1 Naposledy upravil: maskace (4.1.2015 10:48:39)

Téma: Tak jsem začal nosit klícku

Po delším rozhodování jsme objednali pěkný černý pás cudnosti, aby bylo pěkně vše pod kontrolou a okořenilo to i náš sexuální život. V pátek jsem balíček obdržel a od včerejšího sobotního rána jsem jeho nositelem.A zatím dobrý, i když noční erekce mě zbudila.

2

Re: Tak jsem začal nosit klícku

Už 6 dní mám nasazeno, ale 2x mi přes den zajela jedna koule a musel jsem nasazovat znovu. Nadrženost za poslední dva dny neskutečná. Kdo ví, třeba o víkendu si ulevím. A taky se vyspím, protože  každou noc probuzení a nutné rozchození.

3

Ono je to super vtedy - keď ťa paní medzičasom ešte dráždi a potom zas zamkne. smile

4

Pokud ti proklouzavaji koule tak to chce mensi krouzek ;-)

5

Jakubko : no toho se obávám

6

Ange: no ten nejmenší by mě už hodně škrtil.

7

Tak teraz už koľkokrát dufam aby ma ani nenechala vysteeknut..ta nadrzanost sa mi paci.

8

ja bych zase rekl ze spise mensi distancni tycinku nez krouzek to nekdy udele hodne...

9

Také bych to viděl tak, že problém je spíš moc dlouhá distanční tyčinka.

10 Naposledy upravil: maskace (10.1.2015 10:54:07)

Tak a opět průser s následky. V noci jsem nějak blbě spal a opět mě jedna koule vyjela ven. Podle stanovených poravidel jsem si klícku v noci sundal a abych svou drahou Paní neprobudil položil jsem ji jen tak v koupelně na pračku. Ráno po zjištění mého prohřešku bylo rozhodnuto , že jsem porušil pravidla a tak nejen že to bude bez výcviku a všlijakých hezkých chutovek včetně výprasku, ale samořejmně bez výstřiku. A jak tak čtu kamarádi,  změním tu distanční tyčku. Kdybych býval byl s klíckou více sžitý, mohl jsem po to týdnu mít.