Re: Dnes to začne - klícka
Další ráno, dnes byla noc horší celkem 3x náběh erekce a držela mne tak pul hodiny nedalo se spát, včera se manželka dívala na kolo štěstí a ještě si ho upravíme každopádně se ji líbí doby uzamčení ![]()
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Vy a váš příběh » Dnes to začne - klícka
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Další ráno, dnes byla noc horší celkem 3x náběh erekce a držela mne tak pul hodiny nedalo se spát, včera se manželka dívala na kolo štěstí a ještě si ho upravíme každopádně se ji líbí doby uzamčení ![]()
Jak to tak pozoruju, tak si to pekne uzivas nejen ty, ale i ta tvoje a myslim, ze si to bude uzivat stale vic. Sice ve svem prvnim prispevku pises, ze nejste vyznavaci BDSM, ale i tohle svedci o jakesi forme jeji dominance, kdy ma touhu te ovladat a ridit te.
I kdyz my kolo stesti nepouzivame tak se mi moc libi, snad si snim pekne vyhrajete. Jak dlouho myslis, ze vydrzis bez orgasmus? Jak dlouho ti ho ona nedovoli?
Ano užívám si to, jsem teď celý její a ona je moje bohyně, je to celkem od soboty rána 3 den bez orgasmu a penis už dáva vedět že by chtěl ale nemůže, moje bohyně mě nic nedovolí a vypadá to že nebudu mít ještě alespoň 4dny. Včera si četla o zkaženém orgasmu tak může taky nastat že sice za 4dny něco bude ale já budu mít jen výron spermatu.
Tak dnes je to pátý den co nemám orgasmus a začíná to být silnější erekce drží déle a v penisu během dne tepe, v noci když nastane erekece se snažím nemyslet na to co je ale nejdeto
snažím se vydržet, přes dnešní den kapičky štěstí pomale furt. Večer jsem byl odemknut pod dozorem mojí ženy, oholil jsem se a šup zpátky do klícky. Zkoušel jsem následně prosit alespoň pro ruční uvolnění ale odpověd byla jednoznačná nemám chuť: co cheš od ženy co má migrénu a menzes ani rukama se mi nechce hýbat
pro mne jasné mám smůlu a až si to bude moje žena číst určitě se zasměje......
Tak shrnu poslední dny, ve čtvrtek ráno ve 4 hod silná erekce nemohl jsem spát, manželka byla taky vzhůru asi po půl hodině odešla na wc a došla s klíčky. Odemčela mne a zdělala mi celé Cb6000 pak mne začala honit a hezky mne vystříkala, následně koupačka ale protože jsem odřený a penis i varlata oteklé je pauza, Dnes opět PC nasazen.
V sobotu jsme se s manželkou pomazlily a od neděle jsem opět v klícce, klíčky má jen ona tak se uvidí co bude, začalo jí to bavit ![]()
Dnes je úterý, včera jsem říkal ženě zda mne odemkne ale jen se usmála a řekla že ne, byla unavená to je pravda. Takže jsem v noci trpěl erekce ve 3hod a silná, kulky jsou nateklé.
Jinak tento týden jsem měl styk s ženou ve středu, oblékla si po koupání svoji košilku na spaní a když jsem došel z koupelny ležela na postýlce v silonkách a košilce, sedl jsem si do křesla a ona mne vyzvala at jdu k ní, nechala mne ji pěkně vylízat ale asi bude potřeba aby na mne více mluvila, nevěděl jsem v ten moment co bude a co po mne chce, nakonec mne odemkla a souložily jsme, po cca 15minutách mi řekla: teď se můžeš zničit a já stříkal jako šílený. Budu rád když napíšou ženy jak to dělají ony doma s muži děkuji.
Poslední sex byl v neděli, včera mi manželka nasadila kovový CB6000S s tím že si ho jen zkusí zda mi pasuje, zeptal jsem se zda mne pak odemče, ale naletěl jsem jak zámek zacvakl usmála se a řekla, že neřekla kdy mne odemče. Je fakt že kroužek co je 45mm mi sedí perfektně a netlačí jako plast nezařezává se. V noci jsem byl sice více vzhůru skrz erekce, ale zvyknu si.
