1

Téma: tak to je muj pribeh

Vse u nas zacalo tak trochu neduverou a podezrivanim ze ten druhy ma nekoho jineho. Uz delsi dobu jsem touzil po nove eroticke hracce co by zas ozila nas vztah. Tak jsem na nekolika e-shopech narazil na muzske pasy cudnosti, no spise klicky a necim me hned zaujali, jen ty ceny ... 4000kc-6000kc-2800kc. No rikal jsem si, ze takova investice s nejasnym vysledkem asi nebude to pravy. Ale presto jsem se doma sve o 13 let starsi pritelkyni zminil. Reakce me trosku zaskocila dokonce tak i trochu ponizila, zacla se hrozne smat. Druhy den mi po facebooku napsala, ze nad tim premysli a ze teda mam nijakou tu klicku poridit, ale najit do 2000kc. No jeste ze existuje chytry google :-D. Po dvou dnech hledani jsem narazil na e-shop cudnost.cz a na nem docela siroky vyber klicek a za priznive ceny. Tak jsme s pritelkyni vybirali, jedno bylo hned jasne, klicka nesmi byt pruhledna (ze ji to prijde nechutny, ale pravda bude jina). Tak prvotni klicka se vybrala postribrena UCB8000, ale nebyla to stastna volba, trubicka byla dost bolestiva hned pri prvni erekci tak slo ven.
prvni tyden byl pro nas vzrusujici jen pro me obcas peklo. Veskery otvory stipali a rezali hlavne pri erekci a kdyz jsme ji sundali tak ma pritelkyne zesmutnila kdyz videla ty otoky a odreniny tak se klicka uklidila na 10dni a tak trochu se na ni zapomelo. Co me prekvapilo tak za tech 17 dni celkem uplne vymizeli na obou stranach reci o nevere atd.
  Pak jednou pri odpoledni sieste v posteli mi pod perinou sahla na naradicko a prohlasila:
"neco ti tam chybi"
Pak odhodila perinu a pekne si ho
prohledla. Pote mi prikazala at vemu tu klicku a nasadim si ji. Tak se i stalo a hned mi sebrala klicky a zamecek si zacvakla pekne sama s takovym lstivym usmevem a slovy " jo ted je to v poradku, ted se mi to libi takto"

To jeste neni konec ...

2

Re: tak to je muj pribeh

Pokracovani ...

