1

Téma: Šport a nosenie PC

Zdravím všetkých. Mal by som otázku či už ma niekto skúsenosti s nosením PC a športom. Ja budem mať CB6000s plastový. Len by ma zaujímalo tu je niekto kto chodí napr. do fitness alebo hrá futbal. Skúsenosti či to nevadí, alebo to nie je vidieť a celkovo či to neprekáža. Ďakujem vopred za každú reakciu.

2

Re: Šport a nosenie PC

Myslim, ze drtiva vetsina beznych sportu je v pohode, fotbal nevim, ale ja ve stejne klicce bezne makam na zahrade, stavim, kopu, vozim kolecka atd smile Montuji sousedum a renovuji u nich ruzne blbinky a neni s tim zadny problem, mimo zapoceni, prece jen na zpoceni jsou lepsi vice otevrene klicky.

nikdo si zatim niceho nevsiml, ale asi v plavkach by to videt bylo smile

tvuj pas jsem nosil takrka rok a byl uplne v klidu i na sluzebnich cestach a bezne v praci, jizdy busem i v lete nalehko smile

3

CB6000s mam kovovy a pri behani s nim nemam problem. Chce to ale spise tesnejsi spodni pradlo, aby se pas zafixoval a moc se pri pohybu nehybal.

Ohledne toho, jestli je videt. Hodne bude zalezet na obleceni, ktere pres to bude. U obleceni upnuteho k telu bude profil zamku trochu videt. Je otazka, kolik lidi bezne kouka tim smerem, aby si toho vsimla. Pokud uz si toho nekdo vsimne, tak stejne by je asi nenapadlo, ze ten vystupek je profil zamku a pochybuju, ze se budou chtit na tohle tema bavit.

4

Holitrainer je zcela bez problemu cvicim beham vse v pohodě

5

Ja v nom idem akurat plavat (kovovy Spiderwire 2) ... v pohode.