Prostě plast a kov je nesrovnatelný rozdíl v dření a otlacích. Jsem nadšen, zatím jsem byl v něm 8 dní, potom orgasmus, pauza dva dny, protože žena věděla, že to mne netrápí a včera pokyn k nasazení.
Takže shrnu další dny, poslední sex v neděli do té doby jsem nosil plastový PC od pondělí nasazen kovový PC, je to pohodlnější a zvykl jsem si. Po 4dnech nošení PC jsem odemčen abych se mohl řádně umýt, ve vaně mi řekla že si ho nemám nasazovat takže jsem pochopil že k něčemu dojde, když došla za mnou do postele chtěla se mazlit, nemusím říkat že jsem byl jako kámen s 18cm penisem trčícím od sebe. Chvilku mi honila pak si mne zavedla dovnitř vaginy a chtěla abych ji zničil takže jsem měl pomale do ní zasouvat třít se o její poštěváček, netrvalo dlouho a měla 1.orgasmus ale chtěla ještě více takže jsem takto opakoval vše asi ještě 3x než se její tělo úplně zachvělo a ucítil jsem jak dole zvlhla a teče - měla silný orgasmus. Odstrčila mne a řekla at si lehnu na záda a začala mi honit, nesmíš se udělat, pokaždé když cítila že to na mne přichází tak přestala trvalo to tak asi 15.minut než se jí povedlo mi provést zkažený orgasmus a ze mne vyteklo jen sperma bez žádného pocitu. Ráno opět nasazen pod její kontrolu PC a šup do práce.
Fakt? Sice čtyři dny nejsou moc, ale v začátku stačí, aby byl člověk vzrušený jako nikdy. A tys ji zasouváním udělal čtyři orgasmy a sám sebe ne? Neuvěřitelné.
Fakt? Sice čtyři dny nejsou moc, ale v začátku stačí, aby byl člověk vzrušený jako nikdy. A tys ji zasouváním udělal čtyři orgasmy a sám sebe ne? Neuvěřitelné.
Měli jsme klasický sex kdy jsem souložil ale jen pomalu, byl to příjemné ale tím že člověk hlídá to aby se nezničil tak se dá uspokojit ženu.
Tak opět přidám nové zážitky, má Paní už začíná přitvrzovat nosím pás 24/7 a odemkne mne jen když má náladu, poslední sex byl minulý čtvrtek s tím že mi řekla at si to užiju že si sedm dní ani neškrtnu protože bude mít své dny a taky že jo nesvolí k ničemu. Včera ráno mi navíc řekla že se nebude pořád nervovat jestli bude nebo nebude těhotná a že do ní už jsem stříkal naposledy a bude to jen výjimečně. Takže mi spadla brada. Navíc mi k ježíšku koupí jinou klícku. Tak jsem zvědavý a zároveň se těším i bojím co bude dál.
Tak opět mne paní dostala včera večer mi napsala sms:
Tak jsem doplnila kalendář stále jsem přemýšlela že ti dopřeji zkažený orgasmus ale pak jsem změnila názor, když nemůžu já nemůžeš ani ty. Musíš vydržet stejně jako tvoje Paní. Ale běda jestli se budeš o něco pokoušet nebo si to udělat. Zatím můžeš doufat že pátkem a první pilulkou své paní budeš pak moct něco očekávat.
Tak pokračujeme, sex byl v sobotu i neděli se moje manželka svolila, protože má opět měsíčky hned potom mne poslala se zamčít, včera ale po koupeli mi řekla at jsi jdu lehnout, začala mi hladit penis, ten ztvrdl ihned co mám povídat, při prvním náběhu přestala a ze mne vyteklo malé množství semene, opakovala asi 2x takto a nakonec mi přivodila orgasmus, měl jsem celé břicho a okolí penisu samého spermatu. Dnes opět pod zámkem.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Vy a váš příběh » Dnes to začne - klícka
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum od eshopu CUDNOST.CZ fungující na systému PunBB