Téma: Máte to ještě pod kontrolou?
Během posledního roku a půl jsme s začali experimentovat s klíckou. Jak děti rostou, tak doma je na naše SM hrátky stále méně příležitostí a tohle mi připadalo jako alternativa. Počátky byly trochu rozpačité. Žena moc nechápala, proč chci odpírat orgasmus a většinou to trvalo jen pár dní.
Časem se jí to začalo líbit a užívala si pozornosti, kterou se jí dostávalo.
Naposled jsem ji nosil 5 týdnů, než se mi podařilo vyškemrat orgasmus. Asi to znáte, po orgasmu přichází lítost i zklamání, že to skončilo. Přiznal jsem se k tomu manželce a řekl jí, že to moje loudění a “nářky”nemusela brát tak vážně. Řekla mi na to, že jí mě bylo pak už líto, když jsem tak “trpěl”. Nenapadlo mě říct nic chytřejšího, že příště mě má pustit, až ji to samotnou přestane bavit. Když bych to chtěl opravdu ukončit, tak přepiluju zámek, při troše opatrnosti by to neměl být problém.
18.12.2014 jsem se nechal při milování uzamknout do klícky.
Přišla s tím manželka, že jí to už chybí. Sotva zámek zacvakl, pověsila si řetízek s klíčkem na krk. “Tak miláčku, tentokrát žádná lítost, žádné slitování. Minule jsem ti uvěřila, ale teď tě pustím, až mě se bude chtít.”
Předpokládal jsem, že si pohrajem do Vánoc a orgasmus dostanu pod stromeček, jenže jsem se spletl. Źena se mi přiznala, že se jí to moc zalíbilo, hrozně ji to baví. Líbí se jí, jak se k ní tulím, toužím po ní a sex má kdy se jí zachce. Navíc sex s nasazeným dildem nad klíckou ji nadmíru uspokojuje a tak teď prý nemá žádný důvod mě odemknout.
Mezi svátky jsme si celkem užívali, ale orgasmus mi nedopřála. Před Silvestrem jsem ji ukecal, aby mě na oslavu klícku dovolila sundat. Vůbec se jí do toho nechtělo, protože před rokem jsem to chtěl taky a když jsme přišli ovínění domů, skončilo to mým orgasmem a byl konec hrátek.
Musel jsem jí slíbit, že do 15 minut po příchodu domů si klícku sám nasadím a zamknu. Za každou minutu navíc mi dá 10 ran rákoskou. Na oslavě jsem byl trochu opilý, manželka tentokrát skoro vůbec nepila. Když jsme přišli domů, tak jsme popřáli dětem vše nejlepší a než jsme se dostali do ložnice, kde jsem měl klícku schovanou, uběhlo 45 minut. Počkala, než jsem si klícku nasadil, sama zacvakla zámek a pak obřadně koukla na hodinky. Máš 25 minut zpoždění, to je 250 ran rákoskou. Vyděsila mě a namítnul jsem, že jsme se zdrželi v pokoji u dětí, že 250 je strašně moc. “To je přece tvůj problém ale dobře, 50 ti odpustím a nedostaneš to naráz, takže 200.” “Ženo, neblázni...” “Takže 210”. “Cože? To nemyslíš vážně?” “220, ještě mi chceš něco říct?” Spolknul jsem naprázno a jen jsem mlčky zavrtěl hlavou. Jen se na mě uculila a zalehla do postele. Když mám “roupy” nebo ji nečím prudím, tak rákoskou dostanu. Jenže většinou je to 15, maximálně 25 ran. Moc lehce se mi neusínalo.
Ráno jsme o ničem nemluvili, ale odpoledne, když jsme byli sami doma mi nekompromisně poručila donést rákosku. Prý jak na Nový rok, tak po celý rok. Dostal jsem jich mastných 50 a na zadnici to bylo pořádně poznat. Dnes je to přesně měsíc, co jsem uzamčený a konec je v nedohlednu. Prý se možná dočkám na Valentýna, nebo na první jarní den, nebo to může být třeba na Apríla a nebo taky až na den dětí…
Když na ni smutně koukám, tak na mě vyjede: “Co jsi chtěl, tak to máš. Přál sis to takhle? Přál! A mě to pořád baví. Jak bylo to přísloví? Dávej si dobrý pozor na svá přání, mohla by se ti splnit, že? Tak už mě nepruď, nebo dostaneš další výprask navíc.”
Na zítra mám ještě slíbených posledních 50 ran rákoskou a přídavek bych opravdu nechtěl.
Za celý měsíc mi orgasmus nedovolila, jen jsem se mohl odmlíčit. Klícku si smím sundat jen na pár minut jednou za týden kvůli hygieně.
Pokud budu mít štěstí, tak si orgasmus můžu vylosovat. Když mi to dovolí, hodím si s pěti kostkami a součet bodů musí být maximálně 10. Pokud je to víc, tak stejný počet dostanu rákoskou. Jednou jsem to nanečisto zkoušel a pravděpodobnost je cca 2%.
Dřív jsem měl naše hrátky pod kontrolou, ale teď je to jinak. Ale na pilku to zatím určitě není. Oba si to užíváme, klícka z nerezu mi perfektně sedí a dobře se nosí. Udělat se v ní se mi při testování nepodařilo. Mezi kroužkem a klíckou mám dvoje zoubky, které se při pokusu o masturbaci bolestivě zarývají do penisu. Asi by šel v ochablém stavu vytáhnout, ale už bych ho díky zoubkům nedostal zpět, což nebudu riskovat a zatím ani nechci.
Dneska jsem z legrace nadhodil, že mám krizi a asi budu muset vytáhnout pilku. Přísně se na mě podívala a varovala mě, že jestli to udělám, tak mi sežene něco festovnějšího.
Samozřejmě, že když si postavím hlavu, tak to skončí. Ale proč bych to dělal, když se mi splnila má fantazie?