Po dvou dnech klicka zacla delat problemy tak jsem tu na foru hledal odpovedi ktere jsem nasel. UCB8000 je na me mala takze co ted? Oznamil jsem to sve pritelkyni a probrali jsme to spolu. Jeji odpoved na zadost jestli me odemkne a sunda mi ji me tak trochu zdesila. " kup si vetsi kterou ti schvalim a pak ti to sundam na vymenu s tou novou. " HUPSSS. Tak jsem peclive vybiral az se dobral k CB6000 ted jen kterou plastovou nebo kovovou? Plastove krouzky jsem mel uz vyresene, vyplnene drazky tmelem a do hladka zalakovane, takze tezka volba. Nakonec rozhodla ze plastovou ale tu cernou. Tak proc ne.
  Jakmile jsem to prinesl domu a vyndal vse z krabicky tak ma pritelkyne priskocila a hbyte vzala sacek se zamkem a klickami a rozkazala " tak sup, hned ji vymenime". Po sundani male klicky byli zas otoky, takze mi spoutala ruce za zady a zacla mi ho v pravidelnem intervalu chladit ledem. Zhruba za hodinu a pul otoky splaskly a ja mel chut si ho po ctyrech dnech vycakat, ale smula spoutane ruce za zady a ta moje nechtela, uz se ocividne tesila jak mi zas zacvakne zamecek a taky ze jo. Nez jsem se stacil rozkoukat po poslednim chlazeni uz mi nasazovala cernou klicku CB6000 a zacvakavala zamecek. S milym a nevinym usmevem se na me podivala, pekne do oci a rekla " tak a je to, pokud budes hodny tak pristi nedeli ti to na den sundam "
" Ale zlato, je teprva ctvrtek!!!???"
" Vsak ja vim, milacku a neznaz se hledat klice!"
- no dopr...e, to jsem si nabehnul - bezelo mi hlavou. Mezi tim mi sundala pouta z rukou. Me pocity v nove klicce byli o 1000% lepsi a prijemnejsi nez v UCB8000, proste ikdyz jsem sve naradi mel zamcene, i presto jsem mel pocit ze ho mam v bavlnenem pohodli :-).
   Druhy den, v patek, jsem prisel z prace a ma draha me cekala s usmevem a hned se zeptala:
"Tak jak je? Pokud chces byt hodny, tak si oblec tu hromadku na posteli. "
  Ach moje zvedavost, uz jsem mel pripravene puncochy, podvazkovy pas, cernou sukni ke kolenum, a cerny korzet. Ikdyz trochu s chuti a nechuti jsem se do toho navlik a dostal pochvalu jak mi to slusi. V sobotu jsme vstali a ja se uz sunul do sveho trika a domacich teplaku a hned jsem byl napomenut, ze si mam oblect to co vcera jinak bude vyprask. Tak hura do toho. Po snidani me poslala si oholit hubu. Pak jsme chvilku debatovali a ja se zeptal proc rozhodla tu cernou klicku a ne kovovou, jeji odpoved me zcela uzemnila:
" Tak kvuli cene a taky kdyz uz si s nim sam nemuzes hrat, tak je preci zbytecny, aby jsi ho videl."
  Hned na to vstala, dosla ke skrince a vytahla serepaticky na malovani obliceje na ksicht, z koupelny vzala male zrcatkou a vse dala predeme na stul (make-up, stiny, tuzka na oci, rasenka a rtenka) muj pohled na to vse ji velice pobavi a hned na to zacla skola liceni. Po skonceni mi pochvalila, ze na chlapa pekny vykon a ...
"takhle te chci mit doma dene pokud tu nebude navsteva, zatim. "
