Téma: emlalock.com
Zná tu někdo tuto službu nebo jí používá? Je to celkem zajímavé řešení, když chybí klíčnice :-)
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Zajímavé odkazy » emlalock.com
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Zná tu někdo tuto službu nebo jí používá? Je to celkem zajímavé řešení, když chybí klíčnice :-)
To vypadá moc dobře.
Testuji na nečisto a hry jsou to pekelné. :-) dá se to klidně použít s když klíčnici máte. Může vám tam nastavovat čas, který vždy při na stránky uvidíte, jak vám ubývá. Ještě si stím hraju, ale mají za jedna.
Zdařilé stránky. Využívám částečně jejich možnosti a je to adrenalín bez kompromisů.
Taky bych rád, kdyby tu někdo napsal jak to funguje a popsal zkušenost.
Vyzkoušet si to můžete sami, po registraci je tam možnost založit si testovací session.
Princip je jednoduchý, "řeší" to jen čas (doufal jsem třeba v odtajňování nahraného obrázku - k použití se zámkem na číselný kód, který jste si nastavili tak, že ho neznáte, jen máte vyfocený). Nicméně s tím časem toho řeší opravdu hodně
Máte "session", která vám ukazuje, kolik času zbývá. K té si určíte svůj dominantní protějšek. Můžete hrát hry o čas (a úspěšně si session prodloužit
, můžete dostat za úkol nechat ostatní rozhodovat - např. musíte nasbírat 50 clicků, a každý z těch, co oslovíte, vám může čas přidat nebo ubrat...
Po pár dnech mi přišla prosba od subíka, s tím že potřebuje "click"... Na výběr bylo mu buď den přidat nebo půlden ubrat. Vědomí, že jde o něco reálného s reálnými dopady to udělalo velmi zajímavé. Nicméně nakonec krutost zvítězila
(Ale vážně, předpokládal jsem, že to spíš ocení...)
Nabízím nositeli pásu mé klíčnictví na Emlalocku. Ideální pro zkušené uživatele pásu cudnosti - chci Ti nabídnout takovou trošku napínavou a frustrující hru:-)) Pokud máš zájem, napiš mi a dohodneme způsob založení session a její převzetí do péče.
Hledám virtuální držitelku / držitele klíčků na emlalock.com pro nápaditou a "trošku" zlomyslnou pekelnou hru. Ideálně s troškou aktivity na straně držitele:-)
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Zajímavé odkazy » emlalock.com
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB