26

Re: Příběh od IN

To 45mm v pohode cez deň ale v noci sa s tým da spat s castym budenim..takze nič úžasne to nie je. A hlavne keď ho nosim iba cez deň, tak žiadne stopy a odreniny nemam..ani keď sa snaží postaviť..po noci, či dvoch tie stopu samozrejme sú.

27

U mě je 45 super pohodlné, ale už se mi stalo, že jsem našel v noci klícku dole.. A to Paní nepotěšilo.. 
Od té doby pr 45 s oblibou používá pouze jako škrtící kroužek, když zkouší mojí odolnost.

28

Je to nepohodlný slrtiaci krúžok:D ...au! A nosia teda 40mm ? Dnes asi ešte vyskusam...no uvidím.

29

No, mě se to s ním naopak moc líbí - všechno je výrazně víc citlivější.
Tu 40 nosím, resp. začnu nosti pravidelněji - evidentně si lze zvyknout.

30

Tak můžu napsat zkušenosti s kovovým kroužkem pr 40 (reálně spíš 38,5). Nasadit ho musím v absolutně klidovém stavu, jinak ho nenandám. Prvních pár pokusných dnů jsem ho měl vždy na kratší dobu. Pak jsem ho dal na celý den a bylo to ok, jen jsem musel zvětši velikost spaceru. Noční průběh je tak nějak pořád stejný - budí mě to tak 3x za noc, takže mám v noci většinou sundáno a nasazuji ráno.

Malý kroužek má velkou nevýhodu při dráždění od partnerky, protože působí jako silné škrtidlo, takže při dráždění jsou koule a penis hned fialové a po delší době to je velmi bolestivé (většinou pak musí jít kroužek  dolů).

Další  zvláštní zkušenost mám po víc jak týdnu bez orgasmu a 3 dnech v klícce - poslední věčer a ráno jsem byl silně drážděn bez uspokojení a po ochabnutí jsem nevydržel s nasazenou klíckou ani 30 minut. Nejspíš se projevilo zvětšení nádobíčka, protože po nasazaní kroužku mě začal tmavnout a bylo znát, že je přiškrcený. Takže musel kroužek dolů a dával jsem plastový pr. 42.

31

Pokud jej v klidovém stavu nasadíš stejně jako klícku a problém nastane při erekci, měl by být problém ve větším průměru klícky. V klícce se roztáhne, ale kroužek zůstane ve správné velikosti a způsobuje zaškrcení. Pokud by byla i správná velikost klícky (délka, ale i průměr klícky) měla by být erekce potlačena a měl bys mít klid wink

32

Právě že ne, problém nastal vždycky po nasazení, erekce ani neproběhla.. Navíc jsem ndělal nic vzrušujícího, takže to bylo zvláštní. Možná by pomohl led, ale ten jsem nezkoušel..

33

Tak od včerejška jsem zamknuty v koncovém PC. Měl jsem původně jen 10 dní, ale protože jsem si myšlel, za to Paní nemyslí vážně, dostal jsem dalších 5 a ještě 5 dní navíc. Takže dnes je druhý den z celkem 20, které budou s kazdovecernim drazdenim při sundane klicce a bez uspokojení zpět pod zámek. Navíc ještě budu muset každý večer o drazdeni poprosit.. no, nepíše se mi to lehce.. ještě že mám povoleno na noc sundat.

34

Tak načínám svůj 7 den. Pokud si dobře pamatuji, je to zatím nejdelší doba, kdy jsem byl zamknutý v kuse. Navíc už si začám na klícku zvykat a poslední dvě noci byly bez sudání klícky.

Taky to má Paní vymyslela tak, že každý večer dostanu nějaký speciální úkol, který musím splnit, jinak bude další den navíc. Jsou to vždy úkoly sexuálního charakteru, po kterých následuje dráždění. A zatím to docela jde wink

35

Pěkně si hrajete. Jaké úkoly dostáváš?

36

Už jsem měl svorky a kolíčky na bradavkách, pak podvázané koule, pak tyčinka v PC a včerejší si nechám pro sebe wink Dnes mám mít nachystáno 22 kolíčků připnutých tam dole. A pokaždé olejíček a dráždění..

37 Naposledy upravil: IN (3.2.2016 12:44:56)

Na přání Xeny pokračuji ve sdílení svého "tajemství":

Doma se mi po všelijakém zkoušení možného a nemožného objevují tři zásadní produkty z tématiky.
1) Holytrainer - klec standardní, velikost kroužku 45
2) Kovový PC - klec krátká, velikost kroužku 42
3) Kovový kroužek k CB6000 - používáno jako škrtící kroužek při hrátkách

PC si nasazuji většinou sám, Paní se to líbí protože jsem pak víc nadržený. Občas mi sama přikáže, že si mám klec nasadit a stanoví čas, ale většinou to je z mé iniciativy. PC střídám, ale přes noc většinou nevydržím - chybí mi ta motivace v podobě dohledu a zákazu od mé Paní. S moojí nadržeností si Paní hraje velmi ráda, dokonce to často je tak, že PC nenosím a stejně mám zákaz - čehož Paní hojně vužívá k dráždění a ke speciálním zničeným orgasmům. O svojí Paní se nejčastěji starám jazykem, má to moc ráda. Ona se na oplátku o mě stará pouty, obojkem, rákoskou, bičíkem a jetě dašími ryze FemDom věcmi. A já jí děkuji.

