemkla, i když to tak bylo domluveno: neuvěřitelně vyváděl a ponižoval se přede mnou, tak jsem mu řekla, že za trest to musí ještě měsíc vydržet. No nestalo se - na Silvestra už jsem neměla vůli, odemkla jsem ho a krásně jsme se pomilovali. Letos zkoušíme osm týdnů před Vánoci..

Hezký způsob pojetí adventu :-) A kdo se rád postí, může si ho prodloužit.
Což mi připomíná, že svíčky by se daly také použít jako trest - musí držet, nesmí mu kápnout na podlahu, nebo musí držet přímo nad sebou (nebo nad klíckou)...

28

Marlene napsal:

To už není bráno jako trest: zkrátka vždy, když se do mě udělá, musí mě i jazykem očistit - ta představa ho vzrušuje do okamžiku, než se udělá: když se udělá, tak už to dělá jen z donucení,, čili to vlastně splňuje podmínku trestu - není mu to příjemné a já si to užívám.. To ovšem není případ současných dní, protože nyní je až do Vánoc uzamčen - vloni jsme to zkusili poprvé, když byl šest týdnů před Vánocemi uzamčen a myslím, že si docela sáhl na dno, jenže 23. prosince mě hrozně  naštval (jako opravdu, ne naoko) a 24. jsem ho neodemkla, i když to tak bylo domluveno: neuvěřitelně vyváděl a ponižoval se přede mnou, tak jsem mu řekla, že za trest to musí ještě měsíc vydržet. No nestalo se - na Silvestra už jsem neměla vůli, odemkla jsem ho a krásně jsme se pomilovali. Letos zkoušíme osm týdnů před Vánoci..

jj vím přesně o čem píšete

29

Děkuji za Vaše náměty smile prozatím jeho dny bez orgasmu uzavírám tímto příspěvkem, bo i mě už asi hrábne :-) aktuálně upravujeme stránky na kterých si můžete přečíst jak to u nás probíhá http://chastity-stories.webnode.cz/ plánujeme, že tam hodíme kalendář, kde budete vidět kdy a co mého samečka čeká a vzhledem k tomu, že k cudnost.cz máme kladný vztah, tak pokud se podaří, tak jeho dny bez uzamnčení označíme i osobou, která se o ně zasloužila, třeba tak jak touto diskusí...děkuji všem :-D

30

No a taky je dobré ho spoutat a vysázet mu jich pár na holou, když bude hodně nadržená, tak se mu to bude určitě i moc líbit...

31

ladyirel napsal:

Ještě přidám další kousek. Když zlobil, tak mu dopřeju také luxusní požitek, jdeme do restaurace, kde ho pošlu s kalíškem na záchod, ať si to udělá, potom přijde a musí to přede mnou vypít - super zážitek :-)

Z tohoto ranku je zábavné při odběrech mu nařídit, aby co z něj vyjde pěkně skladoval - nejlepší nechat zamrazit a až je toho hodně, tak ho tím pěkně nakrmit, aby přece nepřišel o své proteiny. :-)

32

discipline napsal:
ladyirel napsal:

Ještě přidám další kousek. Když zlobil, tak mu dopřeju také luxusní požitek, jdeme do restaurace, kde ho pošlu s kalíškem na záchod, ať si to udělá, potom přijde a musí to přede mnou vypít - super zážitek :-)

Z tohoto ranku je zábavné při odběrech mu nařídit, aby co z něj vyjde pěkně skladoval - nejlepší nechat zamrazit a až je toho hodně, tak ho tím pěkně nakrmit, aby přece nepřišel o své proteiny. :-)

S tím plně souhlasím! Navíc pokud mu to dáte po x dnech zavření třeba na svou mušličku, tak mu to i chutná a vy se můžete jen smát, jak se tou dobrotou cpe lol a příště už vás bude o odběr prosit...

33

Milí cudnostníci...můj sameček je uzamčený 21 dní s jedním povoleným a jedním nepovoleným orgasmem, jeho trest se díky Vám protáhne o dalších 12dní. Moc se těším na jeho výraz, až mu to oznámím. Už teď přemýšlím, jak bych tady cudnost využila k další akci :-) Možná založím nové vlákno a dostane vánoční dárek :-)

34

Juu tak sup sem s nim dokud je cas

35 Naposledy upravil: Furslover (23.11.2014 11:40:18)

A co takhle: Za trest spát s rukama za zády na podlaze u postele své paní. Dole zamčený, za obojek připoutaný k noze postele, aby se moc daleko nemohl dostat a na pusince a nosíku přivázanou voňavou botičku své paní, ať má na co myslet celou noc a ví, kam patří. A v téhle potupné poloze před usnutím sledovat, jak se Paní pár desítek centimetrů od něho smyslně uspokojuje sama...

36

Furslover napsal:

A co takhle: Za trest spát s rukama za zády na podlaze u postele své paní. Dole zamčený, za obojek připoutaný k noze postele, aby se moc daleko nemohl dostat a na pusince a nosíku přivázanou voňavou botičku své paní, ať má na co myslet celou noc a ví, kam patří. A v téhle potupné poloze před usnotím sledovat, jak se Paní pár desítek centimetrů od něho smyslně uspokojuje sama...

Hezký námět, jen ho okopíruj do nového fóra, kde ho to bude stát den uzamčení navíc :-)

37

Led, studená voda, prostě cokoliv, aby nestal ;-)

38

Do sprchy, studenou vodu na něj, a je to.

39

Když nepomůže sprcha a led, tak jen asi "vypustit páru"..Kluku, je v hlavě.Ze začátku jsem na tom byl podobně.

40

Taky pomůže 20 dřepů.