1

Téma: Zběh na steel full PC (Neosteel, Latovski, apod) ?

Ahoj.
Zajímalo by mne jestli se tu najede nějaký zběh k tzv. plnohodnotným pásům cudnosti. Zatím, jsem nositel CB ale samozřejmě pokukuji po železném sevření například Neosteelu.

Je tu někdo takový kdo už je pevně obepnut kovem?

Submis

2

Re: Zběh na steel full PC (Neosteel, Latovski, apod) ?

Ja nosim CS-500/A uz mesic v kuse a super, nosil sem i CS-100, CS-6000, Spiderware. A nejvíce sem spokojen s CS-500/A

3

No já jak na ně koukal tak mě přišlo že jsou poměrně moc od těla.

4

ono zaezi jakou mas variantu, mas li variantu s lankem v rozkroku tak od tele vůbec neni

5

Vidíš tehle varianty jsem si vůbec nevsiml. Já myslel že je vse jen s opaskem a kroužkem pod sourkem. Budu muset nastudovat.

6 Naposledy upravil: PC (20.2.2015 00:38:24)

submise napsal:

Ahoj.
Zajímalo by mne jestli se tu najede nějaký zběh k tzv. plnohodnotným pásům cudnosti. Zatím, jsem nositel CB ale samozřejmě pokukuji po železném sevření například Neosteelu.

Je tu někdo takový kdo už je pevně obepnut kovem?

Submis

Jasně,
pro dlouhodobé nošení opravdu bez možnosti orgasmu se mi osvědčil NEOSTEEL.
Carrara i různá CéBéčka jsou v omezování orgasmnu překonatelná i bez sejmutí…

7

tzv Obepnutí kovem se mi líbí, tak jsem pořídil jako první pás Latowski. Jinej jsem ani neměl. Je to už 8 roků, co ho vlastním. :-)

8

paja napsal:

Má někdo zkušenost s nošením pánského pasu MY STEEL? Dělají se mi při nošení pasu odřeniny v rozkroku.

Ahoj, My-Steel vyzkoušený nemám; z webové prezentace a z ohlasů, na které jsem kdy natrefila, mi trochu připomíná, sice kvalitní a dobře propagovaný, ale přece jen výrobek zaměřený nejen na funkci, ale též hodně i na efekt… Tedy je možné, že není tak geniálně ergonomicky propracovaný, jako výrobky některých jiných (většinou o něco dražších) výrobců (nepoužívajících pouťových barev…). ;o)
V každém případě ale platí:
POKUD PC NESEDÍ PŘESNĚ NA TĚLE, MŮŽE DĚLAT OTLAKY.
KŮŽE SE O PC NESMÍ NIKDE TŘÍT!!!

Tedy, pokud to lze, je potřeba PC (do-)formovat tak, aby pevně přiléhal na tělo a neviklal se při pohybu…