1 Naposledy upravil: Ailine (21.11.2014 23:28:12)

Téma: Vánoční dárek - kolik dní dostane?

Zdravím vás cudnostníci...jak už víte na našich stránkách www.chastity-game.com můžet sledovat, jak to u nás probíhá. Chci svému samečkovi nadělit na Vánoce pořádných pár dní bez orgasmu. Co od Vás očekávám? Jakýkoli námět, příběh, nápad na hračky, cokoli. Buďte kreativní. Za každý takový dám svému samečkovi jeden den. Stopnu to den před štědrým dnem. Tak hurá do toho, těším se :-)

2

Re: Vánoční dárek - kolik dní dostane?

Krásný nápad, takže k vánocům to chce spoustu komentářů a o to se postaráme, myslím, že bychom to mohli slavnostně dotáhnout na 100, co říkáte? lol Zapojte se všichni, když jde o dárek...

Co se týká dárku, tak navrhuju plácačku na zadek a každý den bez orgasmu = 5 na zadek :-)

3

Jako vánoční dárek mu dám poukaz na jeden orgasmus, který může vyčerpat kdykoliv a podle svého přání (jako jediný v roce, ostatní, pokud jsou určuji já). Obvykle ho kupodivu využije hned cool

4

ladyirel napsal:

Jako vánoční dárek mu dám poukaz na jeden orgasmus, který může vyčerpat kdykoliv a podle svého přání (jako jediný v roce, ostatní, pokud jsou určuji já). Obvykle ho kupodivu využije hned cool

To je super nápad smile

5

Nakup mu damske botky puncochy saticky podpvazkovy pas sminky (vedel bych o kosmetickym kufriku od 9-45 dilech soukrome ti klidne poslu webovku a rovnou se tam muzes podivat i na pradlo a hracky) a udelej si z nej na pul roku manzelku.

6 Naposledy upravil: ladyirel (23.11.2014 11:31:18)

Protože ho ráda překvapuji, koupila jsem mu vodítko, které připínám buď za obojek nebo za CB a pak ho vodím po bytě a nechávám se různě uspokojovat s tím, že každou chybu pocítí zataháním. Když důkladně tahám za CB, je možné i pozorovat, jak trochu teče big_smile

7 Naposledy upravil: Furslover (23.11.2014 11:39:33)

A co takhle: Za trest spát s rukama za zády na podlaze u postele své paní. Dole zamčený, za obojek připoutaný k noze postele, aby se moc daleko nemohl dostat a na pusince a nosíku přivázanou voňavou botičku své paní, ať má na co myslet celou noc a ví, kam patří. A v téhle potupné poloze před usnutím sledovat, jak se Paní pár desítek centimetrů od něho smyslně uspokojuje sama...

8

Furslover napsal:

A co takhle: Za trest spát s rukama za zády na podlaze u postele své paní. Dole zamčený, za obojek připoutaný k noze postele, aby se moc daleko nemohl dostat a na pusince a nosíku přivázanou voňavou botičku své paní, ať má na co myslet celou noc a ví, kam patří. A v téhle potupné poloze před usnutím sledovat, jak se Paní pár desítek centimetrů od něho smyslně uspokojuje sama...

Pripoutany k posteli pres noc dobry a pokud udela louzicku tak nijak jeste po sobe uklidit ale ne jen tak bezne ale jinak treba hadrem v puse.

9

Ange napsal:
Furslover napsal:

Pripoutany k posteli pres noc dobry a pokud udela louzicku tak nijak jeste po sobe uklidit ale ne jen tak bezne ale jinak treba hadrem v puse.

Pro takový případ jsou dostatečně ponižující i plenky, ne?

10

Furslover napsal:
Ange napsal:
Furslover napsal:

puvodne me napadlo zavest katetr se sbernym sackem ale ne vsichni na to budou tak jsem to doted nechtel psat.

Pro takový případ jsou dostatečně ponižující i plenky, ne?

11

Jako vánoční dárek ještě doporučuji nástěnné hodiny s odpočítáváním do možného orgasmu, je to hezká motivace a pokud to má stále na očích a já mu přidám pár dní, je to kouzelné big_smile

12

To jsem netušila, že je tady tak málo lidí s fantazií hmm Přidám tedy pár svých dárečků a námětů a pěkně postupně - ať ty dny přibývají smile

První je orgasmus kosmetickým štětečkem. Po svázání pomalu dráždím, bez gelu a čehokoliv jeho uzdičku. Kombinace šimrání a vzrušování je hezké, kroutí se jak had a na konci ho nechám (pro mě) slastně vytéct. Když nestříká, dopřeju mu po vypití první várky i druhou, kde už se může udělat - ale to musí být hodně hodně hodný lol

13

Nebo pripoutat na postel dat mu roubik masku na oci sundat klec a nechat ho 30-60 mínut ve vakuove pumpe a po odezneni zas zamknout.

14 Naposledy upravil: IN (27.11.2014 17:00:35)

Spoutat ruce za zada s tím, že když hned udělá své Paní hezký orgasmus, dovolí mu Paní si ho rychle vyhonit. Až (a jestli) splní úkol, nechat mu na to 20 vteřin s tím, že pokud to včas nestihne, dostane trest a přibudou mu dny bez orgasmu navíc ..

...ale ruce nechat pořád spoutané..

Mezi tím je prostor pro popichování typu: Myslela jsem ze se chceš udělat, ale když nemáš zájem...

