Téma: Co Vás k tomu přivedlo?
Dobrý den, nechci působit neomaleně, že se registruji a hned zakládám nové vlákno, ale jsem zvědavý co Vás k tomu přivedlo - myslím tím jak muže, tak i slečny.
Na netu jsem narazil na úryvky příběhů, že třeba muž byl nevěrný a toto byla ženina odpověď, nebo že se slečna rozhodla svého muže zamknout do KTB (auvajs) aby byl potrestán za jakýkoliv náznak něžnosti ke komukoliv jinému než jí, případně různé více či méně pochybné návody, jak k tomuto svou drahou polovičku dovést.
Klidně se rozepište, jak zamčení, tak klíčnice, případně pokud chcete tak své družky/druhy vyzpovídejte.
Abyste se neostýchali stručně něco o mně:
Já nemám žádnou zkušenost, zatím se rozhoupávám mezi variantou krátkodobou jen na hrátky a něčím časovým. Rád bych to zkusil, ale co se D/s distinkce týče, jsem přirozeně dominantní s občasnými submisivními sklony (ano, je to skoro jako schizofrenie
). Láká mě představa odevzdání kontroly nad sexuálním životem, ale v realitě mám tendence dělat si co chci, což je důvod proč jsem se zatím nerozhodl - dá se říct, že nevím co od toho mám očekávat.
Uvědomuji si, že je to poněkud osobní zásah do soukromí, ale kdyby nic jiného aspoň (snad) pobavíme dámy.