1

Téma: Krátká povídka - Svatba

Krátká povídka

Svatba

Jsem muž, v pásu cudnosti již téměř 2 roky. Partnerka má minimálně jednoho milence. Nikdy jsem ale žádného neviděl.

Včera jsem se s ní oženil. Manželka si vzala pod šaty červená tanga - byl jsem jak býk - přitahován a fascinován. Celý obřad byl jako ve snu, jako bych nebyl přítomen. Penis se tlačil v klícce ven.

...

Odpoledne nebylo moc času a soukromí, ale žena mi stihla šeptem dávkovat své plány. Prý budu pykat za velikost svého penisu. Mám zcela průměrných 14.5 cm, ale jelikož to není 27 - budu pykat.

...

Večer jsem se už v soukromí dozvěděl, že mi žena dopřeje za každý celý centimetr jeden pokus o vyvrcholení ročně. A že vzhledem k naší situaci by nebylo vhodné, aby to bylo první noc. Aby mě ještě víc potrápila, nechala si na noc svá červená tanga a já se mohl přitulit, za podmínky, že nebudu dávat najevo svůj chtíč. Raději jsem se moc netulil a spát jsem moc nemohl.

...

Druhý den večer jsem dostal první pokus. Byl jsem bez vyvrcholení už třetí týden.

Manželka mně odpoledne nahého jen s pásem spoutala na posteli - ruce k nohám za zády. Na hlavu mi nasadila kuklu, která měla solidní klapky na oči, takže jsem nic neviděl. Pak na chvíli odešla z místnosti. Když se vrátila, tak chvíli lezla po posteli. Netrpělivě jsem čekal nějaký kontakt, ale nic.

Pak mi řekla, že na posteli leží několik zauzlovaných kondomů. V jednom je prý sperma jejího milence. Mám 30 minut na to poznat, který to je.

Začal jsem se chaoticky vrtět a lozit po posteli, když jsem za zády nějaký nahmatal a promačkával ho, tak jsem v něm cítil sperma, ale tušil jsem, že tak snadné to nebude. Obličejem jsem po chvíli narazil na jiný, vzal jsem ho do úst a rozkousal ho. Uvnitř byla patrně voda.

Začal jsem hledat další. Sperma bylo až ve čtvrtém. Částečně s odporem, částečně s vzrušením jsem ohlásil manželce, že jsem ho našel. Manželka mi řekla, abych důsledně vše vysál a spolykal, pak mi kondom vytáhla z úst.

Tím jsem získal nárok na jedno vyvrcholení. Dál se ale celý večer nic nedělo a já se bál zeptat, kdy k vyvrcholení dojde.

2

Re: Krátká povídka - Svatba

Ahoj, krátká, krásná s nápadem. Jen tak dál ... a může být i delší smile

3

Po dvou dnech jsem začal pochyboval, zda jsem manželce dobře rozuměl. Měli jsme stále dovolenou, ale žena strávila celý den venku.
...
Večer přišla domů a bez zbytečných odkladů si mě přitáhla a přitiskla můj obličej do svého rozkroku. Hltal jsem její nasáklé kalhotky. Den strávila u milence.
...
Později večer mě připoutala v posleli - ležel jsem na zádech a každou končetinu připoutala do jednoho rohu postele.

Pak mi odemkla pás cudnosti. Pás sundala, ale na kroužek od pásu přivázala tenký provázek. Ten pak provlékla lampou na stropě a zpátky dolů. Cca 40 cm nade mnou na něj přivázala ony kalhotky. Řekla mi, že si zasloužím svůj orgasmus a že mohu do kalhotek přidat svou dávku. Pak mi nasadila kuklu s klapkami na oči a už jsem neviděl nic. Slyšel jsem, že si vzala knihu a listovala.

Tak jsem se pokusil zvednout pánev a ve vzduchu jsem zkoušel ztopořeným penisem dosáhnout na ten skvost, který prp mě v tu chvíli byl nesmírně erotický. To se mi celkem rychle podařilo. Různým pohupováním jsem otíral penis o kalhotky, a ty se různě otáčely kolem něj. Bylo to příjemné, strašně vzrušující, ale orgasmus se zdál být dosti vzdálený. Po chvíli se mi rozklepaly nohy a musel jsem si lehnout. Žena se uchechtla.

Za moment jsem to zkusil znovu, ale než se mi podařilo nahmatat kalhotky a přivodit nějaké tření, musel jsem zas dolu.

Takhle jsem to zkoušel ještě několikrát, víceméně neúspěšně.

V penisu mi tepalo a měl jsem dojem, že snad exploduje. Ale byl jsem vyčerpaný a už jsem jen ležel.

Pak jsem slyšel, jak žena vstává a odvazuje provázek. Řekla mi, že jsem chcípák a že jsem svůj první orgasmus v manželství zahodil. Že si toho nevážím a že budeme asi muset změnit pravidla. Docela mě to vyděsilo. Až mi z toho odezněla erekce, žehož žena šikovně využila k uzamčení.

Ujistila mě, že za trest ji nemohu vylízat dnes ani zítra. Odpoutala mě a sundala kuklu.

Nejvíc mě dostalo, že mi na dobrou noc půjčí dildo a odvázané kalhotky a odešla.

Dost rozladěný a frustrovaný jsem ležel sám v pokoji. Asi z extrémního nadržení jsem několik vteřin orálně "obsluhoval" dildo. Pak jsem ho strčil pod polštář a ještě asi 20 minut jsem fetoval manželčiny kalhotky. Střídavě s bolestí z pokusu o erekci a z bolestí nevyprázdněných varlat.