   Po chvilce zpamatovani se jsme se bavili a koukali na nejaky vecicky na netu, ze prikazala ze do Vanoc chce abych si sehnal boticky na podpatku 5-10cm vysokem.

Stale neni konec ...

3

Pokracovani ...

Prisla streda a po prichodu z prace jsem sel rovnou ze sebe udelat " Patricii " kdyz v tom me ma pani zastavil s tim, ze mam zustat nahy. Prisla ke me a dala mi na zapesti kozena pouta a opet spojila za zady. Hned na to mi kolem krku zamkla obojek s voditkem ktery pripla ke karabine na zdi u dveri. Pak jsem citil jak mi sundava klicku i s krouzkem a snima voditko z karabiny a vede si me do koupelny kde ve sprse mi ho pekne umyla celeho me osusila a naridila pockat na ni  u postele v loznici. Mezi tim umyla klicku a prisla zamnou. Sundala mi obojek a rozepla pouta za zady, ktere vsak nechala na zapestich s tim, ze si mam hned lehnout na postel kde mi retizkama pripoutala pouta k posteli a tak abych si nedosah na druhou ruku, v tom ve me se stupnovalo napeti a vzruseni z toho co bude dal a uz jsem citil jak mi stoupa ... tlak v nem :-D i naradicko se zaclo protahovat kdyz v tom mi ho pekne nezne prejela rukou, pak prsty az k dolni dirce az jsem tou slasti zastenal. Pak jsem videl jak z krabice vytahla simratko a jeste neco. To neco byla maska na oci a hned jsem ji mel na ocich. Po vetsi chvilce muceni simranit, hlazenim, honenim a libani ze me vilitlo at si mi na nej nasedne. Okamzik vahala a pak preci si na nej nasedla a...hadejte. Ten muj orgasmus do ktereho me dostala byl tak silny , ze takovy jsem mel snad prvne :-D. Po mensim odpocinku me rozpoutala a poslala me umyt. Po sprse jen co jsem vylezl z koupelny a vesel do loznice tak mi uz zas nasazovala klicku, s tim ze jsem byĺ pekne udelany, ale ona ne takze do odvolani a do druheho pokusu mi ji nesunda a ze rusi tim slibenou nedeli, ktera stejne byla, druhy pokus na sebe nenechal dlouho cekat, ale nebylo to takovy jako ve stredu, za to ma pani byla 4x :-X :-D.
  Jeste v tu nedeli mi nakazala dat do krabicky co mi dala vsechny zamecky a klicky ze vsech hracek, a dat ji na urcene misto ten nas 5 metrovy retez, ze se ji to bude hodit (zatim na to nedoslo). Za dalsi asi 3 dny prisla rec na zamykani veci od klicky po pouta a strasne ji utkvela v hlave myslenka a zamknuti meho zadku takze i zkoumani na netu zamku na anal. Na jedne strance ji zaujali i pouta na podpatky a ze kdyz uz bych mel byt zamceny v predu, v zadu a k podpatkum tak ze by me treba formou trestu rada pozamykala celeho. Takze se googlili fotky na veci zamykatelne na visaci zamecky takze se rozplyvala nad vecmi a naplanovala jeziska az do leta. Chce abych na sebe sehnal ovalne zavazi na varlata (z cudnost.cz - jako jedine je na zamecek s kličkami), deprivacni kuklu co ma celkem 4 visaci zamecky a v posledni rade korzet co ma take visaci zamecky (jen se zatim nepodarilo najit nejaky takovy za prijatelnou cenu, 345dolaru je fakt moc).
   V celku zajimave jak klicka na penis s malym zameckem rozdmycha " uchylku " na vsechny veci co se daji zamknout visacimi zamky. :-D

