1

Téma: Kroužek štípe - alergie?

Chtěl by jsem se zeptat zda má někdo stejný nebo se setkal s podobným problémem.
Chci pro svojí partnerku nosit pás, ale když jsem měl např cb6000 na sobě, tak asi první hodinku dvě to bylo ok, ale pak mě to začalo ukrutně pálit pod varlaty zespoda asi takový polokruh, tak jsem si posunul kůží a bylo to tak na třicet minut hodinku ok ale pak zase znova... na noc jsme zkusili po koupeli dát ten největší kroužek a kolíček jenže jsem se v noci probudil a mučivě to pálelo štípalo atd zase pod tím kroužkem, partnerku jsem vzbudil a sundala mi to, po sundání jsem měl to místo velice moc citlivé a značně oteklé...
Tak jsem se rozhodly vyzkoušet jiný tip a model pásu a to birdlocked pico, jenže to dělá to samé po hodince dvou, ale a když se hecnu a nechám si to déle třeba 5 hodin, tak sundávání silikonu je za trest a také mívám třeba den dva ty místa dosti citlivé a každý pohyb je cítím...
Říkám si jestli nemám alergii nebo, tak něco.

Setkal jste se s tím někdo?
Ještě chci vyzkoušet časem někdy ten HolyTrainer, tn by měl být z přírodní plyskyřice.

2

Re: Kroužek štípe - alergie?

Spodní půlka kroužku může dělat problémy, když skřípne kůži kolem varlat a pak ještě ten kroužek posouvá tlak penisu při snaze o erekci. To může štípat a pomůže posouvání kroužku nebo promazání těch míst. Taky můžou potrápit chloupky, které rostou po oholení. Když mají asi tak milimetr a kroužek na ně tlačí, tak i to může štípat. Tady pomůže vydržet to, až dorostou víc, nebo se oholit znova.

Obojí to platí i u kroužku Holytraineru, ale je to mnohem mírnější a snesitelnější než třeba u plastových CB6000(s). Naopak kovový kroužek k CB6000(s) je v tomhle ohledu ze všech nejlepší.

O alergii se nezmiňuji, protože s tím jsem se ještě nesetkal, ani u sebe ani u nikoho ze zákazníků. Podle mě alergii nemáš, jen podrážděnější reakci kůže než míváme my ostatní.

3 Naposledy upravil: mrwiggly (15.11.2014 12:21:25)

To štípání je zkátka způsobený tím, že na to nejsi zvyklej. Předpokládám, že jsi vůbec nemazal, Ze začátku se kroužek dost zařezává do kůže a odírá ji. V noci potom při erekci je takto kroužek zaříznutej třeba několik hodin, akorát že to nepociťuješ, dokud to už není až tak bolestivý, že tě to vzbudí, a to už je pozdě. Jde o to, že jednak si na to šourek musí zvyknout, musí se tzv. vytáhnout, a kůže na něm si musí zvyknout, do té doby nejde nic jinýho, než mazat, mazat, a zase mazat, v případě, že to hodně tlačí, tak na chvíli sundat a postupně si zvykat. Mazat ideálně nějakým hydratačním krémem, kterej kůži na šourku zároveň bude trošku ošetřovat.

4

Měl jsem stejné problémy. Zkoušel jsem různé velikosti, ale moc to nepomáhalo. Naštěstí mě Manželka nechává v pásu nejdéle dva týdny někdy i méně. Pak mě odemkne a pár dní jsem bez a takhle dokola. Mám CB 6000 a největší problém s otlaky mi dělaly ty drážky na kroužcích. Vyřešil jsem to, že jsem si od Admina objednal kovový kroužek 45 mm a mám po problému. Už ho mám 4 den v kuse a úplně na pohodu. Sice stojí 350- kč, ale vyplatí se to. Můžu jen doporučit.

5

U plastovych krouzku neni spatny drazku vyplnit tmelem a prelakovat, nebo vyplnit epoxidovym lepidlem nebo sanitarnim silikonem. A nemusite kupovat kovove krouzky

6

To určitě, s tím souhlasím. Koupí kovového kroužku jsem vyřešil problém praskání oček na kroužku. Jelikož pás nosím pořád a zároveň hodně aktivně sportuji, tak se mi podařilo už na třech kroužcích ulomit ty očka. Teď už mám aspoň po problémech.

7

Potřebuji rady Vás zkušenější uživatelů pásů.
Dal jsem na vaše rady a začal trénovat na pás, koupil jsem si nerez kroužek 45mm, spal v něm první noc asi jen půlku pak šel dolů pálil, druhou noc celou, ráno šel zase dolů, třetí noc jsem taky už vydržel celou dobu a půl dne, jenže jak jsem byl venku byla trošku zima koule se mi stáhla k tělu a proklouzla kroužkem a ten pak následně spadl... no tak jsem se na to vyprdl a hodil ho do šuplíku, večer při koupání jsem nalezl strup na kořenu penisu na pravé straně ze zhora-boku, tak to nechávám zahojit, ale teď můj problém je ten že jak se tak dívám na fotky, tak mám menší koule než ostatní a nemám je stejné, ta co právě vyklouzla je asi o 1/2 menší než ta druhá... ale nevím jak si poradit mám doma cb6000 ale když dáme menší kroužek jak 45mm začne mi vše fialovět a přestávám ho cítit... právě proto nechci kupovat 40mm nerez kroužek, aby mi nezačal v noci při erekci fialovět a pak se nějak nepoškodil... už pákrat se nám stalo že pás mi sjel celý dolů a zůstal vyset jen na té větší kouly...

8

Pálení je způsobeno tím, že kůže drhne o kroužek. Stačí ji čímkoliv namazat - olejem, Niveou apod. a je po pálení. Po umytí a odmaštění kůže je potřeba to zopakovat.

9

to všechno vím...
ale když to namažu tak mi ta koule vyklouzne rychleji...

10 Naposledy upravil: Ange (7.12.2014 14:19:50)

Tak mensi krouzek nevim kolik mas ted ale mohlo by stacit o 2 mm min na vnitrnim prumeru krouzku (dystak pomuze penove tesneni do okna)

11

vše jsem popsal v tom delším příspěvku
u cb6000 nosím 45mm u 41mm mi zfialoví všecko a pak začne bolet... u 45mm po namazání nebo ve velkém klidu mi menší koule vyklouzne, v 41mm nevydržím bolestí

12

MaE napsal:

vše jsem popsal v tom delším příspěvku
u cb6000 nosím 45mm u 41mm mi zfialoví všecko a pak začne bolet... u 45mm po namazání nebo ve velkém klidu mi menší koule vyklouzne, v 41mm nevydržím bolestí

Mám to také tak, ale tělo si na 41mm snadno zvykne, píšeš, že ti zfialoví - mne po nasazení občas také,ale do hodiny je barva již normální.Tělo se samo více uvolní.Udělej si na sebe více času a nepozoruj se! wink Věnuj se něčemu jinému. Vydrž postupně pár hodin a prodlužuj si čas v pc. Po 14 dnech ti ani nepřijde, že máš něco na sobě.