Uvažoval jsem o tom, že to ještě bude zajímavé.

4

Zbývalo mi letos 13 pokusů.

Asi po deseti dnech mě manželka odemknula ráno po probuzení. Vzala tenkou nit a přivázala jeden konec na pravý nárt, protáhla pod krajem postele a druhý konec přivázala na levý nárt. Nohy jsem měl roztažené, ale nechápal jsem význam takového úvazu. Pak mi řekla, že mám možnost přijít o jeden pokus ročně, pokud nit přetrhnu. A ten pokus mi navíc odečte už každý rok.

Pak vstala, šla nahá ke skříni a začala se oblékat do práce. Nejdříve punčochy, pak tanga a tílko. V nohách mi cukalo. Poté se vrátila k posteli a sedla mi na hrudník, zády ke mně. Cítil jsem, jak mi navléká kondom. Začala mi stimulovat penis. Byl jak červená skála, s naběhlými žilami. Všechny pocity mi začaly dělat bouřku v hlavě. Manželka odcházející do práce v punčochách, cukající se stehna, ztráta dalšího orgasmu, zadek mé ženy - největší objekt mé touhy - na mé hrudi. V jednu chvíli to přišlo, nekontrolovaně jsem sebou házel jako býk na ródeu, stříkal jsem do kondomu a zažíval extázi.

Když jsem to rozdýchával, manželka mi řekla, že je ráda, že jsem se vzdal na příští roky jednoho pokusu.

Za chvíli mi nasadila pás cudnosti, ale nesundala mi kondom. Řekla, že to mám jako vzpomínku do práce a řekla, ať si vemu slipy a že je nesmím do večera sundat.

Pracovní den jsem trávil myšlenkama na svůj ulepený rozkrok a představami své manželky souložící v práci. Také jsem uvažoval nad tím, že slušným tempem ztrácím své nároky na vyvrcholení.

Mám už jen 11 pokusů.

5

Dobrá povídka. Zajímavé nápady.

6

Pokus 11.

Už jsem trávil třetí týden ve své klícce. Žena mě občas dráždila, ale většinou si mě příliš nevšímala. Včera večer přišla tomu pozdě večer, trochu opilá a byla jak tornádo. Rovnou ve dveřích mi řekla, ať se svléknu. Pak se mě zeptala, zda bych chtěl dítě. Trochu jsem se zakoktal, že se na to ještě necítím a že jsem s tím nepočítal. Odpověděla mi, že před chvílí ojela kolegu v práci a že se do ní vystříkal a že bych si teda měl dát záležet. Kleknul jsem na kolena, ona si stáhla kalhotky a tlačila dlaněmi mou hlavu do svého klína. Vylizoval jsem ji s urputnou snahou sníst vše co tam zbylo, ale moc toho asi nebylo. Bylo mi jasné, že tím nic nezachráním a trochu jsem pochyboval, že by manželka vysadila prášky, ale jazyk jsem si snad vykloubil a sál jsem jak o život.

Manželku to rozparádilo ještě víc. Chytla mě za vlasy a odtáhla mě do ložnice. Na posteli mi spoutala ruce za zády a na pás cudnosti mi přivázala provázek. Druhý konec přivázala k topení. Lehla si na postel, roztáhla nohy a řekla mi "lízej chcípáku". Bylo to její oblíbené oslovení. Řekla, že když ji udělám do 30 minut, tak svůj pokus proměním v orgasmus. Převalil jsem se na břicho a soukal se k ní a ona se souběžně posouvala dál. Dál už to nešlo. Natahoval jsem se a kroutil, ale provázek držel pás a mé varlata pevně. Křečovitě jsem plazil jazyk a snažil se dosáhnout. Ona vždy jen na zlomek vteřiny dovolila kontakt a opět se o milimetr vzdálila. Prahnul jsem po všech šťávách, které jsem viděl a cítil a bolest mého přirození mě opíjela. Pak mi došlo, proč manželka položila na postel mé facedildo - mou důstojnější náhražku penisu. Bohužel jsem na něj také nemohl dosáhnout. Olizoval jsem konec černého penisu a snažil se ho jazykem přiblížit. Pak jsem se vyhecoval, natáhl na maximum a facedildo jsem vsál do úst. Manželka se při tom uchechtla.

S trochou šihovnosti jsem uchopil do úst facedildo z druhé strany s roubíkem a dosoukal se spátky ke své manželce. Chvíli jsem ji dráždil a pak jsem vnikl dovnitř. Cítil jsem neskutečné pociti ve svém pžirození. Byla to bolest spojená s mravenčením a pocitem, že teču. Manželka mě nechala přirážet tak 20 vteřin a pak mi dildo vzala z úst. Začala se stimulovat dildem i rukou sama a za několik vteřin řvala po celém bytě. Já jsem se klepal.

Manželka mě začala líbat na ústa, dýchala na mě horký vzduch a mezi mlaskáním mí říkala, že se musela udělat sama, že jsem při dnešním pokusu selhal.

...

Dobrých 30 minut jsem již s volnýma rukama, ale přivázaný k topění ležel v posteli a vstřebával pocity. Pak jsem se začal sám odvazovat, aniž bych si byl jistý, zda smím.

7

Ahoj, moc pěkné, doufám že budeš psát až do konce ... tedy ještě 11 pokusu :-).
Nebo raději ještě dál.