4

Tak to je prozatim konec, jak bude novy zazitek tak pridam. ( nepisu veskere detaily a omlouvam se za chyby a preklepy, pisu to na mobilu)

5

Jsi normální :-O :-O uvědomuješ si, že je spousta nás zamčených skoro pořád?? Ty woe ty jsi mě dal. To je bolest.

6

submise napsal:

Jsi normální :-O :-O uvědomuješ si, že je spousta nás zamčených skoro pořád?? Ty woe ty jsi mě dal. To je bolest.

Co si tim chtel ric? V pokracovani bude brzy kde se doctes ze mam sveho pta-cka opet v kleci.

7

No nazdar. To si ale už čtení nechám až budu odemknutý.

8

submise napsal:

No nazdar. To si ale už čtení nechám až budu odemknutý.

Aha, na tebe to zapusobilo vzrusive :-) tak to si dovedes predstavit co to delalo semnou kdyz jsem to zpetne psal :-)

9

Jo přesně tak. Říkal jsem si, že jsi to asi nepochopil :-)

10

A to spoustu detailu vynechavam (uz jen proto, ze me to nebavi tukat na mobilu a za druhy pry mam zachovat cast soukromi). ;-)

11

Pokracovani ...

Tak ve ctvrtek jak jsem dopsal zacatek meho pribehu se zamykanim a po kontrole me pani me poslala osprchovat se a pak se s ni jeste chvili  koukat na film. Asi tak po 15 minutach jsem si vsiml ze vic jak na televizi kouka na meho volneho a uz uzdraveneho ptaka. Trvalo dalsichm asi pet minut kdyz mi ho zacala hladit az do erekce. Uz jsem byl v ocekavani, ze si ho veme do pusinky, ale byl to jen sen. Chytla ho pevneji a zacla si ho prohlizet a prohlasila:
" tak odreniny uz nemas a vypada to ze te to uz ani neboli. Tak si ho vyhon ja se budu jen koukat. "
   A zaroven mi podala papirovy ubrousek. Tak jsem ji udelal predstaveni. Cekal jsem ze me bud zastavi tesne pred koncem nebo jinak zkazi, ale nic jen krasna uleva s malim orgasmem. Pak se na me usmala s tim, ze si ho mam jit zas umyt. Kdyz jsem se vratil z koupelny tak jsem si sel rovnou sednout vedle ni a dokoukat zbytek filmu kdyz v tom mi podava v ruce zamecek se slovy:
  " Tak ted jses udelal, tak sup s nim do klece a prijd na kontrolu, ze jsi radne zacvaknul zamek."
  Tak nejak s nechuti jsem si sel teda tu klicku zas nasadit a nechal zkontrolovat zamecek a jedine co pri kontrole rekla bylo
" tak do pristi nedele, to je 21.12. pokud budes hodny, tak dobrou noc, jdu spat"
    Ach jo, zas 10 dni a kousek, to zas budu nevyspalej, ale ta noc ze ctvrtka na patek byla dost klidna nevzbudil jsem se ani jednou. V patek jsem po praci se stavil doma jen na rychly kafe a pro puncochy a jel jsem si koupit dohodnute a prikazane lodicky ( tyto http://www.cliche-shoes.cz/lodicky/lodi … e/red_sole super obchudek se super majitelkou- prodavackou, muzu doporucit, na pany v podpatkach je zvykla da vam kaficko, pokecate pomuze s vyberem a ma tam botky 36-46 ) cestou domu jsem si rikal, skoda ze jeste nedorazili od Vojty ty pouta na podpatky, spis to je dobre aspon se nezabiju na tech 8cm podpatkach tak rychle :-D. Dosel jsem s nimi domu,ale nechal je jeste v krabici a tu svou tehulku pozval na pizzu a ona ze jo, ze uz jsme dlouho nikde nebyli. V chodbe kdyz se obouvala uprela zrak na krabici s mejma lodickama a odesli jsme. Ja se lek ze mi prikaze jit v nich, ale nastesti to nechtela. V pizzeriji sedela s usmevem a tak hrde, ze me to nedalo se zeptat co se deje.
" no jsem ted takova ... stastna a i hrda. Jsme zas spolu na pizze po sto letech a ty mas na sobe klicku a puncochy, libi se mi ten pocit :-) "
  Po navratu domu jsem si musel tentokrat vzit na sebe jen elasticke cerne tricko (panske) nechat si puncochy a doplnit to mensi cernou sukni a obout si ty lodicky.
     Zatim posledni prekvapeni bylo dnes (v nedeli ) rano. Ma polovicka sla na rani do prace a na stole od ni lezel vzkaz s malou plechovou krabickou, na vzkazu bylo toto:
  " dobre rano, jak vstanes dojdi si poradne na velkou! Potom si oblekni puncochy, sukni botky korzet a krcni korzet, potom se bez nalicit! Az to udelas tak v te krabicce jsou zamecky - klicky od nich mam schovane, vemes si obojek a zamknes si i do zamečku konec retezu a druhym zamknes retez k oku na zdi u dveri z loznice ale tak aby jsi mohl volne byt u sporaku (mame byt 1+1kk) a posli na fb fotky ze jsi uz takto zamceny. Dale pak upec pernik a uklid a umyj po sobe nadobi. "
     Tak to kdybych tusil tak bych spal radej co nejdyl a nevylejzal z postele uz v 7 rano.
Ma draha prijela v 10:30 jako vzdy. Pochvalila za splneni ukolu, ale ze me odemkne z retezu az prijde z nakupu, takze dalsi hodina. Kdyz prisla tak mi dala jen pusu a ze musi jeste do drogerije pro prasek na prani a dalsich 45 minut. Kdyz prisla i s tim tak mi rekla at udelam kafe a namuzu zatim housky. Odemkla me az po teto svacince s tim, ze jsem mel stesti a vse udelal jak chtela, jinak by me tak nechala do vecera s tim, ze by to doplnila poutama na ruce roubikem a maskou na oci a v prdelce s vibracnim kolikem. Jen klec mi zustava jeste na 7 dni.

