1 Naposledy upravil: oki.premi (6.1.2013 14:45:26)

Téma: Gay

jsem submisivní gay po amputaci obou DK .můj dominantní partner by mne měl rád uzamčeného na půl roku vcelku.Jaký PC bychom měli pořídit,abych v něm mohl být minimálně 6 měsíců uzamčen nonstop.Potřeboval bych nějaký dost těžký kovový PC nejlépe s hodně těžkými závažími na varlata.A bylo by dobré,aby byl znatelný i přes kalhoty a zamčení penisu by bolelo.Poradíte mi prosím někdo.Děkuji vám.

2

Re: Gay

To je dost těžké radit, to, co popisuješ, nejspíš nikdo z nás nepoužívá. Navíc v tvém případě bacha na hygienu - jak to máš s močením? Jsi na vozíku nebo ne? Nosíš plenky?

Další pozor - bolestivé zamčení penisu na půl roku je blbost, ublížíš si. Než se do něčeho pustíš, tak si přečti co možná nejvíce informací.

3 Naposledy upravil: oki.premi (6.1.2013 16:08:37)

Nejsem na vozíku,chodím na protézách o franc.holích.Močím normálně vestoje,nemám s tím problém.Tak nemusí být uzamčení až tak bolestivé,hlavně dlouhodobé a hodně pevné.

4

Co myslíš pod pevným uzamčením? Aby bylo CB natěsno nebo abys nemohl podvádět?

5 Naposledy upravil: oki.premi (6.1.2013 18:03:33)

Aby bylo natěsno a zároveň ,abych si ho nemohl sundat a podvádět( masturbovat).Nebyl by vhodný Latowski?

6

Byl, ale je drahý a musíš jet kvůli němu do Německa. Pokud neřešíš peníze, tak prosím, budeš mít zážitek, ale mnohem lepší a levnější by bylo dát si tak půl roku na zkoušení a hledání. Kup si nějaké navlékátko, i s tím se dá užít spoustu zábavy. Pokud bude všechno v pořádku, můžeš si pořídit něco robustnějšího.

7

Peníze opravdu s mým přítelem řešit nemusíme,vím že bych hych ho musel mít z Německa na míru,ale mohu v něm být dlouhodobě uzamčen?A co byste mi radil pro začátek? CB 6000S? Je přeci jenom plastový a ne kovový,musí být i dost lehký?Navíc,jsou tu názory,že se z něho dostanu,abych podváděl.Neexistuje něco podobného s plnou klecí jako CB6000S ,ale ve výrazně těžším a kovovém provedení?

8

Chlapi,prosím,pomozte mi prosím,poraďte.Jste zkušení a já novic.Jaký je nejtěžší kovový pás cudnosti,z kterého se nedostanu,tak abych nemohl onanovat a tím podvádět svého partnera?Jsem 22 letý subík a nemám s PC žádné zkušenosti.Rád bych byl uzamčený dlouhodobě.Máte někdo prosím zkušenosti s PC Latowski?A jaké?Díky.