Re: NOVINKA: CB6000s ve 3 různých provedeních
Velice povedené kousky!!
Ten kovový vypadá dobře.
Chlapi díky, ten kovový je opravdu super, hlavně proto že je ještě lehčí a nenápadnější než ten klasický plastový CB6000s. Je to tím, že plast aby držel pohromadě, musí mít tloušťku kolem 2mm, ale ta kovová klícka má tloušťku ani ne milimetr. I když to ode mně může znít všeljak, doporučuji vyzkoušet. Stojí to za to.
Na druhou stranu, to nebude asi tak bezpečné? Myslím tím, že penis nebude tak chráněný před drážděním dotyky?
V tom kovovém je penis chráněný úplně stejně jako v plastovém. A ten silikonový, o něm platí asi totéž, co sám píšeš o birdlocked.
Také jsem si objednal tento kovový - je to můj vůbec první PC, stále si ho moc honím - tak snad mi to pomůže.Rád bych ho nosil 24/7.
Omlouvám se, kovové CB6000s jsem trochu podcenil a po vyhlášení akce byly hned vyprodány. Ještě tenhle týden objednám další a všechny objednávky co nejdřív vyřídím.
Já si nemohu pomoci. KAždý kdo dá fotky PC CB 6000s tak mu nic neleze přes větrací otvory nad žaludem. Mě se tam dere kůžička a po sundání, je jako by nateklá. :-(
Je to tak. Mně ty otvory taky vadily, tak je mám zevnitř přelepené. Dneska mám CB6000s 23. den nonstop (plastový černý) a co se týče klícky, nemám sebemenší problém. Dokonale plní svůj účel, nemusím řešit žádné "technické" problémy a můžu se soustředit na jiné pocity. O těch ale píšu jinde, v tomto tématu zůstanu jen u té samotné klícky.
A jinak když už bylo oživeno tohle starší téma, tak musím uvést na pravou míru, že tady jsem loni v září představoval ten předchozí model kovového CB6000s. Teď už na cudnosti najdete jeho druhou a mnohem lepší verzi.
Mohu se zeptat jak přelepeno ?
Obyčejnou izolační lepící páskou. Ale asi kvalitní, drží mi tam celou dobu.
Aha. Tak to bude asi kvalita. Mne napadlo to tavné lepidlo, ale jak by to s teplem okolo genitálií to netuším.