1

Téma: Kovový kroužek k plastovému CB6000S

Tak jsem to nevydržel a objednal nové kovové kroužky k CB6000S. Měl jsem trochu strach co se týče alergie, ale po dvou dnech se neprojevila a mohu zaručit u nekvalitního zpravování a materiálu by se u mne určitě ukázala.

Jinak mne tento druh zboží nezklamal. Dokonalost to samozřejmě není. Na otvorech pro tyčky spojující kroužek a klícku, byli takové otřepy, že tam tyčka nechtěla ani vlézt. Nic hrozného. Lehce to napravíte vrtákem na železo o velikosti 9 - 10 a dokonce stačí pouze v ruce odhrotit otvory.

2

Re: Kovový kroužek k plastovému CB6000S

Ahoj.

Mám cb6000s a uvažuju nad tím kovovým kroužkem. Z jakéhu důvodu jsi vyměnil ten kovový za plastový ? a vyřešil se tím tvůj problém kvůli kterému jsi si to kupoval ?

3

Ty kroužky jsou vhodnou alternativou proto, že mají zaoblený profil bez drážek. Je to z fotek vidět na první pohled a při nošení je to mnohem pohodlnější, nebál bych se říct luxus. Potvrdí ti to tady už spouta uživatelů. Reaguješ na příspěvek z loňského roku, už to není žádná novinka. Stížnost na alergickou reakci jsem zatím měl jednu jedinou.

http://www.cudnost.cz/fotky/kovove-krouzky/1m.jpg

4

Po dlouhodobé zkušenosti ti musím potvrdit, že pokud uvažuješ o kovovém kroužku, protože se ti plastový zařezával do kůže, je to ideální řešení. Kombinace plastová klec, kovový kroužek je podle mě ta nejlepší pro dlouhodobé nošení CB i CBs. Nevýhodou jsou pouze tři rozměry kroužku (40,45,50) a u každého jen jedno distanční tělísko a kolík. Lze ale použít plastový kolík i tělísko z klasického CB a najít si ten pravý rozměr. Teď nosím HT a po předchozích zkušenostech s kovovým kroužkem u CB je mi skoro líto, že k němu kovový kroužek neexistuje.

5

No ja mám cb6000s už nejakou dobu. býval jsem v něm Po-Pa a nejíl jsem v něm byl dva tádny a myslel jsem že se zblázním ne z nadrženosti ale z bolesti.
Teď už v něm mám zase přetrvávat a je to o dost lepší.Předtím mě to hodně vzrušovalo a tak jsem měl milion erekcí deně + v noci, teď mě to sice taky rajcuje ale naučil jsem se erekce trošku ovládat, teda až na ty noční to je děs :-( a už nevím co s tím.
Mám plastový kroužek 45 a 40 už mi je malý, sice ho zapnu ale kořen penisu do pěti min bolí k nevydržení a tu té 45 je to tak že v chladnu je to hodně těsné a v teple navíc když se spotím tak mi klouže dolů a musím ho pořád upravovat. Mám sice zalité ty drážky ale doufám že ten kov se bude mín lepit na kůži a k tomu bych si chtěl koupit ten KSD aby mi pás držel i v horku.
v tom jsem ale taky na váškách protože pokud mám předkožku tak že mám v klícce holý žalud tak se mi moc nedaří nacpat zbytek kůže do klícky a tak je srolován mezi klíckou a kroužkem a nevím jestli bych tam to KSD vůbec nacpal a popravdě vůbec nevím jak...
ale mohlo by to vyřešit to padání v teple a možná pomoct s brutálními nočními erekcemi