12

Hezké. Škoda, že ty dny ubíhají tak pomalu :-)

13

Tak jsem uz dostal pouta na podpatky s nahradnimi klici a svetlehnedou paruku.
A velmi ledovou sprchu. Jelikoz ma tehulka je drive narozena tak se objevila mensi komplikace takze musi byt hospitalizovana. Jeste dopoledne jsem od ni dostal zpravu  ze mam klicek od klece pro pripad nouze nalepeny ve skrince pod stribrnou lepenkou. Chtel jsem se jen presvedcit, ze tam opravdu je, tak jsem to odlepil a byl tam poskladany papirek a v nem vzkas:
" hahaha mam te pod zamkem a moc se mi to libi, proto mam oba klicky u sebe na klinice. :-* "
Byl jsem ji navstivit a to co mi rekla me zmrazilo na dusi. Pokud bude vse ok bude moct byt doma od vanoc do silvestra a jinak tam pravdepodobne bude do porodu coz muze byt za tyden az na oficialni termin 23.2. .
  Takze nase DS hratky ted jedou na zpravy po FB vcetne fotek o provedeni ukolu.

14

Nefixuj se na ten konec února, dobře ti radím. Ono totiž potom nastane šestinedělí. A pokud bude rodit císařem, tak ještě rekonvalescence po operaci, komplikovaná zánětem dělohy.

Klícka neklícka, budeš lítat jak hadr na holi, nevyspíš se (sám ani s ní) a na nějaké hrátky nebude nálada ani síla.

15

davidt napsal:

Nefixuj se na ten konec února, dobře ti radím. Ono totiž potom nastane šestinedělí. A pokud bude rodit císařem, tak ještě rekonvalescence po operaci, komplikovaná zánětem dělohy.

Klícka neklícka, budeš lítat jak hadr na holi, nevyspíš se (sám ani s ní) a na nějaké hrátky nebude nálada ani síla.

S tim pocitam. Nefixuju se na konec unora uz jen k jejimu veku ji doktorka na klinice na ferovku rekla ze bude rodit driv ale az tak behem ledna.

16

Pokracovani ...

" a je to tu zas "

19.12. naposled v praci pak az od 5. ledna a uz 5 dni zamceny od posledniho dne odemceni, noci o vikendu byli desny nejvic ta na pondeli. Jak jsem byl zvyklej vstavat ve 4 do prace tak mi nekdy tech 6 budicich erekci za noc nevadilo tolik, ale tech 12 byl fakt brutus. Tak se moje tehulka slitovala a odemkla me s tim, ze me pres volno necha volne, ze me bude mit pod dohledem doma. Takze vanocni navstevi co jsme objizdeli byli bez pocitu loutky, ale i tak mi obcas prislo, ze mi neco na sobe chybi. No a prisel silvestr. Moje tehulka vecer srkala rychly spunty a ja si dal to 18° pivko (peknej hnus teda) a pak jsem na pulnoc otevrel sano pro sebe a pak na ven. Pri pulnocnim pripitku mi septla do ucha ze me dnes ceka prekvapeni. Super tak kdyz ma nakazanou sexabstinenci tak me udela aspon na novy rok rukou a treba i pusou, myslel jsem si, marne.
  Po vystrileni pyrotechniky ( prsty mam vsechny) jsem ocekaval to prekvapeni ale v pul 2 jsme to sli zalomit do perin. Rano taky nic az najednou k veceru prisla s cigarkem s klickou a dutkou za paskem od zupanku po cigarku mi dala klicku se slovy hned nasadit a sama si pak pekne zacvakla zamek. Me to nedalo a zeptal jsem se jestli je to ono to prekvapeni, ze prej na pul. Ta druha cast me zmrazila jeji slova znela:
" Tak milacku, jak na Novy rok tak pocely rok" a prstem prejela po klicce a celou dlani pohladila kulky. Moje myslenka co mi probehla hned hlavou?
" a dopr...e a je to tu zase "
   To by nebylo to nejhorsi. 2. Jsem mel od ni vzkas na stole.
" nez prijdu z prace tak pouzij nouzovy klicek a nasad si krouzek s kulickama a zaved a zas se zamkni. Klicek dej ted do plastove vanicky s vodou a dej na mrazacek. Dale se oblekni do damskeho a nalic a nezapomen podpatky a paruku! "
   A jejda az tak razna nebyla pred vanoci tak uvidime co bude dal.

