1

Téma: Dočkal jsem se...

Musím se pochlubit! Sice jsem byl teď zamknutý od pondělního rána, ale to jsem se zamykal sám. Dnes večer se manželka rozhodla konečně vyhovět mým prosbám a škemrání a zamkla mne... Používá číselný zámek, protože se jí nelíbilo nosit klíček. Nevíte, co to se mnou dělá...! Zatím nevím, na jak dlouho, ale jsem šťastný jako sviňa...!!!

2

Re: Dočkal jsem se...

Tak to ti preju, jen aby nezapomela kod :-D

3

Gratuluju, konečně jsi se dočkal. Přeju ať to vydrží, co nejdéle.

4

Jen dotaz, může se delší sexuální abstinence projevovat ne přímo bolestí, ale jen poocitem "plných" koulí? Dnes je to pět dní, co jsem měl orgasmus, v úterý jsem zkusil zničený. Zatím nikdy v dospělosti jsem nebyl tak dlouho bez orgasmu...

5

Nevim jak u koho, ale ja ted bez byl naposledy bez orgasmus resp. Bez vystrikani od soboty do stredy a ve stredu rano uz me leva koule docela bolela.

6

Ten pocit plných koulí jo, obzvlášť když budeš drážděn. A zabolí to v nich občas taky, ale zase to vždycky přejde.

7

Buglezzi, moc ti to preju, uzij si to plnymi dousky :-) Je videt, ze te ma rada.

8

Díky za přání. Dnešní noc byla kritická. Ráno jsem musel klec sundat. Penis i varlata jsem měl tak zaškrcená, že jsem se bál o jejich funkci. Někdy si myslím, jestli jsem neměl zkusit spíš The Curve...? Samotné ranní sprchování bylo skoro jako orgasmus. Každopádně držím se bez orgasmu od nedělního večera...

9

To ti nepomohl led?

10

Ten asi ano, ale měl jsem odřený šourek - i když mažu...

11

Dumám nad větší klecí. Pocit těsnosti je super, ale možná je mi klec od 6000s fakt malá. Myslíte, že by třeba Curve v něčem pomohl? Teď nosím klec jen přes den - od 5:00 - 22:00 a fakt si myslím, že víc jak dvě noci za sebou nedám. Kroužek mám fest, ale jestli je mi klec malá, prostě mi kroužek rve dolů...

12

To nějak nechápu. Když se do klece vlezeš a jsi tam na těsno, tak není prostor pro to, aby se ti postavil a kroužek ti tlačil na koule, ne? Když budeš mít větší/volnější klec, místa na erekci bude víc, tím pádem i to stahování kroužku by mělo být silnější..

13

Jelikož už nemá, kam by "rostl" nabyde nejvíc tam, kde má ještě místo - od kořene k vlastní klícce. V tu chvíli bych ten kroužek urval. Ve dne to jde, ale v noci je to fakt dost síla. Problém je, že musím dodržovat pravidelný denní režim, tj. nemůžu být často nevyspalý... Každopádně díky za příspěvek.

14

Tak tohle se mi přímo nestává, že by mi narostl jak Tobě, buglezzi, ale co se týká častého buzení, tak s tím zkušenosti po asi 4-ech dnech v CB 6000 mám. Přes den je to v pohodě, ale v noci problém.:-/ A čím déle člověk v páse je, tím je to horší...:-( Většinou dvě noci "obětuji", ale tu následující, když se 2x po hodině se silnou erekcí vzbudím, musím pás sundat a pak spím až do rána. Může mi někdo zkušenější sdělit, jestli je to normální, nebo v čem může být problém?

15

a co presne ti vadi na nocnich erekcich ? me treba u cb6000 vadilo ze ti nocni byli strasne silne a tak dlouze vytahnute kulky boleli. ale tedka mam spiderwira a absolutne nic spinkam jak miminko uz 6 den v pase

rm71 napsal:

Tak tohle se mi přímo nestává, že by mi narostl jak Tobě, buglezzi, ale co se týká častého buzení, tak s tím zkušenosti po asi 4-ech dnech v CB 6000 mám. Přes den je to v pohodě, ale v noci problém.:-/ A čím déle člověk v páse je, tím je to horší...:-( Většinou dvě noci "obětuji", ale tu následující, když se 2x po hodině se silnou erekcí vzbudím, musím pás sundat a pak spím až do rána. Může mi někdo zkušenější sdělit, jestli je to normální, nebo v čem může být problém?

16

Mě bolí kulky tažené kroužkem dolů, ale navíc - pokud je erekce skutečně silná - bolí mě místo mezi stydkou kostí a kořenem penisu. Je to jenom můj problém, nebo jste se s tím už někdo setkal? Navíc nedokážu erekci jen tak "zrušit", jako třeba přeleženou ruku...

17

zkus zmensit krouzek a distancni tycinku.
a na nocni erekce je nejlepsi jit na zachod to vetsinou zabere aby ustoupila.

18

Buglezzi, přesně to samé jsem zažíval já, když jsem zkoušel kroužek 40mm. V ochablém stav natěsno, při erekci bolí penis i kulky a měl jsem pocit, jako když musím nutně na záchod.

Nakonec jsem to vzdal, nemělo to cenu. A protože 45mm je mi zase o trochu větší, než bych chtěl, zkouším momentálně KSD G3. Až budu mít dostatek pozorování vhodných ke zveřejnění, tak napíšu recenzi.

Akorát u tebe - pamatuju si dobře, že ty máš tyhle problémy s tím úplně největším kroužkem? A že i v ochablém stavu jsi docela veliký?

19

Používám teď druhý největší od CB6000s. Jak píše Vojta, je super přes den - fakt drží. Navíc můžu erekci rozchodit. Noční erekce je fakt brutus, proto řeším, jestli by nepomohla delší klec - že by se mohl víc postavit a netáhl za sebou kroužek. Ale to netvrdím, nemám zkušenost s jinou klecí. Teď funguju zamknutý přes den a bez klece v noci. Jsem totiž epileptik - sice dlouhodobě bez záchvatů, ale mě je způsobuje právě nejvíc nepravidelnost v režimu spánek - bdění. Tzn. že jsem měl klepačku třeba po operaci na žlučník, kdy jsem si otočil režim a dva dny spal přes den a chodil pozdě spát... Proto tak řeším nutnosti klidného spánku. Strašně rád bych byl dlouhodobě zamknutý, nejde mi o omezení erekce ale stačí mi nemožnost orgasmu - prostě chci být permanentně manželce k dispozici, bez možnosti onanie...

20

A ta tvoje už je hrátkám nakloněna a je v pohodě? Pokud ano, možná Neosteel by byl řešení.

21

Teď aktuálně jsem "tiše trpěn"... Tzn. večer mě odemyká. Neosteel se my rozhodně líbí, asi začnu šetřit...

22

Tak tenhle týden jsem experimentoval - z výše uvedených důvodů jsem byl zamknutý jen přes den, v noci jsem se nechával odemknout. I přes to, že jsem mohl mít přes noc erekci, jsem nadržený jak sviňa. Každopádně se musím pochválit - běžně jsem tak denně 3 - 5x masturboval. Teď od pondělka nic... Tenhle režim mi co se týká pohodlí naprosto vyhovuje, jen mi to přijde jako podvod....