1

Téma: Příběh od IN

Tak se tady pochlubím svojí troškou do mlýna. Pořídil jsem si CB6000 jako překvapení pro přítelkyni. Zkoušel jsem nosit CB přes den - bez problémů. Ovšem jakmile došlo na noční erekci, muselo jít CB dolů. Penis mi odtahoval CB od těla a tím došlo ke skřípnutí kůže varlat do té drážky na kroužku. Pomohlo jedině sundání a i tak zůstával ještě dlouho nepříjemný pocit. Proti otlakům pomohlo zasilikonování té drážky na kroužku, ale i přesto jsem nevydržel z důvodu bolestí ani jednu noc. Takže jsme si bez většího zájmu občas hráli, spíš to bylo tak, že jsem se sám zamknul než že by moje paní byla aktivní.

Nedávno jsem pořídil silikonový CB6000s přes ebay (z číny). Dle popisu by měla klícka být o trošku delší než CB6000s (ale plastové CB600s nemám, nemůžu porovnat), ale je určitě výrazně kratší než CB6000. Zpracování je poměrně kvalitní, jediný problém byl s těma malýma "ledvinkama" do kterých se uchycují kroužky a pak prostrkávají kolíčky. Venkovní horní hrana obou měla velký otřep, který se nepříjemně zařezával do kůže. Ořízl jsem to lámacím nožem, což sice pomohlo, ale stav není ideální.

Nyní kombinuji kroužky z plastu a klec ze silikonu. Klec je příjemná, člověk o ní skoro neví. Avšak díky pružnosti materiálu je možné klícku odklopit směrem nahoru (ale hrozí poškození klece). S touto kombinací jsem vydržel přes dvě noci s jedním  ledováním.

Délku uzamčení jsme losovali pomocí kola štěstí. Vylosováno bylo toto: Délka zamčení, mučení penisu, piss, služka, fisting, toaletní otrok a orgasmus. Má paní z časových důvodů škrtla služku a toaletního otroka. Všechno ostatní bylo splněno, samozřejmě si se mnou paní nejdřív pohrála a pak jsem jí musel hezky uspokojit.. když už to vypadalo, že budu mít smůlu, nakonec pokračování bylo hodně zajímavé..

2

Re: Příběh od IN

Já mám Spiderwire2 a co se týče nočních erekcí, tak se to vydržet dá.Třeba dneska mě to probudilo v 01:15 došel jsem si na záchod a erekce polevila, další se dostavila v 04:20, ta mě sice probudila, ale zvolil jsem jinou polohu spaní a erekce ustoupila.Tak proč nezvolíš ocelovou klec?

3

Původně jsem kupoval CB jako určitý druh zpestření hlavně pro mě.. A vlastně jsem se o PC vůbec nezajímal. Ale časy se mění, z mé přítelkyně se čestěji stává má paní, takže jsem začal řešit i funkčnost PC. O kovovém jsem nikdy neuvažoval, kvůli hmotnosti (už dvakrát mi spadl i plastový) a rozměrech..

4

Dovolím si oživit svoje malé téma.

Před Velikonoci mě přítelkyně proprvé zamknula sama od sebe, resp. zamknul jsem se sám, ale na rozkaz. Bohužel se mi tu noc rozloupla klec od CB6000s, naštestí bez následků. Takže jsem byl donucen klec spravit a při té příležitosti jsem provedl malou modifikaci rozměrů klece. Vše se povedlo celkem obstojně, takže jsem měl radost, že nemusím shánět novou klec. 

Byl jsem poměrně překvapen, když se hned ten večer po opravení začala Paní zajímat o to, jak to dopadlo s opravou a když zjistila, že je spraveno, chtěla vidět, jak bude klec vypadat nasazená. A dopadlo to tak, že už jsem zamknutý necelé 4 dny  - to se může někomu zdát jako nic, pro mě to už je osobní rekord. Nejvíc mě ale těší, že se to stalo bez jakéhokoliv náznaku z mojí strany a zatím paní nepovolila ani  po svých orgasmech (když jí to dobře udělám, bývá na mě hodná). Dokonce jsem pro svojí Paní začal psát blog, tak uvidíme, kam to povede. Datum odemknutí neznám, jen vím, že to zatím  bude +1 den jako trest za prohřešek. Paní naznačovala něco jako že se o svatební noci dočkám, ale doufám že to tak dlouho nebude (obzvášť pokud budou večery jako včera)..

5

Nejak mi uniklo. Uz mate po svatbe? Uz ti to sundala?

6

Sundanou klec jsem měl za 5 dní. Nejdelší doba bez jakéhokoliv orgasmu bylo více než dva týdny, den po svatbě..

7

Tak to jo. My se budeme brat na jare nebo v lete pristi rok a kdyby mi dneska rekla, ze mi to sunda az o svatebni noci, tak by to byl docela narez.

8

No, ja jsem se toho zas tak nebál, nevěřil jsem, ze by se k tomu odhodlala..

9

Tak to mam podobny, tak mone by to taky dlouho nevydrzela, vyhrozuje, ale nidky me nenecha dlouho, zatim nejvic deset dni, ale to bylo, hratky, pak jsme se nevideli kvuli praci, pak ji nebylo dobre, pak zase hratky a dalsi den hned dolu a mohl jsem normalne, ale pak hned do klece.

