1

Téma: 1 týden

Jak jsem napsal v posledním příspěvku,požádal jsem minulou neděli svou přítelkyni o uzamčení na dobu neurčitou,resp. na dobu dle jejího uvážení. Minulou neděli jsem přednesl své přání a směl jsem se uzamknout a předat klíč. Popravdě tento první týden je krutý,nemám vůbec představu na jak dlouho budu uzamčen,do pravidel jsme si dali,že nesmím na toto téma mluvit..no a začal víkend,odjela a já zůstal zamčený doma...

2

Re: 1 týden

No a v jakém modelu tě drží?

3

Mám CB6000 , jak zjištuji,udělat by se v tom asi dalo ale asi by to tím ztratilo svůj smysl,takže tuto myšlenku jsem zavrhl,no a navíc už si začínám pomalu zvykat

4

To pravidlo o nemluvení nepovažuju za šťastné, když začínáte. Měli byste si povídat o tom, co zažíváš, abyste oba měli zpětnou vazbu, jinak se brzo představy vás obou rozejdou. Sex a všechno kolem je vždycky hra pro dva, Nemusíte to přehánět, ale bavte se o tom. Těch úplně prvních 14 dnů je přelomových, každý den budeš zažívat něco nového. Já jsem si psal deník a pak jsme si vždycky po pár dnech s partnerkou četli a povídali si o tom.