1

Téma: Dárek k vánocům

Ahojky
Tento web navštěvuji již delší dobu a to byl také podnět proč jsem si pořídil PC konkrétně CB6000s s kroužkem 40mm..No mně... Vlastně manželce protože když se ptala co bych chtěl k vánocům vyslovil jsem přání.Souhlasila ale musel jsem si to objednat sám.Na fotkách to tak nevypadalo ale ve skutečnosti je to solidní kus železa který váží bezmála 1/4 kg.Přišel včera.Nemohl jsem to vydržet a hned jsem si to musel vyzkoušet.Trvalo to trochu déle protože jsem byl nervózní a vzrušený.Nakonec se to povedlo.Zprvu jsem měl pocit že jsem to z velikostí kroužku trochu přeťáp a měl zvolit větší průměr,ale nakonec to bylo v pohodě.No a proč to píšu??
S manželkou jsme do BDSM ale sub. byla ona a já dom.Myslím že jsme časem posunuli hranice opravdu hodně.Takže pomůcek máme spousty.Něco jsem vyrobil něco jsme koupil.Ale podstatné je že jsem si pás nasadil a myslel jsem že až manželka příjde domů pochlubím se uzamčeným členem.Pochlubil,ale vše se odehrálo úplně jinak.Když přišla domů tak po kávě jsem se jí zeptal zda chce něco ukázat.Jasně že chtěla a já si sundal kalhoty.Nejdříve jen koukala a pak si ho začala osahávat.Potom přišlo na řadu vyptávání zada to nejde stáhnout a nebo se v tom udělat.(to s uděláním jsem zkoušel ihned po nasazení,výsledkem bylo jen to že se mi penis stopořil,ale zároveň šel déle od těla a tlak na koule byl velice bolestivý,ale i břes bolest jsem nebyl schopen dosáhnout vyvrcholení a to ani s vibrátorem. asi po 15 min jsem toho zanechal)takže jsem popravdě odpověděl že udělat se nejde a stáhnout teprvne tedy pokud bych nechtěl přijít o koule.Pak se mě zeptala jestli jsem řádně vyzkoušel klíčky a zda jde zámek bezpečně odemknout.Ikdyž jsem tvrdil ža ano trvala na tom že to chce sama vyzkoušet aby měla jistotu.Podal jsem jí klíčky....Chvilku si je prohlížela.Čekal jsem že je opravdu začne zkoušet.To co následovalo byla studená sprcha.Klíčky si zasunula do výstřihu s tím že vánoce jsou daleko a že je tedy dostanu pod stromeček.Byl jsem trochu v šoku,ale popravdě se mi to docela zamlouvalo.Chvilku jsem na oko remcal,ale pak jsem toho nechal a dělal uraženého.Vůbec to s ní nehlo.Byl večer.Čekal jsem v posteli když přišla jen řekla dobrou otočila se zády a dělala že spí.To už jsem nevdržel a zeptal jsem se jestli by to nechtěla nějak přehodnotit.Ono 8 dní pro začátek je opravdu hodně.Otočila se a řekla že mám pravdu a že otom celý den také přemýšlela.Že vánoce jsou pro děti a tak že mám dvě možnosti jak budu odemčený.Zaprvé mě odemkne když jí 50x přivedu k orgasmu a ať si uvědomím že má také své dny a pak že se jí také třeba nebude chtít.A nebo dostanu 50 rákoskou a smím si to pak jednou udělat pak mě zase zamkne a budeme pokračovat nanovo.Stím se otočila a už se o tom nebavila.Chvilku jsem zase remcal,ale nakonec jsem toho nechal a usnul.Hmm to byla noc.Byl jsem vzhůru snad pětkrát,erekce ve spánku je pěkná mrcha.K ránu jsem usnul a po probuzení zjistil že je manželka v práci(já mám dovolenou) a klíčky samozřejmě taky.Jaké bylo překvapení když jsem přišel do kuchyně a na stole byl vzkaz.No vzkaz,prostě seznam věcí co mám udělat.Za nesplnění jednoho úkolu bude následovat trest v podobě navíšení 10x a to buď orgasmů nebo rákoskou.Ale poslední věc byla dost šílená.Psala že pokud se budu snažit zámek přeříznout a PC sundat a schovat budu toho litovat.Dnes prý přijde večer (kdy nenapsala) a já mám čekat na ní v chodbě.Mám být nahý klečet na krku obojek a vodítko a pouta nasazaná za zády.
Tak jsem si asi naběhnul.Nevím kde se to v ní vzalo ale pravda je že párkrát chtěla abychom si prohodili role.Takže jdu pracovat. Zítra napíšu jak jsem dopadl.

2

Re: Dárek k vánocům

Docela mě zajímá, jak to pokračuje. A cos sis vybral, rákosku nebo orgasmy? Předpokládám, že rákoskou by to nebylo jen symbolicky. A dá se to rozdělit do několika dní nebo těch 50 (nebo i dokonce víc) musí být najednou?

3

Re: Dárek k vánocům

poj napsal:

Docela mě zajímá, jak to pokračuje. A cos sis vybral, rákosku nebo orgasmy? Předpokládám, že rákoskou by to nebylo jen symbolicky. A dá se to rozdělit do několika dní nebo těch 50 (nebo i dokonce víc) musí být najednou?

Nabízí se podotázka, jestli orgasmy nebo ta rákoska... Ale to první asi těžko najednou, bylo by asi fér umožnit rozložit i to druhé, že? big_smile Každopádně hodně štěstí!