10

IN, a kde je tan blog o ktorom si pisal?

11

Nevím jestli to sem mám dát, nerad bych aby se na mě Paní zlobila..

12

Docela,by me zajimal tvuj blog. Ja je davam na amatery a obcas neco i sem.

13 Naposledy upravil: IN (22.9.2014 09:54:45)

Tak dobře, vyrazím s kůží na trh. Ale nečekejte od toho nějaké sáhodlouhé romány..

http://cudnost.blogspot.cz/

A až se proberu z toho včerejšího řádění, napíšu aktualizaci.

14

Tak jsem se dneska odpolko zamknul a přes noc přidal pro jistotu pojištovací šnůrku. Byl jsem vzhůru až nečekaně často, hlavně nad ránem skoro každou půl hodinu.

Ale mám objednaný kovový kroužek, tak doufám, že to s ním bude lepší..

15

Včera přikázaný úklid pod zámkem.. Vše splněno a tak jsem večer nemusel nijak zvlášť trpět, jak bylo původně vyhrožováno. Paní použila kolík, který nemá ráda, protože se jí tam nevejde, a  takto  zašpunotvaný proběhla menší lekce pro koule. Po odemčení jen řekla jde se spát..

Cítil jsem se tak nějak  použitě..

16

Tak dneska začínám 4 den pod zámkem. Zatím to jde dobře, akorát přes noc to není žádný hit, zatím jsem byl pokaždé 4x vzhůru. Dnes mi Paní napsala, že mě včera neodemkla proto, že jsem to sejně určitě nechtěl cool

A poslal jsem jí jedno zajímavé video,  tak uvidíme jak to bude dál wink

17 Naposledy upravil: IN (25.11.2014 17:59:08)

Chjo, tak dnes zklamáni z nákupu menšího kovoveho kroužku k CB. Mám jeden s pr. 45,který má reálný průměr 48. Takže jsem si objednal průměr 40mm s tím, že bude o kousek větší, což by bylo ideal. Jenze mensi ma přesných 40, což už mě škrti..

A to jsem se tolik těšil, ze tím odpadnou problémy s drazkami :-(

18

A co ten větší zmáčknout třeba ve svěráku? Samozřejmě musí být kruh uzavřen (aby to šlo opět sestavit) a zabalit do hadru, aby se to nepoškrábalo. Zmáčknout to na ovál...

19

To si neumím představit.. Jednak neznám materiál ze kterého to je, takže hrozí prasknutí. A pořád by zůstal stejný (podobný) průřez.. Možná spíš zkusím vybrousit ten malý, už se mě Paní dvakrát ptala, co s tím budu dělat..

Tak si říkám, jestli nejít třeba do Holytrineru, ale odrazuje mě ta cena.. Mé Paní by se líbilo ještě něco s menší klíckou, ale to už se asi nedělá..

20

Mam holitrainer 14 dni v kuse celkem 28 dni zamceny,pred tim 14 dni v cb a neda se to srovnat,v cb porad nějaký problem odreniny holitrainer bez jedineho problemu.

21

IN napsal:

.......... Zpracování je poměrně kvalitní, jediný problém byl s těma malýma "ledvinkama" do kterých se uchycují kroužky a pak prostrkávají kolíčky. Venkovní horní hrana obou měla velký otřep, který se nepříjemně zařezával do kůže. Ořízl jsem to lámacím nožem, což sice pomohlo, ale stav není ideální.........

Koukám, že odhrocení se prostě v číně nenosí :-D

http://forum.cudnost.cz/topic/547/kovov … u-cb6000s/

22

No, tak odhrocení není nic speciálního, to je hned vyřešené. Spíš mě překvapilo, že u většího kroužku byly díry pro trny úplně ideální, kdežto u menšího byly díry o 1mm na průměru menší, takže jsem je musel převrtat celé.

Jinak jsem zjistil super funkci toho většího kroužku, bez klece funkguje jako ideální škrtící kroužek - velikost je tak akorát, zvyšuje citlivost a snižuje možnost výstřiku při orgasmu, takže napomáhá pokaženému wink

23

Tak jsem nosil cca 3 dny kovový kroužek, inzerovný jako 40mm, reálně ještě o mm méně.. Kupodivu se to docela dalo, dokonce jsem ho měl i 2x na kus noci. Včera už mě to začalo pobolívat, takže dnes mám pro jistotu pauzu (ale to spíš bude tím, že už jsem to neměl víc jak týden)..

24

No ja som včera po 10 dňoch bol...ale taký pokazený..:/ - ktomu kruzku, pre mňa by bolo vhodne asi niečo medzi 40mm-45mm ...alebo inak neviem..ako oblecen aj ten 40..ale po polhodine bolia gulky..tsk neviem

25

Tak to já měl tak čtvrt hodiny intenzivního dráždění, ale měl jsem zakázáno.. Pro mě by taky bylo ideál nějakých 42mm, ale to se bohužel nedělá.

Průměr 40 bych mohl nosit pod volným oděvem, ale sednout si, nedejbože v riflích, to je po chvíli očistec.. A přes celou noc jsem to zatím neriskoval, potřebuju se vyspat..