1

Téma: emlalock.com

Zná tu někdo tuto službu nebo jí používá? Je to celkem zajímavé řešení, když chybí klíčnice :-)

2

Re: emlalock.com

Můžeš nám to prosím přiblížit, jak to funguje? Díky moc.

3

To vypadá moc dobře.
Testuji na nečisto a hry jsou to pekelné. :-) dá se to klidně použít s když klíčnici máte. Může vám tam nastavovat čas, který vždy při na stránky uvidíte, jak vám ubývá. Ještě si stím hraju, ale mají za jedna.

4

Zdařilé stránky. Využívám  částečně jejich možnosti a je to adrenalín  bez kompromisů.

5

Taky bych rád, kdyby tu někdo napsal jak to funguje a popsal zkušenost.

6 Naposledy upravil: Abelin (4.2.2015 22:45:22)

Vyzkoušet si to můžete sami, po registraci je tam možnost založit si testovací session.

Princip je jednoduchý, "řeší" to jen čas (doufal jsem třeba v odtajňování nahraného obrázku - k použití se zámkem na číselný kód, který jste si nastavili tak, že ho neznáte, jen máte vyfocený). Nicméně s tím časem toho řeší opravdu hodně smile Máte "session", která vám ukazuje, kolik času zbývá. K té si určíte svůj dominantní protějšek. Můžete hrát hry o čas (a úspěšně si session prodloužit smile, můžete dostat za úkol nechat ostatní rozhodovat - např. musíte nasbírat 50 clicků, a každý z těch, co oslovíte, vám může čas přidat nebo ubrat...

Po pár dnech mi přišla prosba od subíka, s tím že potřebuje "click"... Na výběr bylo mu buď den přidat nebo půlden ubrat. Vědomí, že jde o něco reálného s reálnými dopady to udělalo velmi zajímavé. Nicméně nakonec krutost zvítězila smile (Ale vážně, předpokládal jsem, že to spíš ocení...)

7

Nabízím nositeli pásu mé klíčnictví na Emlalocku. Ideální pro zkušené uživatele pásu cudnosti - chci Ti nabídnout takovou trošku napínavou a frustrující hru:-)) Pokud máš zájem, napiš mi a dohodneme způsob založení session a její převzetí do péče.

8

Hledám virtuální držitelku / držitele klíčků na emlalock.com pro nápaditou a "trošku" zlomyslnou pekelnou hru. Ideálně s troškou aktivity na straně držitele:-)