6

Dostat předkožku do klícky není vůbec žádný velký problém, už se to tady řešilo. Před nasazením klícky si na penis natáhni silonku, tu prostrčíš klíckou a pak postupně na taháš za punčošku a posouváš klícku. (odkaz na fotky http://www.tickleberry.co.uk/male-chast … ng-method/ ). Pozor ať si na konci vytahování punčošky neskřípneš kůži v otvoru na konci klícky. Má to ale dvě nevýhody. První, předkožka je přes žalud, hygiena ?. Druhá, někomu předkožka pak pořád sem tam vykukuje z otvoru a skřípe se mezi spodní prádlo a klícku. Vše záleží na velikosti tvého penisu, někomu to funguje, někomu ne.
Nevím jak ti sedí plastový kroužek, ale kovový je trošku širší, sedí perfektně a vůbec o něm při nošení nevím. Pro zabránění sklouzávání je mnohdy výhodné změnit distanční tělísko a kolík, záleží na mohutnosti tvých varlat a množství kůže. KSD mám sice taky koupené, ale ještě jsem ho nezkoušel. Tak nevím. CB6S jsem nosil několik týdnů bez sundání, s nočními erekcemi jsem měl ke konci taky hrozný problém. Neuděláš s nimi totiž asi nic, tělo si to žádá tak se s tím člověk musí vyrovnat. Zkusil jsem klasickou klec CB6, dlouhou. A vida, erekce sice zůstaly, ale vzhledem k velikosti mého M (16 cm délky při erekci), mi už kroužek nechtěl utrhnou koule. Sice se vzbudím, ale hned zase usnu. Doporučuji ale plastovou klec, kovová je těžká a snaží se taky sjíždět dolů. Když klec přitlačím k tělu, můžu s klasickou CB6 močit vstoje a přestože je klec delší než u CB6s a je i míň vidět. Zámek totiž zapadne mezi žalud a kroužek a nikam netrčí jako u CB6s. Tak to fungovalo u mě, u tebe to může být jinak.

7

J no prave. S predkozkou v klicce mi ma tendeci lest ven a kdyz se priskripne mezi pradlo a klec tak je to hrozne vlavne treba pri ceste mhdckem. Zase je to pohodlnejsi protoze tak ho tam nacpu celeho a v klidnem stavu pekne vypnuje celou klicku a mezi klickou a krouzkem mam jen varlata. U cb6 se prave bojim ze nevypnlim klivku a ze to nebude tak pekne

8

Nevím tvou velikost v klidu, ale pravděpodobně nebude klícka úplně vyplněná, prostor pro žalud bude prázdný. S tím souvisí i o něco horší hygiena, ale musíš zvážit jestli je pro tebe důležitější estetika nebo funkčnost. Mě nenapadlo nic jiného než kvůli nočním erekcím pořídit delší klec. Jednu dobu se mužům s mohutnou erekcí doporučovala větší klec (curve - křivka), to ale není pro ty co chtějí 24/7, musí si najít jiné řešení. Pokud tě zajímá jak se vypořádat s nočními erekcemi je tady na to samostatné vlákno (poradní skupina). Ještě k té estetice, já jsem téměř celý den jaksi napůl vzrušený, tím jak se mi pohybuje M v kleci trošku mi stojí a tak není klec úplně prázdná. Samo když na něj vůbec nemyslím a je třeba i zima, pak je klec poloprázdná. Tomu dole se moc poroučet nedá.

9

Já měl třeba Spiderwire a noční erekce byli nesnesitelné, pak jsem si pořídil CB6000s a to i přesto, že klidu ho mám cca 7 až 9 cm tj. o dost větší než je klícka, ale i tak se do ní dostanu. Tím jak jsem tam hodně na těsno tak nemám žádné problémy s nočními erekcemi, sice mě vzbudí, ale otočím se a spím v klidu dál.
Takže já si myslím, že čím menší klícka, tím menší možnost se postavit a i když se snaží tak nemá kam.

10

njn ale to právě pak stahuje kroužek na koule ne ?

11

Právě, že ne. To se mi stávalo se Spidewirem, ale teď s CB6000s se to neděje. Vysvfětluji si to tím, že ve Spiderwiru měl místo se postavit a když pak už ta erekce začala tak se postavil úplně a začalo to tahat za koule, ale v CB6000s se sice o erekci snaží, klícka mi o něco málo sjede od kořenu, ale v tom malém prostoru se prostě plná erekce nikdy nepodaří, takže to pak nemůže tahat.
To jsou mé zkušenosti, ale každý to může mít jinak.

12

A ty mas ten kovovy krouzek ?

13

Ne ja mám plastový,  s vyplněnou drazkou

14

BIHOLKU:
něco takovýho si vysvětluju aji to že mi HT líp sedí, a je mě pohodlnější, i když se má snahu postavit.

15

Martin B.: přesně. U prvního pásu jsem si myslel, že velký bude dobrý a byl jsem zklamaný, pak jsem si hodně dlouho četl a sbíral zkušenosti až jsem došel k závěru, že je to přesně naopak, čím menší, čím víc na těsno, tím líp. A ono to funguje. HT jsem nezkoušel, tak nevím, ale "esko" mi perfektně sedí takřka od začátku.

16

Tak Esko podle mě bude na tom ještě líp jak HT. Však uvažuju že další co si někdy koupím bude asi to Esko třeba byť jen na zkoušku.

17

Já chtěl původně silikonový "esko", ale Vojta mě přesvědčil, že lepší bude plast. Už bych neměnil.
Ale to už jsme dost udběhli od původního tématu :-D

18

Narazil jsem na problém..
Zjistil jsem že používám plastový kroužek s průměrem 48 a ten mi je akurát. 51 je moc velký a hodně padá a 45 se mi jednou podařilo nasadit že mi to nevadilo a neměl jsem ho dlouho a po druhé jsem v něm nevydržel ani hodinu, strašně mi tlačil na kořen.
Měl někdo podobný problém a vyřešil ho ?

19

Za prvé se zeptám : máš vyplněnou drazku?  To je hodne důležité.  A další věc, když jsem testoval,  tak jsem používal velký kroužek - malá tyčka a obráceně malý kroužek - velká  tyčka. Zkoušel jsi různé kombinace?

20

Jj mam ji vyplnenou. A no zkousel jsem ale ten velky krouzek mam fakt na volno takze kdyz si dam ten velky krouzek a maly kolik tak to akurat vice pada . A u toho mensiho krouzku mam vetsi kolik protoze s malym to je drasticke . Hodne to pak tlaci na zalud a to po chvili tak blbe a tupe boli. Proste k zblazneni .

21

Já jsem měl původně 45 mm plast, menší nešlo vůbec použít, tak dvě tři hodiny a musel dolů. Proto jsem koupil 45 mm kovový, ten vůbec ale vůbec necítím a navíc mi celý pás začal lehce sjíždět. Kovový kroužek, přesto že je širší, sedí úplně jinak než plast, líp. Má skosené hrany, je nádherně hladký. Díky tomu vůbec neřeže a jeho nošení nepálí. Pokud v tvém případě 45 mm plast nasadíš a dře tě hrana nebo trochu tlačí, 45 mm kovu bych se asi nebál, opravdu sedí líp. Jestli se ale do 45 mm nasoukáš s nejvyšším úsilím a jeho nošení bolí, mohl by to být problém. Já se 40 mm místo 45 mm použít neodvážil, u tebe by možná 45 mm místo 48 mm šlo použít. Jestli ti padá 48, padesátka v kovu ti bude padat určitě.

22

Tady vsunu svou zkušenost. Když nosíte plastový kroužek 50mm, tak zvládnete kovový 45mm. Je mnohem pohodlnější, zaoblený a širší, takže v pohodě snesete, když bude těsnější. A navíc pak ještě oceníte, jak vám bude klícka skvěle držet na místě a nebude vám klouzat dopředu při snaze o erekci. Možná prvních pár dní vám ta jeho těsnost bude vadit, ale to pak přejde, zvyknete si a dál už je to super.

23

Takže když používám u CB6000s druhý největší kroužek, měl bych si mezi kovovými vybrat ten prostřední?

24

Jo, podle mé zkušenosti přesně tak.