1

Téma: Nápad s klíčkem od zámku

Nevim do ktere kategorie bych to zaradil ale napada me takove vec zkousel uz nekdo takou repesnou vec podle me zamknout bud na domluvenou dobu nebo podle pani pana sveho subika a na zamecek od klicky mu zamknou i jeden klicek od zamecku (klidne nemusi pasovat) myslim si ze musi byt super videt se zamknuteho a pritom mit klic na ocit ale nemit moznost ho pouzit co vy na to ?

2

Re: Nápad s klíčkem od zámku

Znám něco lepšího - klíček přilepit zevnitř do klícky, klícku pak nasadit, zámek zacvaknout a nosit ho tam.

3

taky by se urcite dalo ale aby klicek moc nezavazel nvm ja mam trebe cb6000 vyplneni tak ze jsem rad ze tam nic nezavazi ale u spiderwaru je mista dost ale tam to neni jak prilepit no jedine na ten zamecek

4

Co takhle umístit klíček u někoho na návštěvě aby o tom nevěděli.

5

Měl bych strach, co kdyby přišla nějaká nepředpokládaná událost? Úraz, apod...

6

Je dobré a v podstatě se mi osvědčil zámek s číselným kódem, který může fungovat i na dálku. Nevýhodou je možnost při delší snaze, že se na kód dá přijít... :-/

7

A taky bývá nevýhoda ve velikosti zámků, miniaturní číselné se nedělají..

8

Problém s velikostí kombinačního zámku jde obejít tím, že se použije normální zámek a klíč se pak umístí do trezorku s kombinačním zámkem, např. http://ebay.to/1woWY5b .

9

Koupil jsem si zámeček s kombinací 3 čísel. I to je 1000 možností kombinací a otevřít ho je mnohem náročnější, než klasický malý visací zámek s klíčem.(Ten se většinou dá otevřít i kouskem drátu.) A tento číselný zámek stál asi 160 kč v předraženém obchodě v nákupním centru a má průměr očka 3mm. Tedy snadno lze použít na můj pás cudnosti přímo a netřeba s ním zamykat klíč jinde.:-)

10

http://38.media.tumblr.com/ccdd20e2f62e … o1_400.gif
taky řešení

11

Nejmenší zámky s třímístným číselným kódem mají těleso velké jako přiložené zámečky k pásům, akorát mají "navíc" to 2,5 cm očko. Nosil jsem ho a nebyl to takový problém. Přišel mne na 185,- Kč.

12 Naposledy upravil: Ailine (23.1.2015 21:43:58)

Nerada do toho vstupuji, ale musím..nedá mi to...tady z toho vyznívá, že se necháváte zamykat proto, abyste zdolali ten zámek...to je trochu špatně nebo ne? Dají se použít jednorázové zámky s číselným kódem, které jdou jednoduše přestřihnout, ale tak nějak jsem myslela, že je o tom že Vám dělá dobře být pod zámkem pro svou paní, tady to vyznívá, že jediné o co jde je se dostat z pevnosti a pokořit zámek...myslím si, že by mělo jít spíše o vůli a chtíč než o výzvu, jak se dostat z pout---

13

Nejde o to se osvobodit,ale ten pocit že stačí málo a šlo by to.A však zdání klame a je to nemožné a to zjištění je vzrušující a dodává na zajimavosti.Teda aspon u mne

14

Přesně tak. Asi nenapíši nic nového, ale bez těch provokací, škodolibostí nemají tyto hrátky tu patřičnou šťávu. Přece nám nejde o to to vydržet, ale užít si tu bezmoc nebo ovládání. A po uplynutí dohodnutého termínu si o všem popovídat a probrat co se líbilo, do kdy se to třeba líbilo a tak. Je možné, že dojde i k určitým problémům a je na zvážení majitele klíče, zda okamžitě odemknout, či jen potlačit pomyslnou vzpouru...;-) Je to prostě taková psychická hra.

15

buglezz napsal:

Měl bych strach, co kdyby přišla nějaká nepředpokládaná událost? Úraz, apod...

tak to uz je jedno jestli jsi jendou zamceny prijde jednou nejake udalost tak stim ze tam mas klicek ktery nejde pouzit to uz nic moc nezmeni .)