Téma: tak to je muj pribeh
Vse u nas zacalo tak trochu neduverou a podezrivanim ze ten druhy ma nekoho jineho. Uz delsi dobu jsem touzil po nove eroticke hracce co by zas ozila nas vztah. Tak jsem na nekolika e-shopech narazil na muzske pasy cudnosti, no spise klicky a necim me hned zaujali, jen ty ceny ... 4000kc-6000kc-2800kc. No rikal jsem si, ze takova investice s nejasnym vysledkem asi nebude to pravy. Ale presto jsem se doma sve o 13 let starsi pritelkyni zminil. Reakce me trosku zaskocila dokonce tak i trochu ponizila, zacla se hrozne smat. Druhy den mi po facebooku napsala, ze nad tim premysli a ze teda mam nijakou tu klicku poridit, ale najit do 2000kc. No jeste ze existuje chytry google :-D. Po dvou dnech hledani jsem narazil na e-shop cudnost.cz a na nem docela siroky vyber klicek a za priznive ceny. Tak jsme s pritelkyni vybirali, jedno bylo hned jasne, klicka nesmi byt pruhledna (ze ji to prijde nechutny, ale pravda bude jina). Tak prvotni klicka se vybrala postribrena UCB8000, ale nebyla to stastna volba, trubicka byla dost bolestiva hned pri prvni erekci tak slo ven.
prvni tyden byl pro nas vzrusujici jen pro me obcas peklo. Veskery otvory stipali a rezali hlavne pri erekci a kdyz jsme ji sundali tak ma pritelkyne zesmutnila kdyz videla ty otoky a odreniny tak se klicka uklidila na 10dni a tak trochu se na ni zapomelo. Co me prekvapilo tak za tech 17 dni celkem uplne vymizeli na obou stranach reci o nevere atd.
Pak jednou pri odpoledni sieste v posteli mi pod perinou sahla na naradicko a prohlasila:
"neco ti tam chybi"
Pak odhodila perinu a pekne si ho
prohledla. Pote mi prikazala at vemu tu klicku a nasadim si ji. Tak se i stalo a hned mi sebrala klicky a zamecek si zacvakla pekne sama s takovym lstivym usmevem a slovy " jo ted je to v poradku, ted se mi to libi takto"
To jeste neni konec ...