17

Jak jsem chtel udelat upravu na CB 6000...

Jelikoz po kazdem nasazeni klicky a nekolika nocnim erekcim se mi stalo, ze mi kuze napuchala pres vetraci otvoru u CB6000 tak po rade od Vojty jsem se rozhodl udelat upravu tak, ze dirky zadelam tmelem a zvenku zabarvim. Tak jsem to cele vysvetlil sve tehulce a pozadal ji o odemceni. Souhlasila, ale nebylo to zadarmo. Musel jsem si nasadit UCB8000, ze pocitane max 2 hodiny je moc casu kdy bych se mohl ulevit sam. Jenze aby to nebyla jen vymena klicky tak tesne pred zacvaknuti zamku na nej zahakla ocko retezu s tim, ze mam jit tak krok od okna a chytit se parapetu a nesmet couvnout ani o ctvrt kroku. Chvilku jsem slysel rachotit retez v oku u futer dveri do pokoje a pak napnuti retezu a hned tahani klicky. Pak jsem slysel jak rika ze se muzu pustit a jit na tu upravu ale at s tim tmelem jdu smrdet do otevreneho okna. Kdyz jsem se podival na retez a ocko u dveri a videl ze je retez skrz oko a zamceny zameckem k sobe podival jsem se na ni a nez jsem stacil nadechnout tak mi s velkym smichem rika:
" ber to jako trest za odemceni a pokud budes hodnej tak na retezu budes jen nez udelas tu upravu. Pokud prekrocis ty dve hodiny tak dostanes jeste k tomu roubik s obojkem a pouta na ruce a to az do rana "
   Tak doufam, ze ten tmel vytvrdne max do 45minut na tu silu 2mm. Tak jsem vzal klicku umyl ji a sel jsem s tim do okna.

Zevnitr klicky jsem nalepil lepenku pres otvory tak aby byla co nejvic napnuta a nedelala varhanky. Rozmichal ten dvouslozkovy tmel a pekne tim vyplnil vsech 6 vetracich direk a odlozil do vytvrzeni tmelu. Asi po 40 minutach uz byl jen sem tam milinko vlhky ale uz vytvrzeny tak hura na zacisteni vnejsich stran. Ten tmel po vytvrzeni a zahlazeni je porovity takze se da zabarvit i cernou lihovkou. Je i vode vzdorny tak se da i umyvat. Jen lihovkou to nevypada hezky takze pak musim koupit cerny lak.

Ale to se mi stalo osudnym. Kdyz se me zeptala jestli to budu zabarvovat tak jsem rek ze ano, ale ze musim nejvrva koupit cerny lak.  Ta se podivala na hodinky a rekla:
" takze to nestihas dokonci za 2 hodiny takze vis co te ceka na noc ..."
" ale zlato jak si dojdu na zachot???"
"no nez pujdu spat tak kdyz budes potrebovat tak te z retezu pustim a pak?
Velkou budes muset vydrzet a co se tyce male, tak tam mas ve skrince jeste katetr a prislusenstvi nebo taky vydrzet. Vyber je na tobe."

ACH JO!

18

Proflaknuti pred peknou kolegini...