15

Vidím, že to nebude tak ztracené smile Ráda dělám bojovky. Asi největší úspěch měla ta, když jsem jeho orgasmus podmínila tím, že musí najít klíček. Ale ne tak, jak asi myslíte. Dala jsem mu obálku a tam bylo, že může mít orgasmus a podle svého ihned, jak najde klíček.

A to hlavní: Klíček jsem předala jedné osobě, která může být kamarád, kamarádka, rodina či někdo jiný. Zkus štěstí, ale nezapomeň, že má instrukce jak se chovat, tzn. když napíšeš na všechny na FB, tak se neprozradí, musíš to dělat po jednom a když se Tě zeptá, k čemu klíček je, tak naznačit, ale neprozradit.

Jestliže chceš zúžit okruh (muži, ženy, potom kamarádi, rodina, jiní), tak každé zúžení Tě bude stát 14 dní bez orgasmu. No stálo ho to měsíc a spoustu zábavy okolo. Měla ho moje kamarádka, která je zasvěcená a vychutnala si ho, až to z něj taky dostala a teď si pomáháme vymýšlet smile

16

Včera jsem vyzkoušela jeho schopnost množství "skoro" orgasmů za sebou. Je to trochu měkčí, ale zábavné. Přivázala jsem ho, řádně rozpálila svým oblečkem, stimulovala jeho bradavky a rychle mu ho vyhonila (poprvé byl asi za 30 s), když chtěl začít stříkat, obepnula jsem mu ho maximální silou palcem a ukazovákem, aby nevyšla ani kapka (trochu svíjení, ale šlo to :-). Pak jsem odešla a dala mu 2 minuty na vzpamatování a začala jsem znova. Abych to nezdržovala, napodruhé byl do minuty, napotřetí asi za 3 minuty a napopáté jsem mu dovolila výstřik do vlastní pusy cca po 5 minutách a ten stál opravdu za to! Důležité je, že čím déle neměl orgasmus, tak je to těžší udržet sperma vevnitř (musíte mnohem víc tlačit) a zároveň je to pro něj bolestivější :-) Příjemnou zábavu.

17

Ráda bych také přidala novinku, se kterou jsem nesmírně spokojená. Protože nám pořád při dojení trvalo dlouho, než všechno vyteklo a většinou to vázlo někde v penisu, tak jsem pořídila skvělou hračku http://www.lovehoney.co.uk/product.cfm?p=30932 zasune se po namazání daleko do penisu, má uvnitř otvor a vše pak vytéká mnohem snadněji!:-) Ten jeho výraz je super, protože to fakt teče. Nejdřív jsem se bála, ale teď už bez toho ani ránu!

18

Ahojky, zaujala mňa vaša debata i v iných článkoch a ráda by som si vymenila něktoré zkušenosti. Moc sa mi líbil príběh o tom, že musí piť svoje sperma v reštaurácii. Já mám ale ráda, keď je pri takých vecech vzrušený, což po ejakulácii není. Tak co treba mu vzít zásobu v kondomu zo sebou a ponalievat mu to otevrene či skryto do nápoja (treba mlieka)? Poté ho klidno este nechat vystriekat do kalhot...

19

Ráda by som pridala aj to, čo už praktikujem. Moj muž (neni čisty subik), keď máme zásobu jeho sperma, tak je namaze na kousky chleba a ty dám na svoje podpetky. Z nic to pak musi sniest... :-)

20

Samy tvrdy nechutarny :-) ted kdyz jsem si holil nohy (povinne) tak me napadl krasny romanticky skodoliby ukol s pozitkem pro oba ;-)

Jak ho budes mit zamceneho tak vem sprejovou slehacku nebo cokoladovou polevu a napatlej se pekne od palcu u nohou az po usi vcetne intimnich mist a on bude mit za ukol pekne do cista si te slizat.
   Pokud najdes na sobe lepkave nebo malinko neslizane mistecko, byt jen milimetr tak kazde takove mistecko den zamceni navic.
   Pokud budes cela cistonka tak bych mu dovolil sladkou odmenu v podobe orgasmu.

Sladkou zabavu obema ;-) :-)

21

Ange napsal:

Samy tvrdy nechutarny :-) ted kdyz jsem si holil nohy (povinne) tak me napadl krasny romanticky skodoliby ukol s pozitkem pro oba ;-)

Jak ho budes mit zamceneho tak vem sprejovou slehacku nebo cokoladovou polevu a napatlej se pekne od palcu u nohou az po usi vcetne intimnich mist a on bude mit za ukol pekne do cista si te slizat.
   Pokud najdes na sobe lepkave nebo malinko neslizane mistecko, byt jen milimetr tak kazde takove mistecko den zamceni navic.

Tak to ale není trestík ani úkol. Lízat svou paní, všude. Ještě mu dopřát horu šlehačky a potom po tom všem potěšení ještě slast orgasmu :-) ? To je submíkův ráj :-D

22

Darek k vanocum ne?

23

submise napsal:
Ange napsal:

Tak to ale není trestík ani úkol. Lízat svou paní, všude. Ještě mu dopřát horu šlehačky a potom po tom všem potěšení ještě slast orgasmu :-) ? To je submíkův ráj :-D

No, třeba pro mě by bylo tolik šlehačky vysloveně utrpením..

24

Dik INe ;-)

25

Pro me taky smile