Téma: Příběh od IN
Tak se tady pochlubím svojí troškou do mlýna. Pořídil jsem si CB6000 jako překvapení pro přítelkyni. Zkoušel jsem nosit CB přes den - bez problémů. Ovšem jakmile došlo na noční erekci, muselo jít CB dolů. Penis mi odtahoval CB od těla a tím došlo ke skřípnutí kůže varlat do té drážky na kroužku. Pomohlo jedině sundání a i tak zůstával ještě dlouho nepříjemný pocit. Proti otlakům pomohlo zasilikonování té drážky na kroužku, ale i přesto jsem nevydržel z důvodu bolestí ani jednu noc. Takže jsme si bez většího zájmu občas hráli, spíš to bylo tak, že jsem se sám zamknul než že by moje paní byla aktivní.
Nedávno jsem pořídil silikonový CB6000s přes ebay (z číny). Dle popisu by měla klícka být o trošku delší než CB6000s (ale plastové CB600s nemám, nemůžu porovnat), ale je určitě výrazně kratší než CB6000. Zpracování je poměrně kvalitní, jediný problém byl s těma malýma "ledvinkama" do kterých se uchycují kroužky a pak prostrkávají kolíčky. Venkovní horní hrana obou měla velký otřep, který se nepříjemně zařezával do kůže. Ořízl jsem to lámacím nožem, což sice pomohlo, ale stav není ideální.
Nyní kombinuji kroužky z plastu a klec ze silikonu. Klec je příjemná, člověk o ní skoro neví. Avšak díky pružnosti materiálu je možné klícku odklopit směrem nahoru (ale hrozí poškození klece). S touto kombinací jsem vydržel přes dvě noci s jedním ledováním.
Délku uzamčení jsme losovali pomocí kola štěstí. Vylosováno bylo toto: Délka zamčení, mučení penisu, piss, služka, fisting, toaletní otrok a orgasmus. Má paní z časových důvodů škrtla služku a toaletního otroka. Všechno ostatní bylo splněno, samozřejmě si se mnou paní nejdřív pohrála a pak jsem jí musel hezky uspokojit.. když už to vypadalo, že budu mít smůlu, nakonec pokračování bylo hodně zajímavé..