1

Téma: Dotaz na curani ve stoje

Ahojte zajimalo by me zda v nekterem z novejsich typu pasu co se zde prodavaji nebo jinde ve svete uz existuje nejaka sance na curani ve stoje ? mam cb6000 u toho mi to jde vetsinou prvni den dva po nasazani kdy je penis jeste presne vycentrovany na dirku ale pak uz ne...(bych se celi pocakal smile ) nebo jak to kluci delate kdyz musite curat a nejde si sednou ?
priroda prace nebo jine prekazky ?

2 Naposledy upravil: IN (4.12.2014 11:20:14)

Re: Dotaz na curani ve stoje

Jo, holt se musíš pořádně snažit..a taky ho vyndat z kalhot celého, ne jen rozepnout zip..

3

IN napsal:

Jo, holt se musíš pořádně snažit..a taky ho vyndat z kalhot celého, ne jen rozepnout zip..

No to velice diky za radu smile

4

Abys to nepochopil nějak blbě - myšleno bylo ho vyndat i s klecí ven, prostě rozepnout kalhoty včetně knoflíku, spustit je prochu níž a čurat tak.. Samozřejmě, pokud se ti nepodaří nasměrovat ústí močové trubice přímo proti otvoru v CB, stane se že to budeš mít v kalhotech (na to většinou pomůže přitlačení klece k tělu, aby byl žalud co nejvíc ve špičce).

5

Se CB6000 jsem kdysi začínal a v něm čurání ve stoje fakt nehrozí. Zkusil jsem to jednou, možná dvakrát, ale fakt ne. Se CB6000s to jde, když se v klícce penis správně srovná. Na hnusných záchodcích typu vlakové nádrží to je skvělá vlastnost.

6

No tak ja to taky nekolikrat zkousel nekdy jen tak ve sprse abych se celi nepo... ale nejde mi to proste jak neni dirka "vycentrovani" presne tak to strika vsude kolem a uz to nejde prave proto jsem se chtel zeptat na nejakej zlepsivak a nebo zda u jinejch pasu se to da.

7

No,možná je to o tom CBs, proste je tam víc natesno, takže to jde líp..

8

Kdo máte zbytečně dlouhou klícku a špičku žaludu v ní musíte lovit, abyste ji mohli nasměrovat na ten otvor a ven z klícky, tak popřemýšlejte o kratší klícce.

To jsem jenom já takový masochista, že je mi nejlíp s těsným kroužkem a s klíckou akorát tak těsnou, že ji penis v klidném stavu celou vyplňuje? Jasně, zpočátku to chce zatnout zuby a překonat to zvyknutí si, ale pak se vám to mnohokrát vrátí v naprosto komfortním požitku z uzamčení.

9

No ja mam uplne akurat v kludovom klude vyplnenu klietku. A kruzok 45 mm, ten 40 mm mi bol uz tesny ze som ani penis neprepchal. Takze so Spiderwire 2 celkom spokojnost...no a da sa v tom aj po stojacky do pisoaru a vonku rozhodne..len dva razy sa mi stalo ze som okeckal big_smile ale inak relativne v pohode..ale kde sa da tak po sediacky.

10

Ahojky,

mam to stejne, proste penis musi byt v klicce dost tesne, aby bylo vse v pohode... v CB6000s jem musel zasadne sedet a pak cistit.. td mam kovovy pas (diky Vojto), a v nem uplne v klidu stojim, hygiena je legrace a je mi hodne hodne hodne tesny a to je v poradku.

cudnost.cz napsal:

Kdo máte zbytečně dlouhou klícku a špičku žaludu v ní musíte lovit, abyste ji mohli nasměrovat na ten otvor a ven z klícky, tak popřemýšlejte o kratší klícce.

To jsem jenom já takový masochista, že je mi nejlíp s těsným kroužkem a s klíckou akorát tak těsnou, že ji penis v klidném stavu celou vyplňuje? Jasně, zpočátku to chce zatnout zuby a překonat to zvyknutí si, ale pak se vám to mnohokrát vrátí v naprosto komfortním požitku z uzamčení.