1

Téma: sport a další aktivity

Dobrý den,
zvažuji pořízení CB.
Potom, co jsem pročetl několik zdejších vláken, zjišťuji, že pokud se vybere správný typ, problém s hygienou není.. což je super (případně mne, prosím, vyveďte z omylu:)

Tedy pro mne poslední překážka je - jak to skloubit se sportem.
Dá se s tím vůbec sportovat? třeba tenis, kolo, lyže.. myslím tím fyzicky.. překáží to hodně? jaké jsou pocity při těchto pohybech? na sedle kola?

Dále - dejme tomu, že jdu v zimě 1x-2x týdně na tenis do haly.. kde se po heroickém výkonu musím osprchovat, jelikož se opravdu nechci oblékat spocený. Tento scénář má zatím jen dvě řešení, která mne napadla:
a) jít do sprch s chlapy vč. mé nové ozdoby mezi nohama
b) nejít do sprchy.
Ani jedna z variant se mi opravdu nezamlouvá, což je asi pochopitelné.
Tedy bych se rád zeptal.. má někdo podobné zkušenosti? řešil někdo něco podobného? věřím že ano :)
díky za jakýkoliv tip!

2

Re: sport a další aktivity

Ahoj,

hygienu zvládneš bez problémů s klíckou, která má otevřenou špičku - UCB-8000 nebo Spiderwire2.

Se sportem se uzamčení skloubit dá, ale chce to opravdu si dobře vybrat. Klícku bys neměl mít zbytečně velkou, spíš těsnější a ještě se vybavit těsnějším spodním prádlem, ideálně boxerkami. Jsem teda jen sportovec rekreant, ale vyzkoušené mám kolo, inlajny a takový ten protahovací tělocvik pro nás sedavě zaměstnané.

Ve společných sprchách si buď musíš být jistý, že to tam přežiješ otočený ke zdi, aby nikdo nic neviděl. Jednou už jsem tady psal o své příhodě z bazénových sprch, ale tam šlo o cizího náhodného diváka, takže vysvětlování žádné, jen jeho zděšení a pro mě docela vtipná historka.

3

Sprchování ve společných sprchách jsem si se CB užil až až. Nejhorší je úplně na začátku takový ten psychický blok, kdy se člověk stydí, skoro až bojí. Realita je mnohem jednodušší.

Já to ze začátku řešil tak, že jsem se sprchoval v plavkách. Což, uznávám, je normální v bazénu, ale ne po tenise. Když jsem se trochu otrkal, tak čas od času se stalo, že jsem byl ve sprchách sám nebo tam byl jeden jeden člověk. Postupně jsem si v takovýhle chvílích začal plavky sundavat, což moji odoslnost posunulo ještě dále.

Nakonec jsem zjistil, že vždy se dá sprchovat v rohu, případně čelem ke zdi. Navíc mám průhledný CB6000s a zkušenost ukázala, třeba při otáčení, že lidi se prostě do rozkroku nedívají, a pokud ano, tak si během sekundy ničeho nevšimnou. A i pokud ano, tak stejně neví, co to bylo, a myslí, že se spletli. Za čtyři roky jsem nezažil žádnou přímou verbální ani jinou reakci od okolí.

Horší než sprchování je ale utírání. Člověk při nem dělá spoustu rozmávaných pohybů a dost se odhaluje. Začátečnícká chyba je mít s sebou malý ručník. Vem si velký, snadno jím zakryješ větší část těla.

Také jsem zjisil, po dlouhé době, když už jsem toho moc neřešil, že jsem měl více nebo méně zábran podle toho, kdo ve sprše zrovna byl. Třeba jsem vůbec neřešil seniory. Nejvíc vadily malé děti s tatínkem, těžko říct proč. Asi jsem měl obavu, aby po případném dotazy ratolesti nezačal tatínek nějak vyvádět.

4

Upřímně řečeno, myslím, že hlavní příčina toho, proč to nikdo neřešil, je fakt, že většina lidí by to považovala za nevychované. A sice menší, ale i tak hodně velká část populace, by to ani nerozpoznala, část by to vnímala jako neznámou erotickou a část nejspíš i jako medicínskou záležitost.

Sice nemám nezaujatou perspektivu, protože já bych okamžitě poznal, co to dotyčný má na sobě (nejspíš i konkrétní typ), ale ani čirá plastová klícka není ani náznakem neviditelná. Jasně, křičí méně než kovová, ale vidět je jasně. Takže i pan Náhodný sice nemusí vědět co to je, ale že to je něco plastového v intimních místech, to postřehne.

Ovšem ten, kdo netuší oč jde, to nejspíš nebude řešit ze zdvořilosti, a ten, kdo ví, také asi nemá důvod to řešit.

S těmi dětmi to chápu, a nevhodnou reakci by mohli mít i ty starší. Přece jenom, kdo z nás by z toho měl rozum třeba ve dvanácti. A bylo by mi hloupé vystavovat děti něčemu, co se dá považovat za erotickou hračku.