1

Téma: Kroužek s anální kuličkou

Chtel bych se zeptat jak je to s nosenim krouzku s analni kulickou na delsi dobu? Ma s tim nekdo zkusenosti nebo treba nejakou stranku kde bych se o tom dozvedel vice? Jde mi o to ze bych to pouzil zaroven s cb6000 aby pas drzel vice u tela. Diky za odpovedi wink

2

Re: Kroužek s anální kuličkou

Zalezi jestli s jednou nebo dvema kulickama a taky jestli mas zdravgh anal (pokud nemas hemeroidy). Pokud ne tak te to muze casto bolet a stejne nevydrzis mit oboje dlouho ja mam se dvema kulickama a vydrzel jsem to 2,5dne vcetne noci. Ne ze by to bylo az tak neprijemne, ale tak vzrusujici ze budes silet. Ja k tomu musel mit na sobe korzet a podpatky coz se jeste znasobilo pres den. Jinak plati u kukicek neprehanet dobu muze to pak dost bolet i mensi riziko zantev nebo ochabnuti sverace.

3

Dobra diky to sem potreboval slyset.

4

Zaujal mě anální kroužek s jednou kuličkou. Má někdo další osobní zkušenost? Netlačí při sezení třeba v autě? Zkoušeli jste také variantu škrticího kroužku z měkkého materiálu? Mám do toho jít? Doporučujete??

5

Mam kovovy sewdvema kulickama, sedet lezet spat atd se da, ale jak u vseho tak i u tohoto plati, ze nez si zvyknes muze to byt neprijemne.