1

Téma: Spidewire 2 VS CB 6000

Dobrý den,

musím říci, že mne tato praktika neskutečně moc láká, nicméně jsem absolutní začátečník. O této komunitě jsem se dozvěděl teprve před několika dny, a za tak malou chvíli mne rozjitřila celou řadu potlačovaných sexuálních citů, o kterých jsem ani doposud nevěděl :-)

Teď k mé otázce - chtěl bych se Vás zeptat, který z těchto výrobků je lepší...? Neustále slyším samou chválu na CB 6000, ale při pohledu mě nenapadne otázka. Není v CB 6000 penis spařený a hygiena obtížnější jak ve Spirewire 2? Který je z těchto výrobků lepší a praktičtější pro tuto praktiku? Z hlediska estetiky a celkové vzdušnosti se mi samozřejmě více líbí Spirewire 2.

Děkuji Vám všem za odpovědi.

2

Re: Spidewire 2 VS CB 6000

Dobrý den,

odpovědi najdete zde, hned v prvním odstavci:
http://www.cudnost.cz/nejcastejsi-dotazy/

Samozřejmě co člověk, to názor. Každému vyhovuje něco jiného, protože každý máme jiný penis a jiné představy. Vyzkoušejte to a uvidíte.

3

Nemá tu někdo kombinaci Spiderwire2 + PA + přimknutý žalud ke klícce?
Myslím že by toto bylo velice bezpečné...

4

Osobně bych asi dal přednost Spiderwire 2 už jen z pozice hygieny a vzdušnosti. Na druhou stranu nepřípustnost asi hovoří pro CB 6000. Ale kov je kov a i druhá polovička si více užije provokaci, když bude mít možnost tě v kovovém, ne plně uzavřeneém PC. A ve výsledku budeš ho nosit ty a tak si vyber, co je ti milejší, neb nikdy nevíš, jak dlouho budeš uzamknutý smile