v praci na dilne samy chlap jen jedna lanka mezi nama co uklizi a pripravuje objedy. Fakt kocka 38 let mensi stihla, spinavy blond vlasy po ramena. No co budu povidat proste pekna zenska mezi 50ti chlapama tak si urcite vsichni predstavite ty postuchujici sex narazky atd. Budem ji rikat jen "kocka" .
   Predevcirem po sichte cekame na kolegu co nas vozi autem blize k domovum a tak jsme se zakecali a ona na me
"cojeee mas vyraz jak kdyby jsi chtel sex a nemel ho uz nijaky cas "
" to vis kocko, nemel a chtel bych, ale tebe bych mohl jen vylizat "
"hehe, zapomen. Ta tva ted nemuze? "
" ne jak je tehotna tak ma narizenou sexabstinenci... "
"chudacku, a az porodi tak jeste to 6 nedeli taky nic nebude" a podivala se na me skodolibym pohledem a malinko vyplazla jazycek- potvurka. A v tom mi tak nijak septem z huby uteklo "no ale jeste zalezi jestli si me odemkne"
ale to ta nase kocka bud neslysela nebo to jen nechala nepovsimnute a v tom mi probehlo ze jsem se proflak ale nastesti to snad neslysela tak dobry a jelo se z prace. Nasledujici den opet po sichte znovu cekame a kecame kdyz v tom zacne:
" tak ty nevyboreny jo a to te neudela ani rukou nebo hubou? "
"ne, musela by me odemknout" A do prkna zase a tentokrat to slysela a nechapave na me koukala. Jelikoz ji beru jako dobrou  kamaradku nez kolegini tak jsem odkryl karty a zaclo vysvetlovani.
" vis kocko, musela by me odemknout aby me mohla rukou nebo hubou "
" Coze ??? A to nemuzes sam se... Jak odemknout "
" Proste sproste mi zavrela ptacka do klece ... Jeden klic ma u sebe nevim kde a druhy je doma v ledu v mrazaku. "
" nechapu, jak zamkla do klece? "
A tak naslodoval obrazek z eshopu ten mirnejsi CB3000 cerny jen s dodatkem ze mam jinou verzi, ale princip stejny. Tak se na me podivala takovym litostnym pohledem, pak se jen maliko pousmala a zrak zklopila k memu rozkroku a hodila obocim a trosku zcervenala (jen nevim kdo zcervenal vic) a pak to co asi uz jste taky slyseli ...
" to bych chlapovi neudelala. To uz je omezovani osobni svobody "
"no je a neni zalezi na uhlu pohledu"
"ale je kdyz se nemuzes udelat stim aspon sam... "
"Vis kocko, ono to je tak i jako ucel. A hlavne uz doma neslysim reci typu ty mas jinou nebo ty jsi mi byl neverny atd"
   Ale pak jak kdyz se ji to rozlezelo v hlave a chtela o tom vedet vic.
" hele, hihihi, a jak s tim curas??? "
" v sede, ma to otvor dostatecny na curani, hygienu a drazdeni"
" aha, a postavi se ti ... s tim? "
" Ne uplne jen marna snaha "
Opet svuj zrak upnula k memu rozkroku a jen se zachechtala a zakroutila hlavou. A to uz sel ocekavany kolega tak se zas jelo domu. Kdyz jsme vystoupili tak se jeste zeptala pri ceste na tramvaj jak to mam uz dlouho ze nebylo nic znat. Takze jsem ji rek ze ted znovu od 1. Ale mel jsem to uz nekdy asi od rijna s tim, ze jednou tydne me odemkla a bud me udelala ta moje nebo jsem mohl sam.
" No jo o tobe vim uz dlouhou, ze se ti tyhle BDSM hracky libi, ale chtela bych ... Nene nic"
" no pokud chces tak doma mame vic hracek tak muzes na prohlidku a neco treba zkusit"
"helehele krot se rostaku "
" jo a kocko mam ti vyridit od te me, ze uz te nema za konkurentku takze muzem mi dva klidne na kafe"
" hahahaha, jeste aby ne kdyz te ma pekne v kleci a navic co bych ted s tebou mohla asi tak delat kdyz nemas klic? Hehehe "
  Tak a dal cekam kdy se to v praci rozkrikne nebo kdy prijde s tim ze by to chtela videt nebo osahat. Takze takhle jsem se nechtene proflaknul s klickou a cekam co bude dal.

19

asi bych se styděl to před ní říct, ale když ví o jiných bdsm hračkách, tak by to bylo jiný. Kdyby se zeptala mě, co by se mnou asi tak mohla dělat, asi bych jí řekl, že by se mohla třeba nechat vylízat.
Jinak, když ty tvá jí nebere jako konkurenci, použití tvýho jazyka na jiný by jí nevadilo nebo si na to nevzpoměla?

