Téma: Tisková zpráva z CUDNOST.CZ
Vážení příznivci cudnosti,
je mi velkou ctí vám oznámit, že cudnost.cz ode dneška nebude spjatá už jen s mým jménem a se mnou. Rád bych vám představil mou kolegyni Adélu, která se ode dneška bude starat mimo jiné o odesílání vašich objednávek. Dále ji budete moci potkávat na facebookových stránkách cudnosti, na diskusním fóru nebo třeba na profilu cudnosti na amateri.cz, kde si s vámi také velmi ráda popovídá.
Cudnost je pro mě samotného mnohem víc než jen internetový obchod a snažím se jí od samého začátku věnovat na 100%. Ale přestal jsem už sám všechno stíhat. S Adélou jsme se poznali ve správný čas. Nejen, že jsme si porozuměli na téma cudnosti v osobní rovině, ale domluvili jsme i tuto naši spolupráci.
Jsme si oba stejně jisti, že ve dvou se to lépe táhne. Spolupracuje se nám od prvního okamžiku úplně ideálně, skvěle se pracovně doplňujeme a je to pro nás oba mnohem víc než jen práce. Proto oba věříme, že spolu pro vás dokážeme vymyslet a trvale zajistit ještě lepší služby, všestrannější zákaznickou podporu a mnoho dalších zajímavých zpestření a novinek.
Za tým cudnost.cz vás zdraví
Vojta a Adéla