38

A jak už dlouho si takhle s paní hrajete? Ty si PC na noc sundávaš a ráno zase nasazuješ? Ty nejsi zamčený dlouhodobě a chtěl bys? Můj miláček si ani nedovede představit, že by šel ven bez PC, by mu něco chybělo, jako ženským kabelka? :-) Paní si s tebou pěkně hraje koukám, to je dobře :-)

39

No, tak s PC si hrajeme tak 4-5 let. Na noc, resp. na usínání ho mám, ale pokud mě to nějak výrazně budí, tak si ho sundám. Takže by se dalo říct, že dlouhodobě zamčený nejsem, pokud je tím myšlen fyzický stav věci. Orgasmy mám jen na povolení, takže to by se dalo brát jako že jsem zamčený v hlavě wink Což se snažím dodržovat. Dlouhodobě bych zamčený chtěl být, nebo to alespoň zkusit (tuším že nejdéle v kuse bez sundání v noci to budou 3 nebo 4 dny). Sám nevím, co by to se mnou dělalo.

Jinak nejdelší přestávku mezi orgasmy jsem měl skoro tři týdny (předsvatební).

40

Pokud dobře rozumím, tak Ty máš přístup ke klíčům? Tuto výsadu si já hodlám ponechat sama pro sebe a raději v noci zkontroluji. Navíc, pokud muž nespí, tak mne to budí taky a pokud je třeba sundám. Jsme skutečně na začátku, ale je pravda, že i za tu chvíli už vím dost. Zatím jsme zvládli non stop cca 24hodin.

41

Bud mám klíček někde vedle v pokoji, nebo nemám zámek, ale jen nějakou zavlacku.. Je to taky proto, abych paní nebudil. Ono to je slozite, kvůli malým detem vstávat jednou, dvakrát za noc a pak kdyz mě 3 až 5 vzbudí klicka, tak se prostěnevyspim. Dá se to tak dělat pár dní, ale po tydnu už usinam ve stoje :-(

42 Naposledy upravil: Xena (3.2.2016 17:30:40)

IN - Tak to už si proti nám pěknej odborník v hrátkách 4-5 let, to je výdrž, ale něco na tom je že, když vás to stále bavý. Tak to mi tak před  rokem začali s bdsm a co se PC týče, tak 4 měsíce hrátky s PC, ty mě baví hrozně a miláček k dnešnímu dni je bez orgasmu a v plném zamčení 25 dní :-)

43

Tak já fakt, ze klicek už jsem měl dost, takže o nich něco málo vím..A fakt byl taky ten, jsem se o DS zajímal od mládí. Tehdy to bylo tezsi, vzhledem k tomu v jakém stavu byl internet. Taky žádnou z mých předchozích známosti to BDSM až tak nebavilo. Třeba moje Paní, když jsme se seznámili, ani netusila co ta zkratka znamená. Postupem času to objevovala z obou stran, ale pak jsme se preorientovali výhradně  na FemDom. A k tomu samozřejmě patří odepirani orgasmu a klícky..

44

Tak to já jsem s CB úplný nováček! Je pravda, že minulý týden, když jsem čekala na první klícku, stačilo k tomu, aby mi myšlenky běžely úplně jinam, než kam by v rámci pracovní činnosti měly, pouhé pomyšlení na věci budoucí.
IN: Možná, že by nebylo od věci založit nové vlákno ve smyslu: "Osobní zkušenosti s různými typy CB." Je to sice dost individuální, jelikož první klícka moc neseděla, ačkoli ohlasy na ni byly skvělé, ale názor vždy napoví. Ale já jsem žena činu, takže už je doma druhá!!! A zdá se, že asi bude sedět víc. Je v testovacím provozu! :-D

45

Dominiko tak jsem ti to vlákno založil a vložil své tři zkušenosti. Osobních zkušeností je jich tu už dost popsáno,ale asi by neškodila rekapitulace. Opakování matka moudrosti a konečně kdo to má čas to hledat.
Kdo tu tedy máte nějakou zkušenost dejte do tohoto tématu odkaz.

http://forum.cudnost.cz/topic/1057/osob … i-typy-cb/

46

Teda! To je rychlost! Já si v tom novém vlákně aspoň počtu, jelikož zkušenosti bych si tam jaksi nedovolila dávat...spíš jen otázky.

47

Já jsem porovnání různých pc psal, jen teď nevím, kde to je. A z mobilů se to blbě hleda. Dodám později.

Jinak myšlenky běží jinam casto, někdy se dokonce stává, ze mi za celý den neklesne ;-)

48

Tak mě to dneska vzbudilo o půl 3, to jsem ještě "rozchodil". O půl 4 už nebyly síly a musel jsem klec sundat. Nicméně hned ráno zase napraveno wink

49

Tak to je asi v něčem chyba né, když máš stále problém s noční erekcí, jako v klícce asi né?
A ještě dotaz, když si zase budeme povídat. Já celkem nechápu, proč se chce někdo dostat z pásu. To nemyslím tím tebe INe, jako tak celkově se ptám, když to tu pročítám, tak jsou tu tací, jakože se zamknou a pak přemýšlí, jak z toho ven, aby to paní nepoznala a pak zase zpět po akci a odfrknutí. To asi vůbec nepochopil, k čemu PC slouží, že?

50

big_smile Já nevím kde je chyba. Asi by chtěl pořád být v pozoru big_smile

Ne, ono tohle je fakt strašne indviduální.. Záleží na velikosti klece, kroužku, penisu i varlat. To všechno je moc neznámých pro jedneduché vyřešení té rovnice. Já to navíc mám tak, že mi stačí opravdu jen malinko a už je se staví.. A taky je fakt, že jsem to nikdy delší dobu nevydržel, takže si to tam dole asi nezvyklo.

Jinak já to, že můžu z klece "nepozorovaně" vyklouznout, využívám při hygieně. Přeci jen je pak celý proces výrazně kvalitnější. Ale pak hned zaase zpátky..