20 Naposledy upravil: Ange (8.1.2015 22:45:55)

Spis nevzpomela. Ale je videt jak v realu tak i ve fantazy povidkach jedna nevsedni a pro nekoho normalni a pro jine nenormalni hracka dokaze ovlivnit vztahy ne jen intimni doma ale i se zasvecenymi prateli at si o tom mysli cokoliv.

21

Tak s mensim krouzkem je klicka pohodlnejsi az na ty odreni. Mel jsem ji 4 dny s mensim krouzkem (43mm) takze zvykani si tela stejne jako prvni dny az na to velky vzruseni. Prave po 4 dnech s mensim krouzkem mi ma pani rekla, ze uz tento krouzek budu mit na stalo kdyz jsem si za prvni noc nevyskemral zpet ten vetsi a ze me teda odmeni, ze me aspon vyhoni kdyz ma stale od doktoru narizdnou sexabstinenci. Po sundani klicky i krouzku se ukazalo ze podrazdeni je znacne. Vytlaceny krouzek do ruda okolo a odreninka od hrany klicky na korenen a citelne paleni na dotek, ale dalo se to vydrzet. S honenim meho volneho ptacka si pohrala az dokonale. Asi 3x kdyz to uz na me slo vymenila ruku za druhou a zmenila tim i rychlost takze to zas ve me opadlo. Kdyz to udela naposledy tak nachvilicku prestala jen aby se natahla ke skrince a vzala a zavedla mi aneros a zacla dal honit. Po male chvilce s nim pri honeni zacla sloumat, nahoru dolu, z leva do prava a krouzit. Pak ho nechala jen tak zavedeny a vzruseni se mi stupnovalo a ptak mi zacal vic tvrdnout az jsem zacal vic pocitovat ty odreniny. Hlavou mi bezelo jen to ze skoda, ze si me nespoutala, ale v tom zacla pri honeni cvrnkat do anerosu coz zbusobilo vzruseni az jsem se zacal chvet a byl tim tak paralizovany ze uz mi bylo jedno ze nejsem spoutany i tak jsem nebyl schopny zadneho pohybu. Cim vic jsem se chvel tim vic zacinala zrychlovat az prisel divoky vystrik s orgasmem- davka jak od slona, mel jsem svoje semeno od korenu az do pul hrude a jeste s chichotem mi jej rozmazala po celym brichu a hrudi s tim, ze az se prestanu chvet smim se jit umyt.
   Po umyti mi zkoukla odreniny, u nekterych se objevili kapicky krve takze mi vse namazala framikoinem. A dodala, ze nez se to zahoji a dooloupe podrazdena pokozka tak me zatim nezamkne. Potiz je v tom, ze mensi krouzek se nevryl jen do kuze, ale i do podvedomi protoze mam stale pocit, ze mam nasazenou klicku ikdyz ji ted nemam zatim.

22

Tak dnes me kindrvajicko bylo na kontrole, no maly se zacina hrabat ven otazka tak 3 tydnu max. Ma draha teto situace vyuzila. Po zhojeni poslednich odrenin me dnes opet zamkla s tim, ze do doby nez prijde z porodnice tak ze me necha jednou se udelat a zas zamkne do doby nez bude moct mit i ona sex - 6 nedeĺ zhruba

23

Ja ti to rikal :-)

24

Tak vam ted nevim jestli je to dobre nebo ne...

To ze si nemuzu ulevit sam a ze ho mam zamcenyho uz tolik nevnimam, ani nocni erekce. Ale spise ty dva jediny klice od klicky. Pri pomysleni, ze jeden klicek ma ta moje nekde u sebe schovany a druhy ze je pekne uprostred ledove kostky me to vzrusi az se muj lapeny ptak zkousi protahnout, marne. Nekdy ale zas z toho malinka depka.

25

To je plně normální, ze začátku je to hodně intenzivní a psychické stavy jdou z extrému do extrému.